Tuesday, September 26, 2017

THIS AUTUMN'S TREND

DSC_0206-2

Good morning everyone! I hope you are doing well! Today, after a long, long time, I have finally another look, which I would like to share with you. It’s been some time since I shared the last look, so I thought that it’s time to share more looks, especially now in autumn, which is my ultimate favorite season. In the past few days the autumn really hit in - which means that I could take out my favorite over-the-knee boots! I went for a combination of nude and neutral colors, which in my opinion look luxurious, elegant and girly. I paired my big, oversized sweater with a pair of taupe boots. I have added a neutral coat, which I think matches perfectly with my new handbag. If you read my post about autumn/winter trends, you know that I was writing about studs and spikes, which are going to be in this season. I have already purchased a pair of studded boots (which I am going to show you pretty soon!) and then I also got this beautiful Valentino Spike Bag. The bag is ordered via Bruna Rosso, which is one of my favorite online destinations to shop at - they have a great selection of brands, they provide sale codes from time to time and their shipping takes literally one day! I went for the blush pink color, which I think looks really cute on this bag - so how do you like it?

Dobré ráno všem! Doufám, že se všichni máte dobře. Po dlouhé době mám pro Vás outfit - vím, že jsem žádný v poslední době nepřidala a proto byl ten nejvyšší čas to napravit. V Praze se přes víkend opravdu ochladilo, takže jsem už poprvé vytáhla kozačky nad kolena. Musím ale říct, že mi to vůbec nevadí - právě podzimní módu totiž zbožňuju! Tentokrát jsem zvolila outfit v neutrálních tónech, které podle mě vypadají žensky a elegantně. K vysokým kozačkám jsem přidala velký, poholdný rolák a přes něj ještě přidala kabát. Outfit jsem dolpnila novou kabelkou Valentino, která mi přišla z eshopu Bruna Rosso. Po kabelce (v této velikosti) jsem toužila už asi rok, a tak jsem moc ráda, že ji konečně mám ve své sbírce! Myslím, že k outfitům jako je tento se bude skvěle hodit. Pokud jste četli můj článek o (pod)zimních tendech, tak víte, že právě cvočky budou jedním z hlavních trebdů sezony! Kromě kabelky jsem si pořídila ještě pocvokované boty -ty Vám ale ukážu až v příštím článku! Tak doufám, že se Vám outfit líbí! 

DSC_0218-2
DSC_0242-3
DSC_0176-2
DSC_0253-3 DSC_0028-2

OUTFIT DETAILS

Zara sweater (similar)
Stuart Weitzman boots (here)
Mango coat (similar)
Valentino bag (here)
Celine sunglasses (here)
Chanel brooch (here)

SHOP MY LOOK

SHARE:

10 comments

  1. Táto Valentino kabelka je mojím snom! Videla som ju už dávnejšie na mojej obľúbenej blogerke a strašne sa mi páči v červenom prevedení. Asi nemám šancu si na ňu ušetriť, ale skúsiť to skúsim..je naozaj krásna a tebe veľmi pristane a aj celý outfit :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Always so pretty!!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  3. Zboznuji tvé outfity! Kabátek je krásný :)

    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete
  4. ty vlasy jsou super, klidně bych to ještě zkrátila, je to elegantnější a šmrncovější, myslím, že k tvému stylu uplně super :)

    ReplyDelete
  5. You look astonishing in this comfy and super stylish outfit! I love your over the knee boots!

    https://lartoffashion.com/pull-geek-chic-glasses/

    ReplyDelete
  6. I really, really love this outfit from you! It's so beautiful! Would wear it in the same combination! :))

    xxx, Ly :) <3
    Ly Mademoiselle

    ReplyDelete
  7. Vypada to pekne, ale me to prijde az moc "podzimni".
    https://simplelivingstylebyvera.blogspot.co.at/ Budapest-Paris of the East?

    ReplyDelete
  8. krásna kombinácia farieb :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig