Saturday, August 11, 2012

AUTUMN & WINTER TRENDS


Green military jackets are a must-have for the autumn season. Right now it is hot the upgrade with black leather sleeves. The sleeves give the whole jacket another direction - more high street. I think this is a must-have and I am about to order one as well!

Zelené vojenské bundy jsou in hlavně na podzim. Tento podzim se ale nosí vylepšené, s černými koženými rukávy. To dává bundě úplně jiný směr, více "high street". Podle mě je tadle bunda absolutní must-have. Jednu takovou si chci pořídit.

Photobucket
1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

First boots with studs I saw, were these Chloé boots. I just wanted them but I really did not want to pay 1200 USD for them. I am really happy that there are some brands thet make these a-look-likes! They are really much less than the Chloé ones and I need to get some for the upcomming season. I think that the studs make the boot more interesting. I like studs in general, so this is a must have for me!

Poprvé jsem viděla "studded" kozačky od Chloé, ale opravdu se mi za ně nechtělo dávat 1200 dolarů. Proto jsem ráda, že i jiné značky přišly s tímto nápadem a to za rozumnější cenu. Studs mám ráda celkově a proto jsou tydle kozačky pro mně "must have". Myslím, že studs dělají boty zajímavé a nevšední. Moc se mi líbí!



Photobucket

You have probably already seen this type of shoes in some stores because they are hot right now. First when I saw them, I did not like them at all. I though they are super-ugly. By the time I met them on more and more blogs and somehow I started to like them. So I ordered a pair from Romwe. I really hope that the size will not be too big. I hope I will like them!

Tenhle typ jste už pravděpodobně viděli, protože jsou velice in tudle sezónu. Když jsem je poprvé viděla, řekla jsem něco jako "Tak ty fakt ne", ale pak jsem je viděla čím dál tím víc na netu a v krámech, a tak nějak jsem si je oblíbila. Proto jsem si jedny objednala z Romwe. Doufám, že mi budou sedět a že se mi budou líbit!


Photobucket
1. & 2. HERE / 3. (cheaper) HERE

This is not exactly for autumn and winter season, but I am pretty sure that the most of you will go somewhere abroads in warm weather and this is perfect for beach! I think that the cut out detail is really amazing! The first two are more expensive, the last one is less.

Tydle šaty nejsou úplně na podzim nebo zimu. Ale věřím, že něktěří z Vás pojedou do tepla třeba o prázdninách, a myslím si, že tydle šaty jsou úplně perfektní třeba na pláž. Moc se mi líbí, jak jsou dělané. Výstřižek je super. První dvoje jsou o něco dražší než ty poslední.

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter
SHARE:

22 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No vadí/nevadí. Vždycky si nemůžu dovolit koupit originály, to nejde. "Designer" ispired mi nevadí. Nejsou to přímo kopie.

      Delete
    2. Já teda nechci nějak narážet nebo rýpat, ale když máš kabelky od Chanelu, Celine, Hermes apod., tak proč píšeš, že si nemůžeš dovolit koupit originál. Chápu, že třeba, když si koupíš drahou značkovou kabelku, tak se pak asi s nákupama trochu omezíš, ale tak, když už mám možnost koupit si originál, tak si raději počkám. Navíc třeba, když se podíváš na stránky vj-style, kde prodávali a asi ještě prodávají isnpired Celine, tak tam sice nebyla napsaná značka Celine, ale jinak ten vzhled byl úplně stejný.

      Delete
    3. Píšu, že ne vždycky si ho můžu dovolit. Navíc některé věci mi stačí "inspired" a některé prostě ne. Já vím, Vj-style znám.

      Delete
    4. jezis, je kazdho vec, co a kde si kupuje, tak to neres!

      Delete
    5. Ano, je to její věc, ale já jsem se ptala jí a ne tebe, tak to neřeš ty :)

      Delete
  2. ty tenisky jsem nejdříve taky odsoudila, ale když někde na nějaké hezké narazím třeba se jim bránit nebudu :)

    ReplyDelete
  3. super věci:) o fake vs. imitation jsem psala článek na svém blogu!

    ReplyDelete
  4. ta prvni bunda je fakt skvela!

    ReplyDelete
  5. mne sa páči iba tá bunda, topánky sa mi tvarovo moc nepáčia, pri týchto nízkych čižmičkách dávam skôr prednosť jemnejším typom ako napr.: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=1&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=6040641&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208544&parent_categoryId=208492&pageSize=200
    tie mi neprídu až tak westernové, na mňa je tam až príliš tých cvočkov :)
    ale jednotku by som si naozaj nechala líbit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty z Topshopu jsem si chtěla koupit, ale teď mám kozaček až až :)

      Delete
  6. Wow, skvely post! Uz taky planuju na podzim!

    ReplyDelete
  7. Thank you for putting two different sites! They are sold out in my size in Topshop, so I will check the second site!

    ReplyDelete
  8. Ahoj, tvůj blog je zajímavý a máš dobré nápady ale nedá mi to abych se nezeptala, ty zaměňuješ naschvál slovo "tyhle" za "tydle". Neber to zle jen by mě to zajímalo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zle to určitě neberu a ano, nechci aby to bylo samé "tyhle, tyhle, tyhle".

      Delete
    2. ale "tydle" je pravopisně úplně blbě a význam "tydle" a "tyhle" je přece ten samý. Nechceš, aby to bylo samý "tyhle, tyhle, tyhle", tak je to "tydle, tydle, tydle" :D Neber to nijak zle, jen se ptám.

      Delete
  9. Skvělej článek, sleduju tvůj blog už dlouho i když moc nekomentuju(bohužel jsem v tomhle lenoch:DD) máš styl))
    Btw ty šaty Topshop-bílý mám))

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji moc :) závidím, že je máš. Chtěla jsem si je objednat, ale v mojí velikostí je prostě nemají :(

      Delete
  10. Baruš k tobě mi ty věci nějak jdou, ale můj šálek kávy to není. :) Ale určitě pěkné zajímaví věci jsou. :)

    ReplyDelete
  11. Proč furt píšeš "tudle" :)) Píše se "tuhle" přece :) Jinak ta parka byla in už loni. Přijde mi, že letos je ta sezóna dost stejná jako loni - vojenský styl, zvířecí potisky, vínová :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig