Tuesday, March 5, 2019

THE PERFECT MAKE-UP

dior-2

Good morning everyone! I hope you are all doing well. Since I haven’t done any beauty posts in a while, I decided lit’s about time to update you with my new beauty favourite - the new Dior Forever Skinglow make-up by Dior. 

Krásné ráno všem! Doufám, že máte dobře. Je to už nějaký čas, kdy jsem naposledy zvěřejnila nějaký kosmetický článek, a tak jsem si řekla, že je teď na čase Vám povědět něco víc o mém novém, oslíbeném make-upu Dior Forever Skinglow od Diora.


dior6-2
dior2-2

For me, it’s very important that my make-up feels natural and light, making me feel like I almost don’t have anything on my face. The new Dior Forever is both I mentioned. Thanks to a special technology, the make-up lasts up to 24 hours without any correction needed. Additionally the make-up doesn't leave your skin dry and dehydrated, which I think is amazing. How great is that? I am currently wearing shade which is called “2N”. You can choose from two version - mate and shiny one. I personally prefer the mate one, as my skins tends to get oily sometimes and therefore this saves me from using additional powder. 

Dlouho jsem hledala make-up, ve kterém se budu cítit dobře. Často jsem setkávala s make-upy, které působily lehce, ale nekryly podle mých představ. A když už kryly, připadala jsem si v nich jako v "masce". Tenhle nový Dior Forever Skinglow je kombinací lehkosti a krytí. Na pleti vydrží až 24 hodin a co oceňuji je i fakt, že pleť zároveň i hydratuje, takže ji udžuje svěží a mladou. Já jsem si oblíbila odstín "2N". Navíc si můžete vybrat z klasického make-upu a matnější verze, která mě naprosto vyhovuje - pokud máte mastnější pleť, určitě ho vyzkoušejte - nebudete pak muset používat pudr.

dior5-2
dior3-2

shot at the Bürgenstock Hotel

SHARE:

2 comments

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig