Tuesday, May 2, 2023

MOTHER'S DAY: YOUR ULTIMATE GIFT GUIDE

Tipy na dárky ke Dni Matek

Mother's Day is just around the corner and in case you are still not sure what to get your mom on this holiday, make sure to continue reading as I have got a few last minute tips for you.

Den Matek je za dveřmi a v případě, že stále netušíte, co své mamince 14.05. dát, mám pro Vás pár tipů a maličkostí, které určitě potěší každou maminku.

Zařízení BEAR od FOREO pro zpevnění pleti

1. THE ULTIMATE SPA EXPERIENCE & SKINCARE MUST HAVE

Every women loves to treat herself - so why not to gift your mom a spa treatment which will last more than just one session? I am talking about the Swedish brand FOREO which specializes into special skincare devices. One of my personal favourites is the FOREO LUNA 3 plus which was designed for a deep skin and pore cleansing. With 8 000 pulsations per minute with 16 different speeds, T-Sonic pulsations, the micro-current feature and a smart and handy design, the device cleanses your skin just within a few minutes and helps your skin to get rid of 99.5% of dirt, make-up and dirt. One of my mom's personal favourites is the FOREO BEAR, a smart device fighting anti-aging and giving your face a "2 minute facelift". The secret weapons of the FOREO BEAR are Anti-Shock system and T-Sonic pulsations which help tighten and strengthen your skin. 

Každá žena je ráda hýčkaná a ráda o sebe pečuje - tak proč ji nevěnovat "spa" zážitek, který vydrží na celý život? Mým ultimátním tipem je speciální přístroj na pleť, FOREO BEAR: tónovací pleťový přístroj, který má Anti-Shock systém, který upravuje intenzitu mikroproudu podle odolnosti obličeje, dále pak také 5 intenzit mikroproudu a T-Sonic pulzace. FOREO BEAR pak pleť zanechává pevnější, vypíná ji a přitom také zvýrazňuje kontury obličeje a pomáhá v ochraně před tvorbou vrásek. Přístroj se navíc používá velmi snadno, je skladný a také má moderní a hravý design! Maminka nepohrdne určitě ani čistícím kartáčkem FOREO LUNA 3 plus, který má mimo jiného i termo funkci a zpevňující masážní funkci. Díky přístroji bude pleť rozjasněná a zpevněná. Vyčištění pleti zabere doslova 2 minuty a přístRoj je, stejně jako FOREO BEAR, velice skladný a designový. Jedná se o investici na celý život, kterou jistě každá maminka ocení.


Brunch jako dárek ke Dni Matek

2. GIRLS BRUNCH

Today's times are very busy: honestly, when do we even have the time to sit down and enjoy the special moments together? Why not to make some special memories with you mama during a luxurious brunch? Mimosas, oysters, girls time... Honestly, what sounds better than this?

Přijde mi, že dnešní doba je uspěchaná a nemáme na sebe pořádně čas. Proč to tedy nenapravit a nestrávit spolu nějaké ten čas? Myslím, že brunch je skvělá volba: mimosy, ústřice, a "girls talk" - co víc si přát?

Vůně Dior J’adore d’Eau

3. THE POWER OF PERFUME

Personally, without putting perfume on, I feel like going out naked. So why not to surprise your mom with her favourite scent? I personally recommend the new Dior J'adore Pardum d'Eau!

Já osobně si bez parfému připadám jako nahá - proč tedy Vaší mamince nedat její oblíbenou vůni? Myslím, že tohle je dárek, které ji určitě udělá radost. Nová Dior J'adore Pardum d'Eau je podle mě tou nejlepší volbou!

4. FLOWERS - THE SAFE OPTION - 

If you are a classic, you can always get your mom some flowers and chocolate. This is definitely a safe option with which you cannot go wrong! Personally, I would try to put a little though into this: does your mom love gardening? Why don't you get a plant for her garden?

Určitě nezkazíte nic ani klasikou jako jsou květiny. Věřím, že i takhle klasická kombinace vykouzlí úsměv na tváři každé mamince! Nebála bych se ani tuto klasiku "upgradovat" - miluje Vaše maminka zahradničení? Kupte ji klidně květinu na zasazení do její zahrádky!


* in paid collaboration with FOREO


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig