Tuesday, April 10, 2018

DUBAI DIARY

DSC_0783-2

Good morning everyone! I hope you are all doing well. As you might know, the past 10 days we spent in the amazing city of Dubai. We have done many things, we saw a lot and also our experiences were more than extraordinary. Today I would like to show you some shots which I took during our stay and also tell you more about what we did. 

Krásné ráno všem! Doufám, že se máte dobře. Jak asi už víte, posledních 10 dní jsme strávili v Dubaji. Ve městě jsem již po páté, a vždycky se ráda do Emirátů vracím. Dneska jsem si pro Vás připravila článek o tom, co jsme tady v Dubaji dělali, viděli a zažili - tak doufám, že se Vám bude líbit.

Dubai is definitely one of the cities where you have something to do 24/7. In Dubai, anything and everything is possible. This time we had the chance to experience some great activities thanks to the Visit Dubai. We had a stay booked at the FIVE the Palm, which is a new young and playful hotel built on the Palm Jumeirah. As first, we went at the Top of the Burj Khalifa, the tallest building in the world, located just next to the Dubai Mall. With our tickets we were able to see the city from the 124th and 125th floor, allowing us to look over the city. I am always loving to come back At the top - the view is simply stunning from there! Another great view we got was a helicopter tour by Alfa. The starting point is at the hotel Atlantis at the very end of the Palm. The 15 minutes long tour allows you to observe Dubai's attractions from the top - besides the Palm, you can see the famous Burj al Arab, the skyline with the Burj Khalifa, the beaches, the financial city and much more! Another great place to mention is of course the Miracle Garden, a 72 000 square meters big garden featuring over 45 million of flowers! How crazy does that sound?! The garden was really amazing and I've never seen so many flowers at one place or so many creations made from them. Of course, we also couldn't miss the world's largest mall Dubai Mall and the fountain, which is located just in front of the mall. We also visited the Mall of Emirates, The Walk or the new spot to be spot at, La Mer. Our Dubai vacation was truly amazing and I hope to visit the city again very soon!

Dubaj je město, ke kterém se určitě nudit nebudete. Ať už sem letíte za sluníčkem a pláží a nebo právě atrakcemi, kterých je tady v Dubaji nespočet, každý si zcelajista najde to své. My jsme do Dubaje letěli s Visit Dubai, který nám zabookoval několik výletů a atrakcí. Ubytovaní jsme byli v hotelu FIVE the Palm, což je nový, luxusní, mladý hotel postavený hned na začátku Palm Jumeirah. Jako první jsme se vydali na vrchol Burj Khalifa, nejvyšší budovy na světě. Výhled z 124. a 125. patra Vám umožní si prohlédnout celé města z trochu jiné perspektivy - rozhodně něco, co stojí za to vidět a navštívit. Dubaj jsme si "zvrchu" užili i z túry helikoptérou provozovanou Alfou. 15-minutový let Vám dovolí si prohlédnout Palmu, Burj Al Arab, Burj Khalifu a spoustu dalších atrakcí z ptačí perspektivy. Podle mě výlet helikoptérou rozhodně stojí za to - alespoň nám se líbil! Další místo, které jsme navštívili, byla  Miracle Garden - zahrada o rozloze 72 000 metrůch čtverečních, ve které najdete 45 milionů květin a rostlin. Opravdu se jedná o jedinečnou podívanou. Já jsem nikdy nic podobného ve svém životě neviděa, a myslím, že jsem toho viděla už dost. Samozřejmě jsme nemohli vynechat ani největší nákupní centrum na světe, Dubai Mall, které nabízí hned několik atrakcí, kromě 1000+ obchdoů. V centru se můžete jít podívat do akvária, jít si zabruslit, podívat se na zpívající fontánu a navštívit již zmiňovanou nejvyšší budovu na světě. Nevynechali jsme ani Mall of Emirates, kde si pro změnu zase můžete zalyžovat. Také jsme se byli podívat v Dubai Marina, na The Walk a i na novém místě La Mer. Celý pobyt byl úžasný a já doufám, že se Vám fotky z něho líbí!

DSC_0738 (1()-2
DSC_0634 (1(-2
DSC_0752 hh-2
DSC_0801-2 DSC_0730-2
DSC_0727-2
DSC_0766-2 DSC_0673 1-3 DSC_0748-2 DSC_0771-2 DSC_0747-2 img_3894-2

In collaboration with Visit Dubai

SHARE:

8 comments

  1. Dubai is so amazing. I could only dream of travelling there - and I hope I do get to, one day! ❤️

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Oh my! Everything looks so magical and grandiose! I have to visit Dubai someday.

    https://lartoffashion.com/3-ways-to-instantly-feel-better/

    ReplyDelete
  3. Love the pictures! I really want to visit Dubai xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2018/04/28-outfits-with-converse.html

    ReplyDelete
  4. Paaani, to vypada neskutecne! Dubai uz mam dlouho na me listine a doufam, ze se tam brzy podivam. <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  5. Magic <3

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Dubaj oczywiscie zachwyca,a Ty jestes piekna.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig