Friday, September 22, 2017

UPDATE: WEEKLY REVIEW #6

IMG-5373




Good morning everyone! I hope you are doing well! Another week passed by, which means that it's time for me to review my last week and tell you something more about what happened in the past week, what I did, where I happened to travel, what I wore and of course - what is my future plan for the next week!

Dobré ráno všem! Doufám, že máte dobře! S novým týdnem tu mám pro Vás další "Weekly review", kde se dozvíte něco o tom, co jsem v minulém týdnu dělala, kde jsem byla, co jsem viděla a mimo jiné také to, co mám v plánu další týdny!

IMG-5411



Most worn

I feel like last week was a transitioning week. The weather was still good at the beginning of the week, yet by the end of the week it really started to feel like autumn outside. The leaves are slowly turning brown, the wind gets more intense and the mornings are way colder. Luckily, I was invited to Milano, where the weather is always a little better - and that's why I could still enjoy wearing my favourite summer pieces! Finally I got to wear my striped Self Portrait shirt, which looks absolutely amazing in my opinion. It's something new, something unexpected, yet something elegant. Besides the top, I also got to wear my new denim skirt, which was something I had on my wishlist for a while. I found this one in Milano, but this one looks basically the same!

Minulý týden se už pomalu začalo ochlazovat a u nás, v ČR, jsem bez svetru prakticky nevyšla. Naštěstí jsem ale ve středu odlétala do Milána, kdy je vždy o něco tepleji - tentokrát tam bylo neuvěřitelných 24 stupňů! Využila jsem tedy šance a vzala si s sebou jen letní kousky. Konečně jsem si oblékla svůj proužkovaný top Self Portrait, který mi přijde naprosto dokonalý. Přijde mi, že je to zase něco jiného a něco "nečekaného". K džínům se hodí perfektně! V Miláně jsem také narazila na tu "pravou" džínovou sukni. Tu jsem na svém wishlistu už měla delšé dobu, a tak jsem ráda, že jí konečně mám i ve svém šatníku!

IMG-5453



Most wanted

If you know me - and I believe you know me very well - you know, that I am 100% bag-person and a bag addict. This season however I tend to have mostly shoes on my wishlist. I found myself thinking about the studded Givenchy boots way too much. I was looking for a pair of boots, which would look really nice, however would be heelless - and I think this is the perfect choice for running around the city, especially in Prague! I was deciding between these Givenchy ones and the Chloé Susanna boots. I ended up ordering the Givenchy ones, because I simply love the style more and think they look a little bit cooler. Another pair of boots that I am dying for at the moment are the Balenciaga sock boots. I did not see them live (yet), however they are all over Instagram and I think they look really nice on your feet - they make your legs long and skinny, which is basically a shoe dream-come-true!

Každý, kdo mě zná, ví, že mojí slabinou jsou kabelky. Ty naprosto zožňuji a pokud je něco, do čeho opravdu investuji, jsou to právě ony. Samotnou mě tedy překvapuje, že na svém radaru mám teď "jen" dva páry bot. V poslední době jsem se zamilovala do ocvokovaných kozaček od Givenchy. Od té doby, co jsem se přestěhovala do Prahy jsem začala přemýšlet o koupi nějakých kozaček bez podpatku. Často běhám po Praze ze schůzky na schůzky a tak si myslím, že tyhle na podzim a v zimě opravdu unosím. Rozhodovala jsem se právě mezi těmito Givenchy a Susanna boots od Chloé, ale stylově se mi líbí víc Givenchy - tak jsem zvědavá, jak budou vypadat na živo! Momentálně mám také velký crush na "knife boots" od Balenciagy. Ty jsem viděla již několikrát na Instagramu a musím říct, že je nemůžu pustit z hlavy. Myslím, že dělají opravdu krásné, dlouhé nohy!

IMG-4896

My week

My week hasn't been that great. I was sick since Monday and I still don't feel that well (and that is also the reason why I haven' been much active on my Instagram lately). I did several test at the doctor, however ended up with no diagnosis and a date to a specialist. I also flew to Milan being sick, which was not enjoyable at all. However on the other hand, I am really happy I go see one of my favourite cities and again, and most importantly - to see all of my favourite Instagram girls again and spend some quality time with them!

Můj poslední týden nebyl tak dobrý, jak bych si přála. Od pondělí mi nebylo dobře, takže jsem do Milána odletěla nemocná. Jsem moc ráda, že jsem se do Milána mohla znovu podívat, a hlavně vidět znovu všechny svoje oblíbené bloggerky, ale bohužel jsem si výlet neužila tak, jak bych chtěla. V posledních dnech jsem jen lítala po doktorech, dělala všemožné testy a nakonec skončila bez diagnózy s termínem ke specialistovi. I proto jsem byla neaktivní na Instagramu... Každopádně doufám, že mi brzy bude lépe!

IMG-5525




My travels

At the moment I am in Prague, however in a couple of days I am flying to Paris for a very special project with a very special brand. As you know, next week the Paris Fashion Week will start, so I am happy to be there with one of my favourite brands! I can't wait to take some pictures with the Eiffel Tower, go to Louvre and enjoy a coffee at Ladurée!

Momentálně jsem v Praze. Zítra se s přítelem chytsáme na tenis (uvidím se tam s někým z Vás?) a v úterý odlétám do Paříže. Tam jsem byla pozvaná od Chloé, takže jsem moc zvědavá, jaké ty 4 dny v Paříži s nimi budou. Program máme opravdu zajímavý - ale o tom všem se dozvíte na Instagramu!

SHARE:

7 comments

  1. looking good girl! love that striped shirt x

    CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

    ReplyDelete
  2. To zni vsechno tak skvele Baru! Vypadas uplne uzasne na vsech fotkach a vsechno vypada tak kouzelne, doufam ze sis ten tyden uzila a ja se uz jen tesim na fotky z Parize, urcite si to uzijes!
    Sandra

    ReplyDelete
  3. krásne fotky, bol to určite super týždeň :) tá zmrzka vyzerá božsky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  4. So much fun and beautiful pictures!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  5. Incredible photos as usual

    https://thedaydreamings.blogspot.de

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig