Saturday, May 7, 2022

MOTHER'S DAY: LAST MINUTE GIFT GUIDE

Masážní přístroj pro zpevnění pleti FOREO BEAR

Mother's Day is just around the corner and in case you are still not sure what to get your mom on this holiday, make sure to continue reading as I have got a few last minute tips for you.

Den Matek je za dveřmi a v případě, že stále netušíte, co své mamince v neděli dát, mám pro Vás pár rad a pár tipů i maličkostí, které určitě potěší každou maminku.

Přístroj pro zpevňující anti-age masáž FOREO BEAR

1. THE SPA EXPERIENCE WHICH WILL LAST MORE THAN 1 SESSION

Every women loves to treat herself - so why not to gift your mom a spa treatment which will last more than just one session? I am talking about the Swedish brand FOREO which specializes into special skincare devices. One of my personal favourites is the FOREO LUNA 3 plus which was designed for a deep skin and pore cleansing. With 8 000 pulsations per minute with 16 different speeds, T-Sonic pulsations, the micro-current feature and a smart and handy design, the device cleanses your skin just within a few minutes and helps your skin to get rid of 99.5% of dirt, make-up and dirt. One of my mom's personal favourites is the FOREO BEAR, a smart device fighting anti-aging and giving your face a "2 minute facelift". The secret weapons of the FOREO BEAR are Anti-Shock system and T-Sonic pulsations which help tighten and strengthen your skin. 

Každá žena je ráda hýčkaná - proč ale nevěnovat "spa" zážitek, který vydrží? Na mysli mám konkrétně produkty švédské značky FOREO, které se specializují na péči o pleť. Já osobně nedám dopustit na čistící přístroj FOREO LUNA 3 plus, který je určený na hloubkové a důkladné vyčištění pleti. Za minutu má až 8 000 pulzů, 16 různých rychlostí,  T-Sonic pulzace, mikroproudové ošetření a praktický a skladný design. Díky tomuto sonickému přístroji se Vaše pokožka zbaví 99.5% veškerých nečistot, oleje a zbytků make-upu. Favorit mojí maminky je zase FOREO BEAR: tónující pleťový přístoj, který má Anti-Shock systém, který upravuje intenzitu mikroproudu podle odolnosti obličeje, dále pak také 5 intenzit mikroproudu a T-Sonic pulzace. FOREO BEAR pak pleť zanechává pevnější, vypíná ji a přitom také zvýrazňuje kontury obličeje a pomáhá v ochraně před tvorbou vrásek.

parfém Dior J'adore

2. HER FAVOURITE PERFUME

I personally love wearing perfume and so does my mom. Somehow I think a specific perfume belongs to a person: so why not to gift your mamma her favourite scent? Dior has introduced many great lines: my mom loves the J'adore line which leaves a luxurious scent of roses and jasmine.

Já osobně beru parfém jako součást svojí identity: když si ho na sebe ráno nanastříkám, cítím se celý den "nesvá". Proto si myslím, že i každá maminka uvítá ten svůj oblíbený. Ta moje nedá dopustit na J'adore od Dioru, který zanechává stopy růže a jasmínu.

Tipy na dárky pro maminku

3. TAKE HER OUT FOR A GIRLS TIME

What more to ask for than spending time with your beloved ones? Time flies by fast and we have to enjoy every moment we get - that is why I think having a fun brunch, delicious dinner or just a few drinks at a  bar are a great way to celebrate your mom!

Není nad to trávit čas se svými blízkými. Bohužel mám pocit, že čas letí čím dál tím rychleji a proto si myslím, že je důležité si čas spolu užít a vychutnat. Pozvěte maminku na nedělní brunch, večeři jen ve 2 nebo třeba vyražte na drink do baru!

dárky ke Dni matek

4. FLOWERS & CHOCOLATE - THE SAFE OPTION - 

If you are a classic, you can always get your mom some flowers and chocolate. This is definitely a safe option with which you cannot go wrong!

Určitě nezkazíte nic ani klasikou jako jsou květiny a bonbinéra. Věřím, že i takhle klasická kombinace vykouzlí usměv každé mamince!

 *in collaboration with FOREO


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig