Saturday, May 26, 2012

collaborations / new in

 Lita shoes ( simillar HERE ) / swater with roses HERE / Ray Ban sunglasses / Trapeze bag  HERE

Todays post is about my new stuff I bought or I got from collaborations with some internet shopping portals. I received a lot of packages this week ( you could see on my instagram ) and I am really in love with the stuff . Besides I got the Trapeze bag which looks just perfect! 

Dnešní příspěvěk je o mých nových věcech, které jsem buď dostala díky kolaboracím s různými internetovými servry a nebo které jsem si koupila. Tento týden jsem dostala hodně balíčků ( jak už ste mohli vidět na instagramu ) a opravdu se mi hodně líbí všechny věci, které mám nové. Také jsem dostala Trapeze bag, který vypadá velice dobře!
 Litas ( simillar, very comfortobale for 41 USD HERE )

I got the Litas heels and I like them like a lot. I already said that I am so tall and with them I am taller, but you have to admit that these are perfection. I have a lot of outfits planned with them!

Také jsem si pořídila "Lity" a velice se mi líbí! Jak už jsem se zmínila, sama jsem od přírody vysoká a nimi jsem ještě o 10 cm vyšší, ale vypadají super a mně se líbí. Už mám naplánovaných mnoho outfitů s nimi!
 sweater with roses HERE

Another newie is this lovely sweater with roses. I am in love with this. It looks so amazing and unique. I really recommend!

Dalším novým přírůstkem je tenhle svetr s růžemi. Strašně se mi líbí. Vypadá zajímavě a ojediněle. Doporučuji!
Ombre blue shirt HERE / MARNI dress HERE / studded white dress HERE / Litas ( simillar HERE ) / Elle

And at the end there are my other some collaborations finds. I received the blue ombre shirt from Rowme.com! I chose there two dresses too. In the middle there is the MARNI dress that you could buy in H&M a couple of months ago and now you can buy it there! Another dress is simple white with studs on it. I really like my new finds and hopefully there will be a lot of outfits!

A nakonec Vám ukážu ještě další věcí z kolaborací. Vybrala jsem si "ombré" tričko v modré barvě. Je velké a příjemné. Také jsem si vybrala dvoje šaty. Jedny jsou ve uprostřed a jsou od MARNI, které jste si mohli koupit v obchodech H&M zhruba před půl rokem. Další šaty, které jsem si objednala jsou obyčejné šaty s cvočky, které mi připomínají trochu Versace a tím i jeho luxus.

PS: DON´T FORGET MY GIVEAWAY. GO HERE FOR ENTRY!

SHARE:

17 comments

  1. To s těma růžema je úžasný) Máš nejlepší vkus)

    ReplyDelete
  2. Krásne kúsky, všetky ! :)
    Som zvedavá na outfity ;)

    ReplyDelete
  3. Ty Lita shoes jsou prostě božské :) Baru, mohla bych se Tě zeptat kolik měří podpatek i s platformou ? :)Děkuju :)

    ReplyDelete
  4. Taška a boty se mi moc líbí, ale ten první černý top (?) je strašný... :// Promiň

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji. každému se líbí něco jiného ;)

      Delete
  5. Nedá mi to, ale není ta tvoje "céline trapeze bag" spíš z oasap a vyfocená na krabici z tvé první céline tašky? navíc je taková pokrčená/nevyrovnaná a na to,že to má být céline to fakt nevypadá. myslím si, že si nám dokázala že si můžeš dovolit hermés kabelku, chanel a tak. a nemyslím si,že koupit si look-a-like kabelku která není fake protože tam céline napsaný není je špatný, spíš vydávat look-a-like za pravou je. pouze můj názor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. prepáč ale musím súhlasiť, ako veci sú to pekné ale tá taška nevyzerá ako originál hlavne tým pokrčením a materiálom. síce nechápem tieto spolupráce a podstrčovanie ázijských eshopov ale beriem, potom ale priznať z kadiaľ je tá taška vôbec nie je trápne, veď nie si prvá ani posledna ktorá tam nakupuje/dostáva ich veci.

      Delete
    2. Ano, taška je z Oasap.com. Nikde jsem nahoře nezmínila, že je od Céline, tedy až tedy kromě obrázku, ale to jenom kvůli tumblr.com. Nevím, sice přišla trochu "zmuchlaná", ale mě to nevadí, protože se to časem a mně se líbí.

      Delete
    3. MĚLA jsi tam napsané, že sis konečně koupila Céline trapéze bag a ještě to máš na celine krabici vyfozený. potom pod fotkou si měla Céliene trapéze bag (similar here - a odkaz na oasap) a v outfit postu si taky měla napsanou značku celine. Já tě nechci brát za slovo ani tě nejak potápět nebo napadat,tak to tak neber. Jen mi přijde fér to třeba uznat a nepřepisovat kvůli tomu popisky nebo tak.

      Delete
    4. + na instagramu fotka tý kabelky a tvoje popisky k tomu - fashioninmysoul #céline #celine #celineparis #célineparis #luxury #luxurious #bag #newin #new #expensive #fashion #trapezebag #trapeze #bag

      Delete
  6. Kdybys mě teď viděla jak zírám s otevřenou pusou a mám slinu v koutku asi by ses pěkně pobavila :D :D všechny věci jsou krásné a moc se těším až je na Tobě uvidím. Hlavně ty bílé ocvočkované šaty mě úplně okouzlily. Vypadají úžasně a doufám, že se v nich brzy vyfotíš :)
    Jinak se mi taky líbí ten svetřík s růžemi, je opravdu ojedinělý.. no a Marni ani zmiňovat nemusím, to je pohádka sama o sobě ;)
    A mám stejné brýle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opravdu? Tak to jsem ráda, že se Ti věci líbí. Já sama z nich mám radost a moc se mi líbí! Určitě se pokusím udělat fotky co nejdříve, ale nevím, jestli to stihnu, ale tak doufám, že ano! :) Radost mám ze všeho. A brýlí se nemůžu vynachválit! :)

      Delete
  7. the things are really nice :)) did you bought the celine bag by yourself or did you get it? and btw how tall are you?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear! No, I got it and it´s just a-like-bag! :) I have like 172 cm

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig