Sunday, March 18, 2012

spring weekend

Today is Saturday and the weekend is almost over, which is kinda sad. Here is a little post about things I did this weekend. I went to a city, no, not for a shopping maraton, but I just had to send one order, the rest I have send tomorrow. And I stopped at Mc Café to get some cakes. I bought a cheesecake and croissant for today´s beakfast. Here is an outfit what I wore and my new pink tulips.

Už je neděle, což znamená, že je víkend pomalu u konce. To je celkem smutné vzhledem k tomu, že zítra je zase škola. Tady je post o věcech, co jsem dělala tenhle víkend. Včera jsem byla ve městě, ne nakupovat, ale potřebovala jsem poslat jednu objednávku z Closet shopu. A také jsem se zastavila v Mc Café pro cheesecake a crossaint pro dnešní snídani.Nahoře je můj outfit a dole moje nové růžové tulipány.

Here is a preview of my current closet, but it is just a part of it. Yes, you can see the new glitter sweater hanging there. Another thing I really adore is this "I love... strawberries & milkshake" body-butter. It smells really nice and I just love the butter!

Tady je úryvek z mého součastného šatníku, ale jenom část. Ano, můžete tam vidět můj nový flitrovaný svetr z H&M. Věc, kterou opravdu miluji, je tenhle "I love... strawberries & milkshake" tělové máslo/krém. Voní opravdu hezky a je velice příjemné!

There is my breakfast today. I really love croissants, strawberries and coffee on Saturday morning. And I always watch series on Saturday morning, like Gossip Girl, Skins or the O.C, because I don´t have a TV in my room, but I actually really don´t need one, because there is my laptop with a serie or movie I wanna watch!

Moje dnešní snídaně. Opravdu miluji croissanty, jahody a kávu v neděli ráno. Vždcky se dívám na seriály v neděli ráno jako je Gossip Girl, Skins nebo the O.C, protože v pokoji nemám televizi. Ale mě to nevadí a vlastně jí ani nepotřebuji, protože tu mám můj počítač se seriály a filmy a můžu si pustit co zrovna chci, což je velká výhoda.

Lana del Rey, the new singer from New York City, belongs to my favourites right now. I love her album "Born To Die". Seriously? I listen just to her music in the last few weeks, and I really like it! So, if you didn´t listened it yet, just do it, because it i worth it!

Lana del Rey, nová zpěvačka z New York City, patří k mým favoritům. Prostě miluji její album "Born To Die", které vyšlo v únoru. Poslouchám jenom její hudbu v posledních týdnech a ještě jí nemám oposlouchanou and velmi se mi líbí! Takže, jestli jste ještě Lanu neslyšeli, rozhodně si jí pusťte!

What I really adore this spring are fresh coloured nail polishes. I always loved pink shades, especially this "hot pink". They look really nice. My fav is crackling nail polish. I did not tried it yet, but I am really looking forwards. I will wear it on black and I am really courious about that how it will look like. O-P-I brand makes really quality-ones. So, try them! I love them! And then, Häagen-Dazs. It is the best ice cream ever. Chocolate-chip favour is my favourite, but others are delicious too!

To, co se mi opravdu na jaře líbí, jsou laky na nehty v "fresh" odstíny. Vždycky se mi líbily růžové odstíny a hlavně "hot pink", tu miluji a vypadají moc hezky. Mým favoritem je praskající lak. Ještě jsem neměla šanci ho vyzkoušet, ale opravdu se těším až ho vyzkouším! Budu ho nosit na černém podkladu a jsem zvědavá, jak to bude vypadat. Značka O-P-I dělá opravdu kvalitní laky na nehty, ikdyž v Čechách nejsou dvakrát nejlevnější, ale na druhou stranu alespoň na nehtech vydrží. Takže je vyzkoušejte! A potom, Häagen-Dazs. Je to asi ta nejlepší zmrzlina na světě. Chocolate-chip je mým oblíbeným druhem, ale ostatní jsou také moc dobré!

SHARE:

20 comments

  1. super fotky,
    také raňajky by sa aj mne dnes páčili.
    Lanu milujem!
    lodičky mega
    a ja mám tv v izbe, ale už mi tam viac vadí.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Já takovou snídani miluji!! :) Hned je den lepší! Já taky Lanu miluju, a tejnak tam ty moje nové lodičky! Já jsem jí měla ve starém pokoji, ale já se na televizi už vůbec nedívám. A to nepřeháním.

      Delete
  2. Looks like an awesome weekend! You just inspired me, thanks :)

    xoxo, Dani of glitzerglitzer.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yop, I like doing nothing :) Inspirated? Haha, in what? :)

      Delete
  3. I love your closet, and just adore your room! I wish my room looked similar to yours! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Gabriele! I believe you have an amazing room! :)

      Delete
  4. mňám jahody ♥
    Nejradši je mám s Nutellou a šlehačkou :D to bych mohla jíst pořád.. ale třeba v létě je jím raději samotné. Nevím proč, asi to bude tím horkem, že vyhledávám svěžest :) Ale je to moje nej ovoce.
    Jinak Tvoje snídaně jsou bezkonkurenční :) mám ráda lidi, kteří si dokáží udělat takový "dýchanek" a vuchutnat si ho.
    Kolikátý díl a série GG to je??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jahody miluju, ale šlehačku jsme bohužel doma neměli. Moje asi taky! Haha, děkuji! Mám jí ráda. No, neděle mám takové hektické. Učím se, balím a jezdím na intr, ale tohle mi alespoň trochu zpříjemní den!
      Todle je 17.díl 5.série, aneb poslední, který vyšel!

      Delete
  5. Your closet is wonderful. Every piece looks super nice! I love O-P-I nailpolishes, they really are a good quality ones. :) Your mornings look like heaven on Earth :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Stefany! I love them too and they make really a lot of colours!

      Delete
  6. jo! jo! jo! jdou mi sem psát komentáře! konečně, nemusím tě otravovat už jen na tumblr :D
    koukám, měla jsi takovej pohodovej víkend :). začínáš mi být čím dál tím víc blíž, mám hrozně ráda tulipány! :) a na ty boty v hmku jsem taky koukala, ale podobné semišky už mám a navíc jsme objevila jiné v M&S. Už jsem ot možná psala, ale hrozně se mi líbí tvůj pokoj! Líbí se mi tenhle 'otevřený' šatník :). S tou Lanou jsi mi taky blízko, taky jsme si ji posledních pár týdnů hrozně oblíbila, je uplně jiná, než ty hvězdičky, co dělají tuctovou hudbu a za chvíli vyhasnou... ;).
    Víc takových článků prosím :DD hrozně mě to baví číst).

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je super, že Ti to už funguje a určitě mě tím na Tumblru neobtěžuješ!:)
      Jo, no, většina mých víkendů vypadá takto! :) Já jsem takovéto podpatky chtěla dlouho, takže jakmile jsem je viděla, musela jsem je mít!! Lana je super a doufám, že jí to dlouho vydrží! :)
      Dobře :) Udělám jich víc!

      Delete
  7. love the pics! ur wardrobe is awasome xx

    ruedevogue.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. úžasné fotky! botky jsou krásné :)

    ReplyDelete
  9. Just noticed that you wrote "Born this way" instead of "Born to die". Love post though...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, yes! Thank you! This is jst comes automaticly in my head!

      Delete
  10. i loooooove this post!!great photos!!
    Big kiss,
    Dena:)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig