Monday, September 30, 2019

MY MORNING BEAUTY ROUTINE



Good morning everyone! I hope you are doing well. After a long time I am coming back with a beauty post which a lot of you actually requested. Today I would like to tell you something more about my morning beauty routine which I follow basically every day. In this post you can learn something more about the products I use on a daily basis and also why I love them so much!

Krásné ráno všem! Dneska mám pro Vás, po dlouhé době, post z oblasti beauty, o který mi hodně z Vás psalo. Jelikož se moje make-upová rutina nijak extra nezměnila, rozhodla jsem se sepsat mojí denní rutinu a představit Vám tak produkty, které používám denodenně a také Vám říct, proč je používám a co se mi na nich líbí.


foreo4-2

1. CLEAN THE SKIN

The first thing I do in my routine is cleaning my skin with the new FOREO LUNA mini 3 in this amazing bright yellow colour. I am pretty sure that you've heard about this special product before - but just in case you haven't - FOREO makes special "brushes" which are design to clean your skin to the maximum level. And why FOREO? The product is design to clean up to 99.5% of the bacteria in the skin. There are different products for different types of skin, so I am pretty sure you'll find one which suits you the best. What I like about this one specifically is how small the product actually is - it's a perfect fit to traveling and one of the biggest advantages is that after you charge your LUNA, it lasts up to 650 uses! The use is very simple - just download an app, connect your device, choose your program - and voila! I've added the FOREO LUNA mini 3 to my skincare just about 2 weeks ago, yet I can feel that my skin looks way brighter and fresher!

Svojí denní rutinu začínám čištění pleti. Pleť si čistím dvakrát denně - večer, po odlíčení, a právě ráno před nadlíčením. Do své routine jsem před necelými dvěma týdny přidala LUNA mini 3 od švédské značky Foreo, kterou jsem si hned zamilovala. Myslím, že FOREO všichni dobře znáte - ale pokud ne - tak se jedná o speciální přístroj, který byl vyvinut na maximální vyčištění pleti. Z kůže odstraní až 99.5% nečistot. Vybrat si můžete hned z několika produktů - každý z nich je určený na jiný typ pleti, takže si určitě každá a každý z Vás vybere ten, který mu bude nejvíce vyhovovat. Já jsem si vybrala právě tuhle FOREO LUNA mini 3 v této krásné žluté barvě, která mi hned rozveselí den. Co se mi na LUNĚ líbí je i to, jak skladná je - to je pro mě důležité především na cestování. Navíc po jednom nabití vydrží až na 650 použití, což bohatě vystačí skoro na celý rok! Použití produktu je také úplně jednoduché - stačí si stáhnout aplikaci FOREO, přes Bluetooth spárovat přístroj s telefon, vybrat si program a intensitu čistění a kliknout na "spustit"! LUNU používám teď něco málo kolem dvou týdnů a již vydím značný rozdíl - kromě pocitu opravdu čisté pleti mi přijde, že vypadá i zdravěji a svěžeji.


2. HYDRATE

After cleaning my skin, I like to use a hydration cream as my skin is usually very dry and sensitive. Currently, I am using the Dior Hydra Life, which I am really happy with - I'd recommend this one to everyone who has a very sensitive skin just like I have. 

Po důkladném vyčištění pletí nanesu hydratační krém. Díky častému létání a cestování obecně, se mi plěť často vysušuje, takže je pro mě důležité klást důraz na hydrataci. Té dosáhnu díky hydratačnímu krému z řady Hydra Life od Diora, který je šetrný i k citlivé pleti, kterou mám právě já. 

3. MAKE-UP TIME

After hydrating the skin, I put my make-up on. As mentioned at the top of this post, my routine hasn't changed much since publishing it the last time - therefore I think it's not necessary to write it down once again. If you haven't seen it - please go here.

Po hydrataci pleti hned nanáším make-up. Jak jsem již psala v úvodu - moje make-upová rutina se nijak nezměnila, takže si myslím, že ji není potřeba znovu vypisovat. Pokud jste článek ještě neviděli, najdete ho tady.

4. A TOUCH OF PERFUME

Would you leave a house without adding a touch of perfume? I couldn't! To me, perfume is an important accessory to my everyday's outfit and therefore I can't imagine leaving the house without it. Currently, I fell in love with the new JOY Intense by Dior, which is a completely new product on the market. The perfume was introduced on 1st of September however in the meantime I already managed to fell in love with it. I think this is a nice mix-up to my favourite Poisson Girl by the same brand!

Dokázali byste si představit opustit domov bez parfému? Já rozhodně ne! Pro mě je parfém důležitým doplňkem každého outfitu. Momentálně jsem si oblíbila novou JOY Intense od Diora, kterou jsem Vám představovala již v minulém postu. Jedná se o novinku, která není na trhu ani 3 týdny. Myslím, že je skvělé občas parfémy obměnit - takže bude skvělým náhradníkem mé oblíbené Poisson Girl.



SHARE:

5 comments

  1. Thanks for sharing your routine! I want a Foreo cleaner so bad... if only it were more affordable! ❤️✨

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. beauty routine presne podľa môjho gusta :)

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete
  3. Great blogpost and you mentioned so many great products :) as a skincare fan I have to say that foreo brush is truly worth the purchase 😍

    ReplyDelete
  4. Great blogpost and you showed some amazing products. As a skincarw fan I have to say that foreo brush is truly worth the investment ��

    ReplyDelete
  5. It’s really such nice information to get advantage from. aesthetic clinic Singapore

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig