Tuesday, February 28, 2012

instagram life


Hello loves!

Today I am updating with some picts from my Instagram account! If you wanna follow me, it´ Fashioninmysoul! Well, these photos are showing you my activies in last days, so I hope you will like it!
As I told you, I have no holiday anymore and I am a bit busy with my school, but I´ve been through harder times before, so it could be worst. On friday I will go to Ikea for a chair to my desk and it is the last part of my room that I need. Then my room will be perfect, so I hope it will look nice! Also, I will go shopping a little bit, I guess. So, let´s see if I´ll get something nice or not. I am still waiting for the package with clothes I ordered, but I will make a post once I´ll get them! Don´t forget to check new pieces I added to my closet shop HERE!

Dnešní post je o obrázcích z Instagramu. Strašně jsem si tudle aplikaci zamilovala a je to jeden z důvodů, proč miluji iPhone. Jestli chcete se mnou zůstat v kontaktu právě na Instgramu, najdete mě tam pod jménem Fashioninmysoul! Na obrázcích můžete vidět, co jsem právě dělala v poslední době, tak doufám, že se Vám budou líbit! Mám nějakou práci do školy, ale mohlo by to být i horší, takže si nestěžuji. Zatím. V pátek se chystám do Ikey pro židli k psacímu stolu a to je posledním kouskem, který mi chybí v pokoji, aby byl perfektní, takže doufám, že nějakou seženu! Taky bych se měla vydat na nějaké nákupy, tak snad něco nakoupím. Stále čekám na balíček s věcmi, které jsem si objednala přes internet, ale jakmile ho dostanu, určitě udělám nějaký ten post! Nezapomeňte se mrknout na věci, které jsem nedávno přidala do svého "Closet shopu" tady!




SHARE:

7 comments

  1. great pictures from instagram...your like looks fab in pictures!! :)

    ReplyDelete
  2. Lovely photos, I love the fur stole you were wearing in one of them !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much Peaches! Love your icon-photo!

      Delete
  3. Where did you but the black shirt with crosses on? I have been looking for one of those for ages now!
    haha

    Love you blog /Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.dollboutique.co.uk/shop/index.php?mktsrc=OND001, search just reverse and you´ll find it!

      Delete
    2. oh thank you! <3

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig