Sunday, June 3, 2018

#DIORBACKSTAGE IN LONDON

unnamed (12)

Good morning from a very rainy London! Today I have for you a very special post from a very, very special event which I attended together with the amazing Dior Make-up Team. I have already shown you the outfit I wore to the event, and today I would like to tell you a little bit more about the whole experience in London and my personal opinion about the #DiorBackstage line. 

Krásné dobré ráno z deštivého Londýna! Dneska mám pro Vás opravdu speciální post z ještě speciálnější akce. Jak už víte z minulého postu, byla jsem pozvaná úžasným týmem z Dior Make-up do Londýna na prezentaci nové řady #DiorBackstage. Dneska bych Vám tedy chtěla o této nové řadě povědět víc a zároveň i prozdradit, jaké produkty se staly mými favority.

20180529_Dior_Session_04_1074

THE LINE ITSELF


As I already mentioned you in my previous post, Dior Make-up came up with a new line - or more specifically Peter Phillips did - which is called "Dior Backstage". The line is inspired by the make-up used at the fashion shows. In order to get the perfect look for the show, the products need to be sweat-proof, water-proof and long-lasting. This fact inspired Peter Phillips to create this special line, which face became Bella Hadid. In the line you are able to find 40 shades of foundation called "Dior Backstage Face & Body Foundation". Besides the typical numbers, you can also find in the line special tones - for example "W" as warm, "R" as rosy or "C" as cold. All of those shades are designed to help your skin to get the perfect look and match your exact skin. The make-up is packaged in light make-up bottles so that it's easy to carry and perfect for traveling. For me personally, this is a big advantage, as I am always on the go and carrying a glass bottle of make-up can get heavy sometimes, especially when flying just with a carry-on. In the line you can also find several palettes. The "Dior Backstage Eye Palette" is meant to be used for your eyes. You can choose from 2 versions - the warm or the cold shades. In each palette you will find 9 shades, which is pretty much what you need in order to create your perfect look. Another palette is the "Dior Backstage Contour Palette" which helps you to contour your face. In this palette there are 4 shades to choose from. The lightest shades are meant to be used as a highlighter and the darker ones for contouring. In the line you are also able to find a "Dior Backstage Lip Palette" in which you can choose from 9 lip shades. The last, but not least, palette is the "Dior Backstage Brow Palette". Also here you can choose from a palette with lighter shades and a one with darker ones. I find all of the palettes very handy, as I have everything I need in a little package.

Basically, all the products are designed to be extremely resistant and useful for traveling. You have everything you need, yet you don't need 20 products in order to get a full look, which is something I personally love about the line. I also think that the variability when comes to their foundations is simply stunning and that everyone will find their perfect shade. The line will be available in the Czech Republic starting June, 15th and it will be carried exclusively by the Sephora stores.

O SAMOTNÉ ŘADĚ


Jak jsem již zmiňovala v úvodu, Dior Make-up - nebo-li přesně Peter Phillips - v Londýně představil novou řadu #DiorBackstage. Jak již můžete uhodnout z názvu, celá řada je inspirovaná právě make-upem, který se používá na přehlídkových molech. Celá řada je udělaná tak, aby zakryla nedostatky na pleti, ale zároveň vypadala přirozeně, produkty na pleti vydržely dlouho a byly odolné různým podmínkám - například vodě nebo potu. Právě tyto faktory inspirovay Petera Phillipse k vytvořeí této řady, jejiž tváří není nikdo jiný než Bella Hadid. V kolekci najdete make-up "Dior Backstage Face & Body Foundation", který má neuvěřitelných 40 odstínů. Kromě klasického čísla na produktu najdete i různá písmena - například "W" jako warm nebo "R" jako rosy. Peter Phillips se snažil vytvořit make-up, který by seděl každému, takže si v této řadě nevybíráte pouze z klasického číslování, ale také z odstínu Vaší pleti. Na make-up mi osobně přijde super, že je lehký a plastový. jelikož často cestuji, tento produkt mi uštří strach, že se mi po cestě rozbije a také mi v kufru ušetří několik gramů místa. Dále v řadě najdete nejrůznější paletky - "Dior Backstage Eye Palette" je paletka 9 stínů na oči, kterou najdete ve 2 verzích: a to studených a teplých tónech. Ve dvou verzích si také můžete pořídit paletku na obočí "Dior Backstage Brow Palette" - která je dostupná ve světlejších a tmavších odstínech. K mání je také paletka na rty "Dior Backstage Lip Palette", ve které - stejně tak jako v paletce očních stínů - najdete 9 odstínů lesků na rty. Poslední v řadě najdete také paletku na konturování a rozjasnění pleti, a to pod názvem "Dior Backstage Contour Palette". Tato paletka Vám nabídne hned 4 odstíny.

Na celé řadě se mi líbí to, že je velice skladná a perfektně se hodí na cestování. Nemusíte s sebou tahat celou kosmetickou tašku produktů - stačí Vám make-up a pár paletek. Zároveň se mi také líbí, že je řada dělaná "do drsných podmínek", takže ji využijete po celý rok. U nás v ČR bude řada #DiorBackstage dostupná výhladně v obchodech Sephora, a to od 15.června!

20180529_Dior_Session_04_1068
unnamed (1)
20180529_Dior_Session_04_1068

MY EXPERIENCE


unnamed (11)

As mentioned before, as a part of the trip was a detailed presentation of the newest line. It was great to see the creator himself live and hear all his inspiration for the creation of the Dior Backstage line. We also had the chance to chat a little bit and I was really surprised how cool and friendly Peter was. As mentioned before, I am a big fan of the products. I really love the variability of the make-up since I used to struggle a little bit with choosing my own shade and I really love how easy-packed the line is. I am very happy I got the chance to fly to London to experience all this!

Jak jsem již zmiňovala v minulém postu, součástí našeho výletu do Londýna byla i prezentace, na které jsme měli tu čest živě vidět Petera Phillipse. Bylo opravdu skvělé slyšet, co ho k vytvoření této řady inspirovalo a jak on #DiorBackstage vnímá. Po prezentaci jsme si s Peterem i chvíli popovídali a opravdu mě moc překvapilo, jak přátelský a otevřený byl. Jak jsem již říkala, líbí se mi jak variabilní make-upy jsou a jak praktická celá řada je. Jsem moc pyšná, že jsem v ČR byla vybraná právě já, kdo na tento event mohl jet.

unnamed (8)
file-2 (1)

MY PRODUCTS


Here are all the products which I used for my look at the event:

Dior Backstage Face & Body Foundation in shade 1W
 Dior Backstage Contour Palette using the lightest shade (highlight) and the second lightest (contour)
Dior Backstage Lip Palette in the middle shade in the first row
 Dior Backstage Eye Palette using the lightest and the two darkest colours
Dior Backstage Brow Palette in the lighter version

MOJE PRODUKTY

Tady je seznam produktů, které jsem použila k vytvoření svého looku na prezentaci a večerní party:

Dior Backstage Face & Body Foundation v odstínu 1W
 Dior Backstage Contour Palette v nejsvětlejším odstínu (highlight) a v druhém nejsvětlejším odstínu (konturování)
Dior Backstage Lip Palette v prostředním odstínu z první řady
 Dior Backstage Eye Palette v nejsvětlejším odstínu a dvěmi nejtmavšími odstíny
Dior Backstage Brow Palette ve světlejší verzi

unnamed (13)

Thank you @DiorMakeup for having me!


SHARE:

5 comments

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig