Friday, March 27, 2020

TOP 5 BAGS WORTH THE INVESTMENT


BAGS, BAGS, BAGS. Who is following me for a little longer time knows that I can count as a bag-lover and a bag-ddicted person. I started collecting bags when I was just 15 years old and with the 8 years experience I think I am the right person to name 5 bags which I think makes absolutely sense to invest in. So let's begin the countdown!

KABELKY, KABELKY, KABELKY. Kdo mě sleduje delší dobu ví, že právě do nich investuji již od svých 15 let. Za těch 8 let jsem si pár kabelek již pořídila - momentálně jich ve svém šatníku mám přes 30. Dneska bych chtěla poradit těm z Vás, které na designérskou kabelku šetří. Zde je mých 5 kabelek, do kterých se podle mě vyplatí zainvestovat!

1. THE BLACK BAG

42676965_1910612842388915_8277533559973578940_n

If you're saving up for a bag, the first bag you should get is an "universal" bag which you can wear on a daily basis and is combinable with many outfits, looks and events. My first designer bag was in black and I can highly recommend to get your first bag in black too. Black is a colour which you can wear throughout the day as much as throughout the night. The colour can be worn with basically any other colour and never goes out of style. Another advantage: it's super easy to keep clean which I think is important - when you decide to invest into something, you want to wear it for a longer period of time and I think that's what black gets you.

Černá je nesmrtelná klasika, která nikdy nevyjde z módy. Pokud si chystáte pořídit svojí první kabelku, radila bych si jí koupit právě v této barvě, a to hned z několika důvodů: černá je barva, která se nosit jak přes den, tak v noci. Tím pádem budete moct kabelku nosit doslova 24/7. Díky tmavé barvě je údržba mnohem lehčí než u světlých kabelek. Navíc černá se hodí (skoro) ke všemu a opravdu se dá lehce koombinovat. 

MY PICKS

2. THE TRAVELING BAG

73090735_570750743679321_1048461349937256963_n

One of my "bag" essentials is having a big, spacious bag suitable for traveling. Even though you don't travel a lot, you might still find the use: I was wearing it to my university, I am taking this when grocery shopping and I am using it as a weekend bag. I think you can't go wrong with a bag like this and here are some of my favs! 

Já si svůj šatník nedokážu představit bez prostorné, cestovní kabelky. Myslím, že je vhodná nejen pro cestovatele: pokud cestujete vyloženě jen na dovolenou, kabelku stále můžete upotřebit: já ji nosila například na přednášky na univerzitu, někdy do supermarketu (ekologie!) a také když někam jedu jen na pár dní!

MY PICKS

3. THE EVENING BAG


Small, evening bag shouldn't be missing in any closet. No matter if you're going to an work event, theather show or a date - if you choose smart, you can also wear this through out the day (like a Chanel WOC for example).


Večerní kabelka je mým dalším typem, který bych tady v článku chtěla zmínit. Ať už si kabelku vezmete na ples, na rande nebo do divadla, myslím, že menší, elegantní kabelka by Vám ve skříni rozhodně chybět neměla.

MY PICKS

4. THE BACKPACK

84347680_2747932925275739_3864955814283905779_n


If you've asked me a couple of years ago - I wouldn't consider backpack a necessity. Nowadays I can't imagine my life without it! I wore my Chanel Gabrielle Backpack and the Louis Vuitton Palms Springs so much - on vacation, on tours and even in the city! For me definitely a must have!


Pokud byste se mě zeptali před pár lety, rozhodně bych batoh za nějaký "must have" nepovažovala. Dneska to už ale vidím jinak - ani nevím, kolikrát jsem si na sebe vzala můj Mini Palms batůžek od Louis Vuittona nebo můj Chanel Gabrielle - vhodný je jak na dovolenou, tak na cesty i poznávání města!

MY PICKS

5. THE WORK BAG


A bag which you can wear throughout the day and fits your laptop or whatever you need to carry to work. This doesn't have to necessarily a black bag, as usually the work attire is in black and white - so why not to mix it up with a colourful bag?


A mou poslední kategorií? Kabelka, kterou můžete nosit přes den. Která se hodí na nákupy, ale i do práce. V tomto případě bych se nebála i barev, jelikož právě outfity třeba do práce bývají většinou v černo-bílých tónech!

MY PICKS

SHARE:

2 comments

  1. Super článok, uplne suhlasim so všetkými kabelkami -je to taký základ :-) Ja veru musim ešte investovat do toho backpack - už dlhšie obzerám, hladam, zatial som ešte nenašla.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig