Sunday, July 9, 2023

HOW TO: THE PERFECT SMOKEY EYE WITH DIOR BEAUTY

14

Smokey Eye is definitely one of the most classical, popular and stylish eye make-ups there is - however how to achieve the perfect smokey eye without looking like a raccoon? I attended a make-up session with Dior Beauty and today I would like to share with you the tips and tricks in order to make your smokey eye absolutely perfect!

Kouřové oči jsou bez pochyb jedny z nejoblíbenějších, nejoblíbenějších a nejklasičtějších způsobů jak oči nalíčit - ale jak na ně a nedopadnout jako panda nebo mýval? Minulý týden jsem měla tu čest se od Dior Beauty naučit jak na ně a dneska bych se o tyto tipy a triky chtěla podělit i s Vámi!

1. CHOOSE THE RIGHT PRODUCTS

kjnjk 
Choosing the right products is where you start. For the perfect smokey eye you will need: an eye shadow palette, an eyeliner and a mascara. In this case, we chose the 5 Coloeurs Couture Eyeshadow palette which consists of 5 eyeshadows in the similar colour base. This palette is absolutely perfect because you will find there everything you need! To make the smokey eye effect even more intense, I recommend adding an eyeliner as well. The Diorshow On Stage Crayon comes in many colours, lasts long and is super easy to use. The last product you will need to achieve this look is a mascara - I personally love the new Dior Show Iconic Overcurl which comes in 3 colours and gives your lashes length and volume.

Úplným základem je vybrat ty správné produkty - pro mě to jsou 3 základní: a to paletka stínů, tužka na oči a řasenka, co dodá objem a hustotu. Za mě osobně se na kouřové oči nejlépe hodí paletka očních stínů 5 Coloeurs Couture Eyeshadow palette, která obsahuje 5 očních stínů ve stejných barevných tónech. Navíc je také velmi skladná, takže je vhodným parťákem i na cesty. Co se tužek na oči týče, Diorshow On Stage Crayon má také mnoho barevných provedení - takže svůj look můžete zvýraznit nejen klasickou černou tužkou na oči, ale také například modrou, fialovou nebo hnědou. Řasenku Dior Show Iconic Overcurl používám již několik let a osobně nedám na ní dopustit. Řasy krásně protáhne, zahustí ale zároveň je neslepuje a nemáte z nich pak "pavoučí nožičky". Vybrat si také můžete z několika barevných provedení a letošní novinka je zároveň i ekologičtější, jelikož si do řasenky stačí koupit pouze novou náplň.

2. THE ACTUAL SMOKEY EYE

3 sdfs1

Start by applying a base shade to your eyelid - this should be very light colour: the perfect tones for this are light gold, nude, light silver or perhaps light pink, depending on which colour you will be using in general. After this step, start applying darker shade to your the outer corners of your eyes and make sure you blend it in well sothat any "harsh" lines disappear. Sketch a darker pencil eyeliner along your upper and lower lashline and then blend the top edge of the liner. Using your pencil brush, gently blend the same dark eyeshadow from step two across your eyeliner to give a smokey haze and soften the edges. If you look this matte look, just apply mascara and you're done. If you would like to brighen the look up, use a small brush to apply a light shimmery shade into the inner corners of your eyes and then apply your mascara. And voila, your work here is done!

Úplným základem pro kouřové oči je na oční víčka naaplikovat světlý oční stín, který bude sloužit jako podklad celého looku. Do vnějších koutků pak naneste tmavší stín, který pomalu krouživými pohyby spojte se základním očním stínem - tak dlouho dokud Vám "přechod" mezi oběma stíny nezmizí. Na vnější linie spodních i svrchních řas naneste oční tužku a následně ji menším štětečkem rozetřete tak, aby se její linie spojila s očními stíny. Pokud Vám takto look stačí, naneste pouze řasenku a máte hotovo! Pokdu byste ještě oči chtěly rozzářit, naneste do vnitřních koutků očí ještě světlý stín, který celkový oční make-up rozzáří!

LIGHT SMOKEY EYE LOOK WITH THE PALETTE 429 TOILE DE JOUY

9 10

MORE DRAMATIC SMOKEY EYE LOOK WITH THE PALETTE 183 PLUM TUTU

13 15

Podívejte se na nejnovější výprodej ve Flanels zde

Nakupte až s 70% slevou v Saks Fifth Avenue tady


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig