Wednesday, August 9, 2017

UPDATE: WEEKLY REVIEW #2

IMG-8524

Good morning everyone! I hope you are doing well. Today I would like to review my past week in this week's update. Here you can shop my Instagram outfits, get to know a little bit more about what I did, where I have been up-to and what my travels were! I experiences some amazing travels the past week and I can't wait to tell you all about it!

Dobré ráno! Doufám, že se máte dobře! Dneska mám pro Vás další "týdenní update" o tom, co jsem v posledním týdnu nosila, jaké věci se mi líbily, kde jsem byla a také co jsem dělala! Poslední týden byl pro mě obvzlášť kouzelný, takže se nemůžu dočkat, až Vám o tom všem povím!





IMG-7554




IMG-0475


Most worn

As you might know, I have spent my last week in the USA, in New York. In the city the temperatures were crazy high, so I was looking for outfits, which involved as less clothes as possible, yet tried to stayed fashionable and chic. One of my favourite things to wear was a white off-the-shoulder dress, which I think looks great on, but lets you "breathe". Another favourite dress of mine is the blue off-the-shoulder dress, which I literally didn't take off since it arrived. I think the dress looks gorgeous, stylish and really summery (PLUS IS NOW ON SALE!). Finally I have also found a fitting pair of shorts from Topshop, which I think looks gorgeous, yet shows only what it's supposed to show! 

Jak můžete vědět, poslední týden jsem strávila v New Yorku, kde se teploty vyšplhaly do opravdu vysokých výšin - proto jsem snažila najít takové outfity, které by vypadale skvěle a byly vzdušné a lehké. Přesně proto jsem si zamilovala tyhle bílé šaty se spadlými rameny, které se dají nosit prakticky ke všemu, jsou vzdušné a zároveň skvěle vypadají. Kromě toho jsem také nosila světle modré volánkové šaty z Topshopu (TEĎ VE SLEVĚ!), které jsem prakticky nesundala od doby, kdy mi dorazily domů.. Konečně jsem také našla džínové kraťasy, které skvěle sedí a ukazují jen to, co ukazovat mají. Pokud nějaké hledáte, určitě se na ně podívejte!

IMG-6990



IMG-8558



Most wanted

There are a few pieces on my mind right now. I have to admit that I have completely fallen in love with the Hermés sandals, which in my opinion look great and a little bit unexpected. I have to also admit, that I have been looking up the nearest stores here in the Caribbean to try them out! I have already told you in my last post that I am also thinking about getting the Nile bag by Chloé since it was stuck in my head for a while now. Well, I am still thinking about the bag and I am still not sure whether to get it or not - any ideas? Another thing, which came into my mind (AGAIN!) are the pearl Gucci sneakers, which look absolutely gorgeous to me. I love the style, I love the pearls, I love everything about the shoes! I am not really a "sneaker" type of girl, yet recently I had a little bit of troubles of my feet, so I think it might be a smart move to wear sneakers from time to time...

Na mém "radaru" mám teď pár věcí, které bych si chtěla pořídit. Na prvním místě mám sandálky Hermés, které mě totálně dostaly a to tak, že i tady na dovolené jsem googlila nejbližší obchod Hermés, abych si je mohla vyzkoušet.. Kromě toho jsem také v NYC poprvé viděla na živo Chloé Nile bag, o které přemýšlím již pár měsíců. Kabelka se mi opravdu líbí, jen si nejsem jistá, zda-li bych ji unosila a zda-li se nejedná pouze o sezónní kousek - co myslíte Vy? V San Juanu jsem navštívila také místní Gucci obchod, který mi připomenul, jak moc se mi líbí tyto "operlované" tenisky od Gucciho a jak - přestože nejsem teniskový typ" je strašně moc potřebuji.. V poslední době jsem měla problémy s patou a tak si myslím, že by bylo dobré občas opustit podpatky a obout si něco pohodlnějšího...

IMG-9940



IMG-8250



My week

My week has been pretty good - after we arrived to NYC, we got to see so much from the city it made me regret a little bit we couldn't stay longer.. Shopping at the 5th Avenue, strolling through Soho, renting a boat in Central Park and walking on the Brooklyn Bridge - is there something else I can ask for?! I enjoy NYC to the fullest and I also hope I could show you my experience in NYC on my Instagram 100%!

Můj týden byl víc jak skvělý - v sobotu jsme přitelěli do NYC a od té doby si užívali nákupy na 5th Avenue, procházky po Soho, půjčení si lodičky v Central Parku a ranní výhledy z Brooklynského Mostu.. Co víc si přát? New York jsem si užila na 100% a doufám, že i Vám se líbili fotky z něho!

IMG-8565

IMG-0909


My travels

This week we got to Puerto Rico and we were enjoying San Juan for a little bit. We stayed at the beautiful Ritz-Carlton property in the capital and just relaxed, got a couple drinks and were "unreachable" and on vacation.. There are more posts coming, so I hope you will enjoy them too!

Minulý pátek jsme přitelěli do San Juanu, do Puerto Rica, kde budeme až do přes-přístího týdne. Moc jsem se na tuhle dovolenou těsila a tak si užívám drinků, sluníčka, pláže i moře! Z Puerta Rica mám pro Vás ještě spoustu postů a tak doufám, že si je užijete a že se Vám budou líbit!


SHARE:

9 comments

  1. Love all the off-shoulder tops you've been wearing! I'm still shy to reveal my shoulders but you're inspiring me!

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Beautiful photos, I love your Instagram feed!

    https://lartoffashion.com/perfect-places-with-lovia/

    ReplyDelete
  3. Very beautiful pictures! ;) love your blog,I want to buy bridesmaid dresses 2017 online

    ReplyDelete
  4. Again, I loved this weekly review.
    Your outfits look gorgeous and I think Topshop do the best denim shorts. I got mine a year ago and still wear them to death.
    The gucci pearl sneakers are so amazing. I am 100% a sneaker girl and I would love to have them in my collection.

    xx Julia

    http://www.talesofjules.com/

    ReplyDelete
  5. Absolutely love it!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Your style is everything that's ok in the world hahah

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  7. krásne fotky :) Puerto Rico musí byť splnený sen!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  8. Nemôžem sa vynadívať! <3 Fotky sú dokonalé a hlavne tie s kvetmi! <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig