Wednesday, January 11, 2023

REVIEW: FOREO LUNA 4 BODY

Recenze tělového kartáče LUNA 4 body od FOREO

Did you tell yourself you will do more selfcare in 2023? Then you should watch out and continue reading - the innovative Swedish brand FOREO just came out with a new selfcare device, the FOREO LUNA 4 Body which is the newest shower must have!

Bylo jedno z Vašich předsevzetích do roku 2023 se víc o sebe starat? Pokud ano, tak tento článek je právě pro Vás: inovativní švédská značka FOREO představila novinku, a vlastně úplně svůj první přístroj pro péči o tělo, - a to čistící kartáček FOREO LUNA 4 Body. 

Tělový čistící kartáček LUNA 4 body od FOREO

WHAT IS THE FOREO LUNA 4 BODY?

The newly introduced FOREO LUNA 4 Body is an ultra-hygienic body massaging brush which removes 99% dirt and oil collected in your skin. The device includes T-Sonic pulsations which help to cleanse, smoothen and soften your body skin. Thanks to its very soft silicone the head of this brush is very flexible which means that it can be used basically on any body part you want to. This 100% waterproof and quick drying smart device itself is quite small and handy which is making it also your best friend on the go! From a single charge, you can use the device up to 300 mins which I think is super handy as well. 

Novinka FOREO LUNA 4 Body je ultra-hygienický masážní kartáček určený pro celé tělo, který Vaši pokožku zbaví 99% všech nečistot a přebytečné mastnoty. Stejně jako jejich klasická FOREO LUNA 4 pro obličej, i FOREO LUNA 4 Body má T-sonické pulsace, které Vaší kůži pomáhají se zbavit nečistot a zároveň ji i vyhlazují a zjemňují. Díky své flexibilní silikonové hlavě se perfektně přizpůsobí křivkám Vašeho těla. Samozřejmě je 100% vodě-odolná a také poměrně malá, tudíž si ji můžete zabalit i s sebou na cesty. Z jednoho nabití vydrží až 300 minut, což mě osobně přijde také jako velké plus (hlavně v rámci cestování).
   FOREO LUNA 4 body je nový člen do rodiny pleťových a tělových kartáčků

WHAT ARE THE ADVANTAGES OF THE FOREO LUNA 4 BODY?

As mentioned before, the FOREO LUNA 4 Body uses T-Sonic pulsations and has very soft touch points which help to purify your pores on a deep level. It is clinically proven that it removes 99% of dirt and oil and additionally is also 35x more hygienic than any other brush using nylon bristles. Thanks to this when using the device you are fighting the bacteria in your skin, helping to stop spreading the bacteria and also fighting breakouts. Additionally, the new FOREO LUNA 4 body helps to fight cellulite as the T-Sonic massage targets fluid which accumulate collagen pockets and at the same time helps to distribute fat deposits. It also improves microcirculation to boost collagen which makes your skin strong and elastic and reduces the chances of puckering. One of the biggest advantages to me is the fact that it prevents and helps with keratosis pilaris - aka the strawberry skin which I have been suffering from for years and I also haven't been able to find a product yet which would truly help me. This skin condition happens when pores or hair follicles trap dead skin cells, bacteria and oil, or if someone is suffering from very dry skin. The FOREO LUNA 4 Body removes dead skin cells und unclogs pores which helps to fight the strawberry skin, yet at the same time isn't abrasive or aggressive to the skin. 

Jak jsem již zmiňovala, součástí tohoto přístroje jsou T-sonické pulsace, a také i velmi jemné kartáčky, které Vaši pokožku pokožku vyčistí hloubkově. Zbaví ji 99% všech nečistot a přebytečné mastnoty a také je 35x hygieničtější než ostatní silikonové čistící kartáčky. Díky těmto funkcím zabraňuje rozšíření bakterií a také tvorbě pupínků. Nadále nová FOREO LUNA 4 Body pomáhá v boji s celulitidou, jelikož její T-Sonické pulsace pomáhají rovnoměrně rozložit tukové buňky, a přístroj také zvyšuje mikrocirkulaci. Já osobně vidím největší výhodu tohoto chytrého kartáčku v tom, že zbavuje pokožku odumřelých buněk, a tak je vhodná i pro léčbu keratosis pilaris, nebo-li "kuřecí kůže", na kterou já již trpím od mala. Tato kondice vzniká nahromaděním keratinu do otevřeného póru nebo vlasového folikulu, a v některých případech vzniká i velmi suchou pokožkou. Nová FOREO LUNA 4 Body tyto póry a folikuly perfektně vyčistí, ale zároveň není k pokožce agresivní.

Tělový kartáč LUNA 4 body můžete použít např. se sprchovým gelem Kneipp

HOW TO USE THE FOREO LUNA 4 BODY?

The usage of this smart cleansing device is super easy. You simply unlock the device by holding the + and - buttons for 3 seconds. After you'll need to register the warranty via the FOREO For You app on your phone. Once you've done that, you are ready to use the actual device. Wet your body and apply your regular soap or shower gel. Wet the device and press the universal button to turn the device on. Glide the device in circular motions over your body until your skin is cleansed. You can also adjust the T-Sonic massage with the + and - buttons. Once you're finished, press the universal button to turn off the device. Rinse your body and the device and then leave it in the air to dry off. 

A jak se FOREO LUNA 4 Body používá? Za mě úplně jednoduše. Podržte symboly + a - alespoň 3 sekundy a tím přístroj odemknete a jako první přístroj zaregistrujte na svém telefonu pomocí aplikace FOREO For You. Pak už se můžete vrhnout na první použití: namočte pokožku a naaplikujte mycí gel nebo mýdlo, které normálně používáte (já použila se sprchovým gelem Good Night od Kneipp). Namočte přístroj a pak stiskněte univerzální tlačítko a tím přístroj zapnete. Kružte v cirkulárních pohybech po Vaši pokožce dokud nebude perfektně vyčištěná. Můžete také zapnout či zregulovat T-sonické pulsace, a to pomocí + a -. Po použití opět zmáčkněte univerzální tlačítko, díky kterému přístroj zase vypnete. Pokožku opláchněte vodou, stejně jako jako Váš kartáček. Ten pak nechte na vzduchu uschnout. 

WHAT ARE MY FIRST IMPRESSIONS?

To be quite fair, I haven't used the device for a very long time as it's a brand new tool on the market. However from the couple of usages I did I have to say that I am very positively surprised and I really cannot wait to see the results on my arms where I am suffering from the strawberry skin and also on my thighs! I will definitely keep you updated with my results!

Abych se přiznala, s přístrojem se teprve seznamuji, jelikož ho sama používám teprve pár dní. Sama jsem na výsledky zvědavá, a to hlavně na svých rukách, kde trpím právě zmiňovanou keratosis pilaris, a také na stehnech, kde bych mohla mít pokožku jemnější - o výsledcích Vás ale určitě budu informovat!

* paid collaboration with FOREO

SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig