Friday, December 18, 2020

THE PERFECT CHRISTMAS MAKE-UP LOOK

DIOR XMAS-2

Good morning everyone! Christmas is just around the corner and that's why I decided to show you my favourite Christmas look which you can wear not only to the Christmas Eve Dinner but also throughout the holidays and also on New Years Eve! In the main role there are Christmas products by Dior which you can get exclusively at Douglas.

Krásné ráno všem! Vánoce jsou již za dveřmi a tak jsem si pro Vás přichystala menší inspiraci na slavnostní, vánoční make-upový look, který jsem si osobně zamilovala i pro všední den. V hlavní roli jsou tentokrát limitované vánoční produkty značky Dior, které seženete i u nás  - a to v prodejnách Douglas.

DIOR XMAS5-2 DIOR XMAS 2-2 DIOR XMAS3-2

When it comes to my foundation, I like to use the Dior Forever foundation which looks natural yet has a good coverage which is the winning combination. To cover my bags I am using the Dior Forever Skin Correct. Douglas has a great selection of shades in case you would like to purchase it within the Czech Republic. As for my eyes, I am using the 5 Couleuers Palette from the Dior's Limited Christmas Collection. The palette has 5 shades which basically all you need to create the perfect eye look. You can choose from warmer, golden-toned palette, or an icy, darker-tones palette. For my lashes I love using the Pump'N'Volume mascara by Dior which you can get in an amazing Christmas set together with a Dior lipstick on the Douglas website. In this post I am using the limited Diorific - Golden nights in the shade Matte Red. I think this limited Christmas edition is really pretty and it's the perfect Christmas gift. To add a little glow I used the Dior Forever Cushion Powder, to contour my long-time favourite Dior Backstage Contour Palette and for a little bit of glow the Glow Face Palette. I think this Christmas look is quite easy to achieve and it looks simple, yet chic!

Jako základ používám make-up Dior Forever, který vypadá přirozeně, ale zároveň také skvěle kryje nedostatky na pleti. Kruhy pak zakrývám korektorem ze stejné řady, a to Dior Forever Skin Correct. Douglas  skvělý výběr odstínů a dalších produktů. Na líčení očí jsem použila 5 Couleurs Palette z limitované vánočení kolekce od Diora. Sehnat se dá v teplých, zlatých tónech a nebo se studené, tmavší verzi. Paletka má nejenom krásný design - ale je také super v tom, že 5 odstínů stačí k tomu, aby jste vytvořily krásný oční look. Přidala jsem ještě tekutou linku. Řasenku používám už pár let Pump'N'Volume od Diora, na kterou nedám dopustit. Teď ji mají na stránkách Douglas v krásném vánočním setu s rtěnkou. Já v tomto postu používám limitovanou vánoční Diorific - Golden nights v odstínu Matte Red. Na celém povrchu má krásné sněhové vločky, takže si myslím, že je skvělá i jako vánoční dárek. Na tváře jsem použila pudr Dior Forever Cushion Powder, obličej vykonturovala paletkou Backstage Contour Palette a také přidala rozjasňovač z Glow Face Palette. Myslím, že tenhle vánoční look je úplně jednoduchý, ale dá se ho dosáhnout během několika minut!

DIOR XMAS7-2 DIOR XMAS8-2

*in collaboration with Douglas

pictures by Kajenzi


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig