Friday, July 20, 2012

WHO IS GOING WITH ME TO LONDON? + WINNER ANNOUNCE

wearing wet look knit Topshop / scarf H&M / pants H&M / ballerinas Aerosoles / bag Chanel / necklace Chanel / bracelet Topshop

Today was my last day in school. Finally holiday, yay! Then I went to a little celebration (with my mum) in the city and this is the outfit I wore! I really like this wet look knit! It is oversized, comfy and hopefully stylish! I really can not wait till Paris!! 
(about London - only for Czech readers, sorry)

Dneska byl můj poslední den ve škole. Končit v půlce července není sice žádná sláva, ale neumíte si ani představit, jak jsem ráda, že mi začaly prázdniny! Po škole jsem to oslavila s mamkou ve městě. Měla jsem na sobě tento outfit. Oblíbila jsem si "wet-look" svetr z Topshopu.
V říjnu se chystám so Londýna. Nechci tam jet samotná a proto se ptám, jest-li by někdo nechtěl jet se mnou! Letělo by se nízkonákladovkou, bydlelo v centru a hlavním bodem programu by byla Oxford Street. Kdokoliv by měl zájem, prosím pište na můj mail: fashioninmysoul@gmail.com!

lunch in Starbucks

Today is also the end date of the Romwe giveaway and here I am with the result. Thank you so much for so many entries! You make me so happy! I can say now, that there is another giveaway in preparation, so keep reading and entrying giveaways!

Nejenže mi dnes skončila škola, ale i moje giveaway od Romwe. Děkuji Vám všem za tolik účastí. Udělali jste mi radost a doufám, že výherce bude spokojený! Už teď připravuji další na srpen, takže pečlivě sledujte :)


The winner is comment nr. 91 - pieniatarinoita@gmail.com! Congratulations! Enjoy your holiday. Tomorrow I am invited to a LUSH presentation. I really can not wait! 

Výhercem je komentář číslo 91 - a to pieniatarinoita@gmail.com! Gratuluji! Užívejte prázdnin! Zítra jsem pozvaná na prezentaci LUSH a už se tam moc těším!


SHARE:

20 comments

  1. jsi nejkrásnější! moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  2. i love that sweater, great outfit

    http://jenalyenns.blogspot.ca
    giveaway on my blog

    ReplyDelete
  3. Bydlím u Londýna, takže pokud budeš chtít dat sraz, ozvi se :)


    Jitka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ráda, jenom potřebuji kontakt ;)

      Delete
    2. Promin, myslela jsem ze jsem ho pripsala.

      jmertova@seznam.cz ;)

      Delete
  4. Strašně ráda bych si s tebou do Londýna zaletěla, zvlášť když je na programu Oxford st., ale byla jsem tam v květnu a navíc budu mít nový pokoj, takže mi to rodiče nezaplatí :/ Jinak pěkná šála :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. moc hezký outfit, takový uvolněný..to nosím nejradši :))

    ReplyDelete
  6. tak ráda bych s tebou jela, ale to bych musela začít šetřit (šetřit? to není pro mě:D) už vloni, když bude v kurzu hlavně OS :D JP

    ReplyDelete
    Replies
    1. v pohodě, rozmysli se a kdyžtak dej nějak vědět :)

      Delete
  7. mě by tyhle pohyblivý prázdniny asi zničily :D ten svetr je skvělý! :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig