Saturday, March 3, 2012

new in: cross blouse

wearing: Marshall under shirt / Reverse blouse ( got it HERE ) / American Apparel skirt / H&M tights / Urban Outfitters heels / Chanel bag

Hello dolls!

My cross blouse arrived this week, so I had to make a post about it! I wanted this blouse for the longest time, but I was sold out! Then I was browsing on some pages and finally, I ordered it HERE! I am glad I did so, because the blouse looks the best. I am in love with it. The make one in orange as well! Yesterday I was in Ikea and I chose some things to make my room more pretty. I will make a post about it, I guess. Anyway, there are no news. This week should be Marni at H&M, so I will take a look on their website. 

Moje halenka s kříži od Reverse už přišla, takže jsem hned o ní musela udělat post! Chtěla jsem jí nejvíc a nejdýl, jenomže všude jí měli vyprodanou nebo jen v oranžové! Ale pak jsem se podívala na jednu stránku, kterou jsem objevila asi před rokem a měli jí tam a dokonce i v mé velikosti! Hned jsem si jí objednala a tady je! Vyadá moc dobře a už teď jí mám hrozně ráda! Takže jestli jí chcete, tak klikněte TADY, protože z této stránky jí mám. Také jsem byla požádána o udělání "review" na mojí Rocco kabelku, takže se nebojte, bude brzy! Včera jsem byla v Ikee a mám nějaké věci do mého pokoje, takže o nich ještě asi napíšu v další post! Jinak není nic nového až na kolekci Marni  H&M, na kterou se podívám pravděpodobně jen online!




SHARE:

26 comments

  1. lovely outfit. i normally don't like black tights so sheer but you made them look really chic. and that blouse is perfect! :)
    eglesstylediary.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot! I wear only black tights. They´re classy. I like the blouse!

      Delete
  2. outfit se mi moc líbí, blůzka je super ;)

    ReplyDelete
  3. I absolutely love it! Love the back detail on it. Your room is amazing x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, I adore the blouse too! And yesterday I got last piece in my room - the chair to my desk!

      Delete
  4. I love it so much!
    Nice blouse and you look stunning, as always ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much Stefany! You´re so good to me!

      Delete
  5. Thanks! I will check it first!

    ReplyDelete
  6. vypadá skvěle a moc se mi líbí tvoje boty :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc. Boty jsem si přivezla z USA.

      Delete
  7. I just fell in love with your blog! I was already following you on tumblr, and today I found your blog! How do you buy all those designer things when you're a 15 year old High School student?? Sorry maybe a rude question! X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Charlie! Thank you for following me on tumblr! No, it´s not a stupid question, people ask me about this a lot! Well, I am a student of a boarding school, that is in another country and they give me some pocket money. Then I have some money from my dad, like pocket money, so I save and save! And then I have some money from the Advertising on my blog or from clothes I don´t wear and sell then on my closet shop page. The designer stuff buys me my dad or my mom, or you know, Birthday, Christmas and so. If you mean Chanel, then I was dreaming and talking about Chanel like since I was six, so when we were in Dubai my dad said: ,, Okay, I´ll buy the bag, because I am sick from that how you´re talking about that all the time!" So, this is the story behind.

      Delete
  8. Aamazing outfit, especially your shirt!
    I love your blog:)
    x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! I just changed my design, so I hope you will like it!

      Delete
  9. Moc Ti to sluší a máš i moc krásný pokoj :))

    ReplyDelete
  10. Tady mi hodně připomínáš Taylor Momsen :D a celkově svým stylem mi ji dost připomínáš, plus blond vlasy :D
    Každopádně Ti to moc sluší a máš opravdu úžasný pokoj.
    Těším se na článek o věcech z Ikei :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JO? Hele, nejseš první, kdo mi to říká! Řekla mi to už moje sestřenice, holky ze třídy a pár lidí z tumblru :D A jednou jsem měla její obrázek zrovna načtený v mobilu a máma se mně zeptala, jestli to jsem já :D:D A mě to nevadí, protože mám Taylor moc ráda, ikdyž to trochu přehání s tím punk make-upem a tak, ale jako Little J v Gossip Girl jí miluju a mám ráda i její hudbu. Navíc s ní mám společný ( s Jenny ) to, že obě bysme rády byly návrhářky!

      Delete
    2. Taky mám Taylor moc ráda a hlavně zbožňuju The Pretty Reckless, má opravdu skvělé písničky, ale je pravda, že jako Jenny v GG jsem ji měla asi raději. Hlavně to jak si šila šaty apod.. :)
      Teda i Tvoje máma, tak to už je co říct :D fakt tam je podoba ;)
      Jinak když chceš být návrhářkou možná by se Ti líbil seriál "Jane by design".. je sice teprve 10. dílů, ale natáčí se druhá série a je to hodně o módě, tak by Tě to mohlo zajímat :) já si poslední dobou hodně ujíždím na seriálech (Pretty Little Liars, GG, The Lying Game, apod..) a tenhle jsem nedávno našla a zalíbil se mi :)

      Delete
    3. JO? O tom seriálu jsem ještě neslyšela, ale rozhodně se mrknu ;););) Slyšela, jsem, že The Pretty Reckless budou mít turné a že by snad měli dorazit i do Prahy, takže jestli to nebude zrovna ve všední den a naši mě pustí, tak bych ráda šla. Já se dívám na SKINS a Gossip Girl, ale už mám skouklé všchny díly a zrovna se natáčí, takže mám smůlu.

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig