Wednesday, October 18, 2017

BLACK AND WHITE IN PARIS

DSC_0508-3

Good morning everyone - I hope you all had a great week! First of all let me apologize for the lack of posts last week. To be perfectly honest I NEVER, ever, in the whole history of Voguehas did not not publish a post more than within 3 days. The past week was really heart-breaking for me. I happened to go through some hard time in Miami, which left me completely heart-broken, sad and powerless. I do not wish to talk about what exactly happened, you can just know that this experience really broke my heart. That's why I have another post for you fist today. This time I would like to show you a look, which I wore in Paris - something elegant, something classy, something black-and-white. I went for a combination of my black-and-white Self Portrait dress, which I got at Luisaviaroma. I have added my over-the-knee boots and made the look a little more interesting by adding a little piece of red - my Valentino Spike Bag. I really do hope you will like this look since it's something special!

Krásné dobré ráno všem - doufám, že se máte všichni dobře! Jako první bych se chtěla omluvit za to, že jsem v posledním týdnu nezveřejnila žádný post. Za celou historii Voguehausu jsem články přidávala pravidelně, s maximálním 3 denním odstupem. Jak asi víte, minulý týden jsem přiletěla na Miami. Bohužel jsem si tam musela projít opravdu hodně těžkou fází života - všechno je u mě v pořádku, jen se stalo něco, co mi "zlomilo srdce". A proto jsem nebyla shopná spát, jíst ani přidávat články a příspěvky. Já se ale řídím heslem "what doesn't kill you makes you stronger", takže jsem se pokusila co nejrychleji postavit zpátky na nohy. Dneska mám pro Vás tedy dalčí look z Paříže - tentokrát jsem zvolila bílou-černou kombinaci nových šatů z Luisaviaroma, které jsem doplnila kozačkami nad kolena a novou červenou kabelkou Valentino Spike Bag. Tak jak se Vám look líbí?

DSC_0525-2
DSC_0476-2
DSC_0502-2
DSC_0520-2

OUTFIT DETAILS

Self Portrait dress (here)
Valentino bag (here)
Stuart Weitzman boots (similar)
Cartier bracelet (similar)

SHOP MY LOOK





SHARE:

11 comments

  1. It's okay to take a break from blogging every now and then. We'll still be around when you return with a new post! :)

    Love the visuals!

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Moc krasnej outfit Baru, ty saty jsou uplne bozsky!!! <3 Moc moc ti to slusi. ;)
    A ta kabelka je uplne prekrasna...
    xxx, Sandra

    ReplyDelete
  3. Amazing pics!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Looking like a doll here! Wonderful outfit! Love your bag!

    https://lartoffashion.com/turning-30/

    ReplyDelete
  5. Ahoj Báro, je dobře, že jsi v pořádku. Asi o tom nebudeš chtít psát, ale rozešli jste se s přítelem? Uvidíš, že čas vše zahojí. Užívej dovču.

    ReplyDelete
  6. Perfect ;)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Barborka, krásny outfit z Paríža, tak ako vždy v podstate :) Vždy vieš očariť :) No a keďže si si prešla ťažkou fázou života, tak to samozrejme každý pochopi..a držím prsty nech si čo najskôr fit a s pozitívnou mysľou..pretože ako sama vravíš, čo ťa nezabije to ťa posilní ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Beautiful photos! ♥

    http://www.allaboutnathalie.com

    ReplyDelete
  9. To je nádhera :)
    A nezapomeň, každá těžká zkušenost z nás udělá ještě silnější osobnosti, než jsme byli do teď <3

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig