Saturday, October 31, 2020

HOW TO TAKE CARE OF YOUR SKIN IN AUTUMN & WINTER (IN THE COVID-19 TIME)

bio4-2      

Hello everyone! I hope you are doing well. Today I would like to talk about skincare and skincare products. The temperatures are dropping, the weather is getting cold, rainy and foggy and with the virus around and mandatory masks everywhere, the skin is really suffering. In this post I would like to show you three products by the French company Biologique Recherche which I love to use and which help my skin to stay healthy and fresh.

Krásné halloweenské ráno všem! Venku to již vypadá jako "pravý" podzim - teploty jsou nízké, čsto prší, je sychravo a fouká stupený vítr. K tomu všemu jsou povinné roušky a pleť tak trpí víc jak obvykle. V dnešním postu bych Vám proto chtěla představit 3 produkty od francouzské značky Biologique Recherche, které mi pomáhají pleť udržet svěží a zdravou i za těchto podmínek.

bio2-2

1. THE FLUIDE VIP O2

The very first product which I would like to mention is the Serum called "Fluide VIP O2" by Biologique Recherche. This little magic works right away. There are oxygenating parts in the serum which boost the strength and the antipollution ingredients also help fight the polluted surroundings. The serum brings the skin an immediate glow. I usually apply 4 drops on my face and neck as a final step of my night routine.

Jako první bych Vám chtěla představit sérum, které nese název Fluide VIP O2. Je obohacené kyslíkem, díky kterému je pleť okamžitě silnější a pružnější. Zároveň obsahuje i speciální složky, které jsou určené pro znečištění - díky tomu zůstane pokožka svěží i v znečištěném prostředí.

bio-2

2. MASQUE VISOLATIONE +

Now this special mask by Biologique Recherche, Masque Visolatione+, I am using once every 7-10 days. During the cold months my skin is usually getting very, very dry and is in a very deep need of hydration - the Masque Visolatine+ is actually locking in the moisture directly into the epidermis, with results visible right after using it. This one I apply to my face and neck for about 15 minutes in the morning. 

Masque Visolatione+ je speciální hydratační pleťová maska, kterou používám jednou za 7-10 dní. Během zimních měsíců trpím především na suchou, podrážděnou a velmi citlivou pleť. S tímto problémem mi pomáhá právě již zmiňovaná maska. Co je jejím kouzlem? Pleť hydratuje v potřebné míře a rozdíl je vidět hned po použití. Stačí masku nanést na obličej a krk a nechat cca. 15 minut působit.

bio3-2

3. SÉRUM DE TEINT 

My very last product which I would like to mention in this post is the Sérum de Teint (I am using N2) by Biologique Recherche. This light, coloured serum is the perfect combination of skincare and make-up. The texture is very soft and very light - leaving your skin very soft and very light! The product is both protecting the skin, yet at the same giving it a hint of colour. I always feel very natural "wearing" this serum - which I think is the literal goals of the skincare!

Posledním bodem je produkt, který je napůl sérum, napůl make-up. Sérum de Teint je opravdový unikát  (já používám číslo 2) - "sérové" složky v produktu pleti dodávají potřebnu hydrataci. "Make-upové" složky přinášejí pak jemnou, přirozenou barvu. Sérum je opravdu lehké a pleť je po něm skvěží a hladká - což za mě je skvělý pocit!

SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig