Wednesday, July 11, 2012

PERFECT FOR SUMMER


heels HERE / peplum top HERE / shorts HERE

I saw these wedge sandals on the blog of Lily Melrose and I just loved them! I wanted a pair of heels like these from Next but my size was sold out. That's why I ordered these wedges from River Island. I want to take them to Paris (25th July). I really wasn't sure about the size but after reading reviews and contacting a few owners of River Island's shoes, I decided to order the smaller ones. Hopefully the won't be too small for me! 
This month I ordered for my freebies this lovely peplum top with studs on the shoulders and these ombre shorts. I really love how it looks like, both. Hopefully the package with my clothes will arrive as soon as it is possible!

Toto jsou moje objednávky. Tydle klínkové sandále jsem viděla na blogu Lily Melrose a prostě se mi líbily! Už delší dobu jsem sháněla podobné. Viděla jsem je v Nextu, ale bohužel neměli mojí velikost. Tydle se mi líbily a proto jsem se rozhodla, že je koupím. Také je mám v plánu vzít s sebou do Paříže (25.července). Jediným problémem byla velikost, kterou jsem si vůbec nebyla jistá. Po přečtení recenzí a kontaktování několika vlastníků bot z River Islandu jsem se rozhodla pro velikost menší, tak snad budou sedět. 
Pak jsem si za mé freebies objednala tenhle "peplum" top z Romwe a "ombre" kraťasy. Líbí se peplum topy a ty "studs" ny ramenou ho dělají ještě lepší. Kraťasy jsem chtěla už delší dobu, ale byly vyprodané. Naštěstí teď je dodaly a jsou znovu k dotání. Moc se mi líbí!

SHARE:

15 comments

  1. Peplum styl se mi dost líbí a kraťasy jsou úžasné :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mně taky ;) a na kraťasy jsem měla "crush" už delší dobu

      Delete
  2. Sandále a peplum jsou skvělý:)

    ReplyDelete
  3. Tie boty sú skvelé! teším sa až tieto kúsky uvidím na tebe :)

    strayalley.blogspot.sk
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  4. Ty kraťasy jsou úžasné :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. na tyhle koukám už měsíce a snad jen kdyby je zlevnili, tak bych do nich šla.) asi budu mout takovou tu klapací kluzkou podrážku a to moc na normální chození není, pak dej vědět s velikostí. závidim ti je!.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. opravdu? já jsem na ně narazila náhodou a moc se mi líbí! určitě o nich napíšu, hned jak je objevím ve schránce!

      Delete
  6. Peplum topy jsou super! Moc se mi líbí ;) a jsi milá. Mně se líbily, tak snad budou i v reálu hezké!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig