Tuesday, September 17, 2019

IN THE DAHLIA FIELDS

famflower2-2

Good morning everyone! I hope you are doing well - today I've got a post for you from the amazing Dahlia fields which you can find at the Fam Flower Farm nearby Lisse in Netherlands. You might know this farm already from my previous post from the Daffodils fields. For the look, I chose this pink mini dress with one shoulder, which I am so in love with! You can find a pretty big selection of similar dresses at Shopbop. I have paired it with my chunky pink knit which I absolutely love - since so many have asked about it, similar one can be found by the brand Ulla Johnson. I have also added my J'Adior slingbacks which are perfect for uneven ground like a field and of course my Céline sunglasses! So, how do you like the look?

Krásné ráno všem z Holandska! Po několika měsících jsme se rozhodly zaletět zpátky do Amsterdamu, a návštěvu spojit se známoou "farmou" Fam Flower Farm, která se nachází v blízkosti Lisse. Momentálně tam mají krásná pole Jiřin a Jiřinek, takže jsme si návštěvu nemohly nechat ujít. Na sebe jsem si tentokrát vzala tyhle růžové mini šaty, které mi nedávno přišly. Velký výběr letních i podzimních šatů najdete například na Shopbop. K šatům jsem přidala oblíbený cardigan - jelikož se na něj stále hodně z Vás ptá, podobné najdete u značky Ulla Johnson. Outfit jsem doplnila slingbacks od Diora, které stále patří mezi mé oblíbené a slunečními brýlemi od Céline. Tak jak se Vám fotky líbí?


famflower-2 famflower3-2 famfllower_5 famflower4-2

OUTFIT DETAILS

Lovers + Friends dress (here)
Mums Handmade cardigan (similar)
Dior shoes (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

3 comments

  1. Thanks for sharing the best information and suggestions, If you are looking for the best Braided Lace Front Wigs, then EXPRESS WIG BRAIDS. Highly energetic blog, I’d love to find out some additional information.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig