Friday, March 16, 2012

city visit and shopping

Today we had only 5 hours in the school, which means, that we ended at 11.45. Then I went to the city and I got a lot of new stuff, but about that tomorrow. It was a really nice weather, so I could wear a little bit spring outfit. I wore a light brown sweater from H&M, brown H&M scarf, also my fur vest, skirt and tights are from that store. In my hands you can see the lovely Rocco bag and I am wearing my new heels I got today at H&M.

Dneska jsme ve škole měli jenom 5 hodin, což znamená, že jsme měli jen do 11.45. Jelikož jsme končili tak brzo, rozhodla jsem se vyrazit do města. Mám celkem dost nových věcí, ale o tom až zítra! Bylo opravdu nádherně, takže jsem si mohla dovolit trochu jarnější outfit. Měla jsem na sobě světle hnědý svetr z H&M, hnědou šálu z H&M, taky kožešinová vesta, černá sukně a silonky jsou z H&M. Na ruce mám Rocco kabelku a zvolila jsem černé semišové podpatky, které jsem si dneska koupila v H&M, takže to byla jejich premiéra!

My first stop was a sushi restaurant. I took it "to getaway" and sat in Starbucks with a venti Laté, because after the school day it was the drink I really needed!

První místo, kam jsem šla, byl sushi bar, kde jsem si vzala sushi s sebou a sedla si do Starbucksu. Tam jsem si dala venti Laté, protože to jsem po školním dni přesně potřebovala a navíc mi to dodalo sílu na nákupy!

Of course I had to visit my favourite stores there and I got really lovely stuff. I will make a post about them tomorrow!

Samozřejmě, že jsem musela navštívit své oblíbené krámy. Koupila jsem si opravdu hezké věci ( alespoň mně se líbí ) a udělám o nich post zítra!

And I need to tell you, that my payment for my Topshop´s order has been finally made, so I hope I will receive my order as soon as it is possible and make a post about that wonderful earrings I ordered!

Také Vám musím říct, že konečně proběhla platba za mojí objednávku z Topshopu, takže doufám, že náušnice, které jsem si objednala brzo dorazí, protože už je chci nosit a samozřejmě, že je vyfotím a pak dám fotky sem!

And I ended up with some things from Vero Moda and H&M. I didn´t get anything black, which is totally weird ( okay, the shoes, but that´s classy ), because I usually buy something black.On the other side, I am happy about it, because I like pastel colours and can´t wait till wearing them!

No a skončila jsem s několika taškami z Vero Mody a H&M. Nekoupila jsem si nic černého ( podpatky se nepočítají, ty bych snad ani v jiné barvě nenosila ), což je divné, protože ikdyž nechci, vždycky odejdu s nějakým černým kouskem, ale ne dneska. Na druhou stranu jsem za to ale ráda, protože se mi nehorázně líbí pastelové barvy a nemůžu se dočkat, až je budu moct nosit!

SHARE:

22 comments

  1. máš krásne chudé nohy! a to sushi vyzerá úžasne! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji ale vidím to jinak :D miluju todle sushi! Je to nejlepší na světě a ještě nikdy jsem nejedla lepší než to od nich ;)

      Delete
  2. Ahoj, mám otázku ohledně sushi:D úplně se mi na něj sbíhají sliny. Kdepak si ho kupuješ? :)
    díky, M

    ReplyDelete
  3. Thanks for the many pictures! I love this post! Btw, I feel like I am commenting too much, but I really enjoy your posts and if I read them I feel like I must say something too. :D Anyhow, you`re studying in a different city or you`re just exploring your own city? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. You do? I am glad then :) Nono! You´re not commenting too much and I love reading the comments :) Not only city, I study in a different country. I come from Czech Republic, but I am studing in a small German city. This is a capital of one German´s province and it´s like 20 mins far away from my school city!

      Delete
  4. stunning! amazing set xx

    ruedevogue.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. i like your outfit, nice pictures! x

    ReplyDelete
  6. beautiful outfit, i can't wait to see what you bought. :)
    eglesstylediary.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you lovely! Going to make a post about that later! ;)

      Delete
  7. vypadáš skvěle :)) jsem zvědavá, co jsi ukořistila ;)

    ReplyDelete
  8. I love your outfit, it's so well put together! Oh and I think i need to head to h&m soon!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Gabriele! Yes! I found there lots of amazing stuff!

      Delete
  9. Replies
    1. Oh really? :) It´s a really nice purchase! I am sure you´ll love it!

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig