Wednesday, February 16, 2022

MY TOP 5 DESIGNER PURCHASES OF 2021

170084594_354049372691958_6330417433161951777_n

Good evening everyone! I hope you are doing all well! I know that 2021 is way in the past however I feel like that sharing my best buys of the year might help some of you when it comes to treating yourself or if you're thinking about purchasing this specific item. 

Krásný podvečer všem! Doufám, že se máte skvěle. Vím, že 2021 je už dávná minulost, ale i tak jsem si nemohla odpustit každoroční článek o nejlepších koupích minulého roku. Myslím, že tento článek pomůže každé/mu z Vás, kdo o koupi uvažuje.

1. THE LOUIS VUITTON COUSSIN BAG

IMG-2313

The first item which I would like to mention is also my first purchase of 2021. I fell in love with the LV Coussin Bag right away when it came out: I was thinking about getting the Bottega Veneta for some time however after trying out I simply felt like the chain was WAYYYY TOO HEAVYYY. I think the LV Coussin is such a great bag and it quickly became one of my most worn everyday bags. I also feel like I don't see it that much on IG and the streets which makes me a proud owner!

Jako první bych začala LV Coussin, což byla vlastně i moje první koupě roku 2021. Hned po té, co kabelka vyšla, jsem si ji zamilovala. Již dlouho před koupí jsem uvažovala o koupi Bottegy Venety, ale po vyzkoušení jsem si řekla, že to není to pravé ořechové. LV Coussin mi přijde, že má skvělý tvar, řetěz se dá oddělat a možná i proto se stala jednou z mých nejnošenějších "everyday" kabelek. Na ulici jsem ji ještě neviděla, což mě také celkem těší! 

2. THE HERMES OASIS SANDALS

IMG-0968

If I should be perfectly honest - I wore the Oran sandals so much that I simply had to get another pair. Since I already own the flat version, I decided to go for the Oasis sandals which are as great and as comfy as the Oran sandals. This is one of my best purchases of 2021 and I can only recommend every single one of you to get them in any version!

Sandálky Oasis jsou již mým druhým párem od Hermes. Oran jsem si koupila již před 2.5 roky v Římě a hned se staly mými favority. Jsou už celkem onošené - a proto jsem se v létě rozhodla investovat do druhého páru. Abych neměla stejný model 2x, koupila jsem si tyto Oasis, které jsou stejně pohodlné jako Oran. Za mě jsou oba páry nejpohodlnější letní boty, které jsem kdy měla!

3. THE LOUIS VUITTON ON THE GO BAG

IMG-4099

If you're following me for a longer time, you might know that my old, leopard, On The Go sadly broke. As a replacement I chose this ombre version which was also a part of the limited summer collection. I think the bag is absolutely gorgeous, practical and can be worn down or up!

Jestli mě sledujete delší dobu, můžete si pamatovat na mojí leopardí On The Go, která se mi bohužel rozbila a již nemohla být opravena, jelikož se jednalo o limitovaou kolekci. V Louis Vuittonu jsem si jako náhradu vybrala tyhle omre On the Go, která byla součástí limitované letní kolekce a která mi osobně přijde naprosto super!

4. CHANEL SUGLASSES

230E8A6C-5B7F-4858-A6D0-BEB5E08F59E5

These Chanel sunnies with the CHANEL written on the top are definitely a piece to keep. I personally find it hard to find well fitting sunglasses for my face which tends to be quite small. This pair is absolutely perfect and it's a designer piece which doesn't scream designer (at the first sight). 10/10 for me!

Zmínit musím i tyhle sluneční brýle od Chanelu, které na první pohled nekřičí "Chanel". Mám poměrně malý obličej, takže najít sluneční brýle, které mi nepadají z nosu, je celkem umění. Tyhle sedí skvěle a myslím, že i nápis CHANEL na svrchní části brýlí je naprosto dokonalý detail!

5. MACH & MACH HEELS

9B5D0C94-2BD2-46A7-8441-0BE360562812

If art would be converted into shoes, I think this is how it would look like. The Mach&Mach heels are trending for a reason: I feel like the elevate every outfit and are something which simply catches your attention!

Boty nebo umění? Myslím, že oboje. Mach&Mach visíme na Instagramu z nějakého důvodu... Jsou pohodlné, nevšední a každý outfit vyšvyhnou!

SHOP THE PIECES

SHARE:

1 comment

  1. Although I'm not a fan of LV On The Go, yours is so pretty! And the shoes are amazing!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig