Saturday, September 30, 2017

UPDATE: WEEKLY REVIEW #7

IMG-6481

Hello everyone! I hope you are doing well and that you are enjoying the new week! With the new week, there is also a new weekly update! As usual, in this post you will get to know more about what I wore the past week, what I did, where I traveled and what happened in my life!

Krásné sobotní ráno všem! S novým týdnem tu pro Vás mám nový "weekly review", ve kterém se jako obvykle, budete moct dozvědět něco o tom, co jsem si na sebe poslední týden oblékla, co jsem dělala, jaké kousky jsou momentálně na mém wishlistu a kam ce chystám v příštích týdnech!




IMG-6543

IMG-0026


Most worn

In the past week I absolutely fell in love with my Self-Portrait dress from Luisaviaroma. I think the dress perfectly reflects my style - classical, elegant, yet a little bit edgy and with a twist. I wore this dress at least 3 times the past week and I simply cannot get enough of it! Together with the dress I got a new Valentino Spike bag, also from Luisaviaroma, which I absolutely adore! Even tough the bag is small and doesn't really fit much, I really adore how it looks - I think it looks really cool and cute! I am also not the biggest fan of bright colours, but I actually really love this one!

V minulém týdnu jsem si zamilovala svoje nové šaty od Self-Portrait, které jsem si objednala na Luisaviaroma. Jedná se o krátké, černo-bílé šaty, které se dají nosit jak přes tak, tak na večerní akce. Přijdou mi jako klasický kouske, který je zároveň "nečekané" - takže si myslím, že skvěle vystihují můj styl. Kromě šatů jsem si také zamilovala novou kabelku Valentino, která mi přišla společně s šaty, a která se k nim zároveň skvěle hodí! Kabelku jsem si vybrala v červené barvě, ve které se mi, společně se světle růžovou, líbí nejvíce! Úmyslně jsem volila malou velikost - ikdyž se do ní moc nevejde, přijde mi opravdu roztomilá! Co si o obou koouscích myslíte Vy?

IMG-6904



Most wanted

Currently, I don't have so many things on my wishlist. When in Paris, I had to visit the Chanel store, where I found a bag, which I can't let go out of my head - it's the Chanel Top Handle bag in denim, which might sound a little weird at the first time - however looks really, really good in real. I have tried the bag on and it was love at the first sight - however I didn't fell in love with the price tag! At the moment I am also into the Gucci pearl sneakers, which are going to be super-nice  for my next destination! I actually don't have a good pair of sneakers, which I love and which look good, so these would be a great investment!

Abych se přiznala, na svém wishlistu toho momentálně ani moc nemám. V Paříži jsem "povinně" navštívila Chanel, kde jsem si zamovala  Chanel Top Handle bag v denimové verzi. Není to úplně "typická" Chanelka. Asi Vás překvapí ten denimový materiál - musím ale řict, že kabelka vypadá opravdu nádherně. Co Vám budu povídat - byla to láska na první pohled, jen bohužel do cedulky s cenou jsem se až tak moc zamilovala. Kromě kabelky bych si také chtěla pořídt operlované tenisky od Gucciho, do kterých jsem se také zamilovala. Ve svém šatníku mi teď tenisky chybí a tyhle mi přijdou opravdu stylové. Navíc se chytsám za pár týdnů do tepla, takže tam by se mi perfektně hodily!

IMG-3522


My week

My past week was amazing! I was in Prague on Monday, and then flew to Paris with one of my favourite brands - Chloé. Paris is one of my favourite cities in the world, so I am really happy to re-visit Louvre, take a walk in the Jardin des Tuileries, shop at Avenue Montaigne and enjoy the view of the Eiffel Tower. Before I left, I also decided to change my hair a little bit. I got a little tired of my longer, damaged hair and decided to cut it and make it look a little bit more fresh! I also went for a little bit lighter colour and some tiny highlights! I really love my hair at the moment and I hope you like it too!

Můj poslední týden byl víc jak skvělý! Ještě předtím než jsem odletěla do Paříže jsem se rozhodla, že zajdu ke kadeřnici a nechám si zkrátit vlasy. Vždycky jsem chtěla mít delší vlasy, ale teď po dovolené v Karibiku se mi vlasy opravdu zničily. A tak jsem se rozhodla je zkrátit o pár centimentrů a s výsledkem jsem víc jak spokojená! Kromě délky jsem si vlasy také nechala prosvětlit. Myslím, že se takhle ke mně hodí mnohem víc a jsem takhle moc spokojená - tak jak se líbí Vám? V úterý jsem pak odletěla do Paříže, kam jsem byla pozvaná od značky Chloé. Jak asi víte, v Paříži momentálně probíhá Paris Fashion Week, takže jsem moc ráda, že jsem dostala tu možnost se jet na PFW znovu podívat! Nevynechaly jsme Louvre, Eiffelovku ani Arc de Triomphe!

IMG-6971


My travels

As already said, at the moment we are in Paris, where we got invited by the brand Chloé. As for now, we are going to stay in Paris and then go back home to Prague. In a couple weeks we are off to Miami and Dominican Republic, where I got invited by Modeliste Magazine - can't wait to see the US and the Caribbean again!

Jak jsem už zmiňovala, tento týden jsem odletěla do Paříže, kde jsme si to mc užívaly. Po Paříži se chystám zpět na pár dní do ČR a pak zase odlétám na Miami a do Dominikánské Republiky, kam jsem pozvaná od Modeliste Magazine!

SHARE:

6 comments

  1. Wau, super týžden, krásne weekly review..pamatam si akoby to bolo včera, ked si s týmito review začala a pozrime koľko týždnov už preslo.. :) Inak krásna fotka v ružovych satach a ruzovej bunde ♥ wau! A tu červenu kabelku Valentino mam momentalne na wishliste, začínam na nu šetriť aj keby mi to malo trvat 3 roky.. :) už dávno sa mi páči a presne v červenej aj ked v bezovom a vacsom prevedeni je tiez krasna

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Beautiful outfits as always! :)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Krasny fotky a super clanek! Do Parize se taky chystam a nemuzu se dockat, po tolika letech tam zase byt! Doufam, ze sis cas tam uzila. Ta gucci kabelka je uplne bozska!!!
    Sandra

    ReplyDelete
  4. Perfect photos! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig