Saturday, November 28, 2020

CHRISTMAS GIFT GUIDE (& CYBER MONDAY CODES)

GIFT

Good afternoon! The promotion of the year has arrived - after Black Friday the Cyber Monday is coming up with some great offers which is the perfect oppurtunity to also shop for Christmas gifts. As every year, here are some ideas on what to buy not only for yourself, but also for your beloved ones!

Krásné odpoledne všem! Včera začaly slevy v rámci Black Friday a stejně tak jako každý rok, i letos mám pro Vás článek s tipy ohledně dárků. Jelikož v pondělí se chystá ještě spousta akcí v rámci Cyber Monday, do článk jsem zařadila i pár slevových akcí - pokud tam nic nenajdete pro své blízké, určitě si vyberete alespoň něco pro sebe!

FOR HER

GIFT

Moet Champagne (similar) / Dior eyeshadow (hereDior lipstick (hereRetrofete dress (hereManolo Blahnik heels (hereBottega Veneta bag (here) / Dior powder (here) / Cartier perfume (here) / Hermes blanket (here) / Agent Provocateur pyjamas (here) / FOREO mask (here) / Cartier ring (here) / Diptique candle (here)

- A bottle of wine or champagne is always a good idea! A sparkly moment is the perfect choice for every girl!
- Make-up is something every girl loves, especially when it comes from the latest Christmas collection by Dior. This year's limited collection is so pretty!! On Douglas you'll find also some great Black Friday and Cyber Monday deals!
- A festive dress is a must have and finding a Retrofete dress under the Christmas Tree feels like a real Cinderella moment! Shopbop is offering 20% off any 200$+ orders with the code "CYBER20"!
- Talking about Cinderella moments - a pair of Manolos or a Bottega is a dream come true! Besides, on LuisaViaRoma you'll get 40% on selected items with "BF40".
- Getting her her favourite perfume is always the jackpot! For me, it's definitely the Cartier Carat which I love!
- A home accessory or cute pyjamas is something we all love (after certain age), so for me personally an Hermes blanket is on top of the list.
- Since 2020 is a true "self care" year, a self-care gift is truly appreciated. FOREO has an amazing selection of cleansing devices, face mask devices and other great self-care tools. This is a great oppurtunity to get a discount on their products as they never go on sale.
- I guess I don't even have to say that diamonds are girl's best friends - so a piece of jewelry is definitely something every girl wishes for!

- Každá z nás ocení, když pod stromečkem najde oblíbené víno nebo šampaňské. Myslím, že tento dárek je super pro každou věkovou kategorii a rozhodně "neurazí".
- Make-up je další kategorií, která nadchne každou z nás. Obzvlášť pokud se bude jednat o limitovanou vánoční kolekci od značky Dior, která je naprosto dokonalá. V rámci Black Friday i Cyber Monday najdete exluzivní nabídky na e-shopu Douglas.
- Najít krásné šaty pod stromečkem je scénář jako z Popelky - za mě rozhodně doporučuji značku Retrofete, kterou naleznete ve slevách na Shopbop - s kódem "CYBER20" dostanete 20% na všechny objednávky nad 200 USD!
- Stejně tak jako šaty, najít vysněné boty, například Manolo, nebo kabelku Bottega, je snem každé z nás. Na italském eshopu LuisaViaRoma dostanete s kódem "BF40" slevu 40% na vybrané zboží!
- Skvělým dárkem je i oblíbený parfém. Za mě rozhodně doporučuji Cartier Carat, na který opět na stránkách Douglas najdete slevu v rámci BF a CM!
- Že jsou dárky do domácnosti nebo pyžamo trefou vedle? Ani náhodou! Svíčka Dyptique nebo deka Hermes je rozhodně in!
- Rok 2020 je hodně založený na "self-care", tak proč nepořídit něco z této kategorie? Značka FOREO své produkty nikdy nezlevňuje, ale teď na Black Weekend mají speciální akce, takže být Vámi - naváhala bych!
- Marylin Monroe jednou řekla, že nejlepším přítelem ženy jsou diamanty a já s ní rozhodně nemohu nesouhlasit. Krásný šperk je snem každé z nás!

FOR HIM

GIFT2

Louis Vuitton pouch (similar) / Restaurant voucher / Calvin Klein boxers (here) / Calvin Klein tee (here) / Louis Vuitton bracelet (similar) / Louis Vuitton wallet (here) / FOREO mask (here) / Dior perfume (here) / Louis Vuitton book (here) / FOREO LUNA (here) / Hugo Boss cufflinks (similar) / Moet Champagne (similar) / Louis Vuitton slippers (here) / 

- Accessories, like pouches or wallets, are not only for girls! I think guys have also great use of them!
- Since Covid hit hard especially in the gastronomy industry, why not to support his favourite place by buying a voucher? I think it's a great ways to support your favourite local business and as an extra point: you can spend it together while enjoying some quality time!
- A pair of boxers or a simple tee is a cliche however after a certain age is appreciated highly!
- Jewelry is not only for girls - there are also plenty of options for guys as well! So why to stick to the traditions with this?!
- Self-care is also important for your male partner. The brand FOREO  has a great selection of product for guys - from cleansing devices over toothbrushes to mask devices. Just like for girls, also there are promotions for guys which can be found on the Douglas page.
- A men's cologne is a great gift, especially the "Sauvage" by Dior, which is currently being a part of the Black Weekend at Douglas.
- Other great gift ideas, in my opinion, are cufflinks, high-quality alcohol or a pair of nice sliders!

- Že jsou doplňky jen pro ženy? Ani náhodou! Myslím, že i naše pánské polovičky ocení kvalitní peněženku nebo etue!
- Jelikož COVID zastavil převážně cestovní ruch a gastronomii, tak proč je nepodrořit zakoupením voucheru? Myslím, že je to skvělý způsob jak podpořit jeho oblíbený hotel nebo restauraci - plus jako bonus můžete voucher utratit spolu a zajistit si tak "quality time".
- Ikdyž se jedná o klišé, nové boxery nebo spodní trička je jedna z věcí, kterých chlap nikde nemůže mít dost!
- Ani šperky nejsou jen "ženským" dárkem! Proč milované polovičce nepořídit například nějaký kožený náramek?
- "Self-care" je stejně důležitá u pánů jako u žen. Značka FOREO má spoustu skvělých produktů i pro pány, které jsou také v rámci Black Weekendu zlevněné u Douglas.
- Trefou do černého je i skvělá kolínská. Já osobně miluju na chlapech "Sauvage" od značky Dior, která má i u samotných pánů velký úspěch. Navíc ji teď na stránkách Douglas najdete v jedinečné akci!
- Dalšími skvělými dárky pro pány jsou například manžetky, kvalitní alkohol nebo nové pantofle!


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig