Monday, December 19, 2022

FESTIVE STAY AT SHANGRI-LA PARIS

DSC_5764-2

Good afternoon everyone! I hope you are doing well. At beginning of December we had the chance to stay at the luxurious, 5-star hotel Shangri-La Paris once again and enjoy the Christmas atmosphere there. As you know this is my absolutely favourite hotel in Paris and I feel so lucky to have the oppurtunity to stay in this palace for the 6th time. If you would like to know more about our festive stay, read further! A full hotel review can be found here.

Krásné odpoledne všem! I tento rok jsme nemohly zmeškat návštěvu mého nejoblíbenějšího hotelu v Paříži,  Shangri-La Paris. Jak si dobře víte, nebyla to moje první (a snad ani poslední) návštěva tohoto hotelu. Pokud se chcete dozvědět něco o našem vánočním pobytu, pokračujte ve čtení. Recenzi hotelu pak najdete tady

DSC_5741-2 DSC_5752-2 DSC_5733-2 DSC_5718-2 DSC_5693-2 DSC_5701-2 DSC_5682-2 DSC_5674-2 DSC_5662-2

OUR TABLE WITH A VIEW EXPERIENCE

During our stay we were invited to a the "Table with a view" experience which is a private dinner located in one the Shangri-La rooms. Our experience started at 7pm and our private waiter welcomed us with a glass of champagne and some small bites as a greeting from the kitchen. As our appetizer we had  a langoustine with an avocado paste and gold jelly caviar which was served on ice and it was a true experience both taste- and looking wise, followed a delicious tuna tartare with a little bit of jelapeňos and flower-garnish. For our main course I got a grilled fish an amazing sauce and some veggies on the side followed by another fish main course with broccoli. We finished off our menu with a dessert: a full fruit platter which I had to take with me to the room because I was already too full. With every dish we also got a different wine pairing. The dinner was such a great, private and romantic experience which I can only recommend booking in case you wanna experience something a little different or you have a special occasion to celebrate.

Během naší návštěvy jsme měly tu příležitost vyzkoušet zážitek s jménem Table with a view - privátní večeři v jednom z pokojů s hotelu, s privátním číšníkem a samozřejmě nádherným výhledem. Naše večeře začala v 7 hodin, kdy nás nás osobní číšník odvedl do jednoho z pokojů, kde byl připravený náš stůl. Na uvítanou jsme každá dostaly skleničku šampaňského a také 3 malé jednohubky jako pozdrav z kuchyně. Náš první chod byla langusta s avokádovou pastou a kaviárem, která byla servírovaná na ledu, a byla tak potěšením nejen pro chuťové pohárky, ale i pro oči. Následoval náš druhý předkrm, což byl tuňákový tatarák s jelapeňos, ozdobený květinami. I hlavní chody byly 2 a moje byly oboje bílé ryby s omáčkou a zeleninou. Naši večeři jsme ukončili v 11 hodin a to dezertem: já jsem dostala čerstvé ovoce, které jsem si musela vzít na pokoj, jelikož se do mě už bohužel nevešlo. Ke každému chodu jsme také dostaly víno, které se k danému chodu hodilo nejvíce. Pro mě tohle byl opravdový zážitek a večeři mohu doporučit každému, kdo chce oslavit zvláštní příležitost v romantickém, privátním prostředí.

DSC_5575-2 DSC_5547-2 DSC_5517-2

As said, our stay at the Shangri-La Paris was short before Christmas and the hotel had many beautiful decorations. Already at the entry you could see many, many lights, Christmas trees and also other smaller decorations. The front desk area had different stations with decorations, also Christmas branches with lights and Christmas balls, there was also the iconic Christmas tree and the Christmas calendar which one of the guests could open every day and enjoy a special experience offered by the hotel. I was one of the lucky guests and we could enjoy a glass of champagne with a cake for 2 in their Lounge area! I also think that the view from the bar on the Christmas Tree looks absolutely stunning. What do you think??

Jak jsem již psala, v Shangri-Le jsme byly ubytované na začátku prosince, a tak hotel měl již krásnou vánoční výzdobu: již u vchodu byla spousta světýlek a stromečků, na recepci pak několik stolečkou s výzdobou, umělé osvětlené větvičky, vánoční stromeček a i adventní kalendář, jehož okýnko vždy mohl otevřít jeden z hostů a využít toho, co v kalendáři bylo. Já jsem byla jednou z šťastlivců a mohla jsem si vychutnat šampaňské s dezertem pro 2 osoby v jejich Loungi. Osobně mi také přišlo super, že z jejich baru také vidíte na stromeček a můžete si tak vychutnat drink ve vánoční atmosféře!

* in barter collaboration with Shangri-La Paris

WHAT TO PACK?

SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig