Monday, March 19, 2012

april wish list


Today I am making a post about clothes and thing I want. Of course, I won´t get them all I guess, but maybe some of them!

Dnešním postem je můj "wishlist" s oblečením a věcmi, které se mi líbí a chtěla bych je. Asi je nedostanu všechny, ale alespoň některé bych si koupit mohla.

1) Under number 1. there is a NAKED2 palette. I wanted a NAKED palette by Urtban Decay for the longest time, but I wasn´t really sure if I should get the NAKED or NAKED2, but I like the colours in NAKED2 more, so I am going to order it online!
2) Then I would like to get some high waisted vintage shorts, because it´s something that´s in all the time and you can combinate it with lots of things and it will still look really cute. These are from Topshop.
3 & 4) I love sweaters and the ones in light and pastel colours are really hot this spring. That´s why I need some new sweaters for this season! I think I could buy some at Topshop!
5) Another thing I really adore are the wek looking like pants or leggins. I think they make your look "fresh" and I am thinking about buying a pair although my legs are kinda fat into them.
6) Blazers. They are classy, they are comfy. No matter which colour, I need some. I have already my black one, but I´d really like to get a nude or grey one, so let´s see!
7) These pumps are really classy ones, and that fact makes them so popular and wanted. I have already bought a pair, as you could see in my last posts, and I am totally into them!
8) Nail polishes are really nice acessory and they look really nice! I fell in love with these by "Butter London", but O-P-I and Chanel make nice colours as well.
9) This earrings, love. I just ordered them, because I love them too much I guess. I just can´t wait the day till it arrive into my mailing box. I am really excited about these!
10) This bag is my love and I want it so badly. I haven´t made any decitions about the colour yet, but I have some favs. What do you think? This Céline bag is totally cute and when I saw it live, I was just like "Oh My God, I need this" so hopefully I´ll get in Dubai, because there it is soooo much cheaper than in here.
11) The last thing on my wish list are Laudureé macaroons. They are those real ones, from France, and I never ate them at Laudureé, only at Paul´s, so I am pretty excited about their store in Dubai, which is where I am going in 2 weeks!!! Can´t wait!

1) Jako první je na mém listu NAKED2 paleta stínů od Urban Decay. Chci jí strašně dlouho, ale nebyla jsem si jistá jestli NAKED nebo NAKED2. Nakonec jsem se rozhodla pro NAKED2, protože se mi víc líbí barvy stínů na ní. Takže si jí tento týden objednám online.
2) Pak potřebuji nějaké vintage kraťasy s vyšším pasem, protože to je něco, co je in pořád a dá se to kombinovat s různými věcmi a pořád to bude vypadat hezky! Tydle jsou z Topshopu.
3 & 4) Asi jste si všimli, že svetry miluji a toto jaro letí světlé a v pastelových tónech. Beru je jako nezbytnost v mém šatníku. Opravdu hezké a slušivé kousky se dají najít v Topshopu!
5) Další věcí, kterou opravdu zbožňuji, jsou legíny s "mokrým" lookem. Podle mně dobře zvýrazní look a přemýšlím o koupi.
6) Saka. Jsou klasika, jsou pohodlné a vypadají skvěle, jedno v jaké barvě. Prostě potřebuji nějaký pro tuto sezónu. Mám už černé sako, ale ještě by se mi hodilo šedé nebo světle růžové!
7) Podpatky jako tyto jsou klasika a možná proto jsou tak oblíbené a chtěné. Už jsem si koupila jeden pár, jak jste mohli vidět v minulých postech, ale rozhodně koupě nelituji.
8) Laky na nehty jsou opravdu hezkých doplňkem a vypadají opravdu dobře! Zamilovala jsem si tydle od "Butter London", ale i O-P-I a Chanel dělají moc hezké barvy.
9) Tyhle náušnice? Láska na první pohled!! Objednala jsem si je, protože jakmile jsem je viděla, musela jsem je mít, takže netrpělivě čekám na den, kdy dorazí do schránky! Mám z nich opravdu velkou radost!
10) Mojí dalším velkým favouritem je tahle kabelka od Céline. Ještě jsem se nerozhodla, v jaké barvě bych jí chtěla, ale rozhodně jí musím mít! Máte nějaké tipy? Chci jí a to moc. Takže snad jí seženu v Dubaji, protože tam je asi tak milionkrát levnější než v Čechách!
A posledním přáním na mém listě jsou pravé francouzské makronky od Laudureé. Naštěstí mají krám v Dubaji, kam se chystám jet za 2 týdny, takže se nemůžu dočkat!!
SHARE:

6 comments

  1. I totally agree on so many items on that list!!!

    xoxo, Dani of glitzerglitzer.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Dani! I am glad you do too! I need it! :) Let´s what I´ll get!

      Delete
  2. lovely wishlish, i wouldn't mind having all of them :)
    eglesstylediary.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. I would love so many things on this wishlist (L)
    xx

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig