Friday, August 10, 2012

TAMPA & MIAMI SHOPPING: "NEW IN"

Photobucket

Today I am here with the requested post about my new in pieces I got in the last days in Miami and Tampa. When I took the photos, I felt like a real shoppaholic, because I got so many nice pieces. If you think that I am super rich, I have to say that I am not. Last time in december I spent simillar amount of money, but bought many cheaper pieces that got broken, so this time I decided to rather buy less pieces in higher quality. A lot of them I bought in the "Tax Free Weekend", so that saved me a lot of money.

Dneska Vám chci ukázat nějaké nové kousky, které jsem si koupila během posledních dní v Tampě a Miami. Když jsem to všechno fotila, cítila jsem se jako největší shoppaholik. Jenom chci říct, že nejsem žádná rozmazlená tatínkova holčička, která dostane to, na co ukáže. Ano, dostávám hodně věcí, ale znám jejich hodnotu. Upřímně v Čechách bych za stejnou částku neměla ani polovinu věcí, které jsem si tady koupila. Když jsem tu byla naposled v prosinci, utratila jsem zhruba stejný obnos peněz za méně kvalitní věci, které se mi hned roztrhly. Proto jsem si teď koupila méně věcí, ale za to kvalitnějších.

Photobucket
Photobucket

I have already shown you this wallet by Michael Kors in my wishlist. I am so happy I bought it in the Sawgrass Mills Outlet. It was 78 USD less than in a normal Michael Kors store, I bought it for 100 USD. It is black real leather with golden tip. I really did like other colours as well (brown or white), but I am pretty sure that it would get dirrty in few minutes, so I chose the classical black-gold version.

Úplně stejnou peněženku od Michaela Korse jsem Vám už ukazovala v mém wishlistu. Nevěřila jsem tomu, že jí seženu a nakonec jsem si jí koupila v Sawgrass Mills Outletu na Miami, kde byla asi o 78 dolarů levnější než v klasickém obchodě. Dala jsem za ní asi 100 dolarů. Je z pravé kůže se zlatým kováním. Hodně se mi líbila i bílo-zlatá verze, ale znám se. Já bych jí ušpinila během pěti minut.

Photobucket

Finally I bought some bikini I really love. I got these cute flower-print bikini from Victorias Secret. I really do love the flowers on it and the colour combination. This was 48 USD (24 USD each piece). I love the shape of the bikini.

Konečně jsem sehnala i nějaké plavky. Našla jsem je ve Victorias Secret za 48 dolarů (24 dolarů za každou část). Jedná se o klasický kytičkovaný vzor a líbí se mi i kombinace barev. Tento tvar plavek nosím už delší dobu a nemůžu si ho vynachválit.

PhotobucketPhotobucket

You have never seen me in sneakers, probably. That is because I am not a fan of them. Somehow I fell in love with these Jeffrey Campbell ones. Maybe it is because of the spikes on the top of the sneaker. I have alredy told you about the store called "LF". This is where I bought these. The original price was 175 and I got them with 60% for 70.

Asi jste na mně tenisky nikdy neviděli. Je to proto, že je nemám moc ráda. Tak nějak se mi ale zalíbily tydle od Jeffreyho Campbella. Možná je to těmi "studs" na špičce boty, které momentálně nosím všude. Už jsem Vám říkala o obchodě "LF". Odtamtud je také mám. Originální cena byla 175 dolarů, po 60% slevě jsem platila 70.

PhotobucketPhotobucket

Another pair of shoes I got at the Sawgrass Mills Outlet. I really love them. The spike detail makes them interesting. You know that I love details like this. I saw them on the internet, but they were really expensive. The retail price was 250 dollars, I bought them for 100.

Další pár bot jsem si koupila v Sawgrass Mills Outletu a moc se mi líbí. "Spike" detail je dělá zajímavější. Pro mně byly "must-have", protože jak víte, studs a spikes nosím skoro na všem. Už jsem je viděla na internetu, ale byly drahé. Původní cena byla 250 dolarů, já jsem je koupila za 100.

PhotobucketPhotobucket

I got some clothing as well. This dress is really lovely. I got it at the "LF" store as well. It was on sale (180 USD) for 70 USD. I really do love the stars on it. Also I bought there the white sweater. I wanted some from American Apparel, but obviously they do not wear sweaters in Florida. So I chose this one. Then I scored at Forever 21 with this "see-through" lace shirt. It will be perfect for beach. Another piece I bought is the wine pants for only 17 dollars. I will wear them in autumn. Finally I found the cross necklage. I wanted the Topshop one, but they did not have it in stores and I really wanted one. I am really happy I found this at LF!

A také jsem si koupila nějaké oblečení. V "LF" jsem si koupila černé šaty se stříbrnými hvězdičkami.  Byly zlevněné ze 180 dolarů na 70. Také jsem si v LF koupila bílý svetr. Chtěla jsem nějaký svetr z American Apparelu, ale holt na Floridě asi svetry nenosí, protože jsem zatím žádný nenašla. Ale tenhle je jemný a sedí mi, proto jsem si ho koupila. I ve Forever 21 jsem něco málo ulovila, a to průhledný krajkový top - perfektní na pláž. Další kousek jsou vínové kalhoty za 17 dolarů. Nějaké podobné jsem chtěla už delší dobu, protože jsou perfektní na podzim. Už se nemůžu dočkat až je budu nosit. Také jsem šťastná, že jsem si koupila náhrdelník s křížem. Chtěla jsem ho už strašně dlouho, ale v Topshopu ho neměli a tak jsem čekala a čekala. Nakonec jsem počkala až sem do USA a vyplatilo se. Tendle je také z LF.

PhotobucketPhotobucket

Sam Edelman sandals with golden heel is my favourite buy. You would not believe how comfy these are! You can wear them all day and your legs will be OK. I always wondered how can bloggers stay on heels the whole day and now I know the secret - these shoes are perfection and so easy to walk in.

Sandále od Sama Edelmana se zlatým podpatkem jsou mým velkým favoritem. Nevěřili byste jak jsou pohodlné! Bez problému v nich můžete chodit celý den, protože ikdyž jsou na podpatku, vůbec to necítíte. Vždycky jsem se divila, jak bloggerky vydrží na podpatcích celý den a teď už to vím - v těhdle se chodí skvěle!

Photobucket

I am so speechless about my order from Nasty Gal! It is the Jeffrey Campbell "Starburst". They arrived today in my mailing box and I am so so so excited about them. I love the studs on it! 
What do you think about my pieces? What do you like the most?

Opravdu nemám slov - moje objednávka z Nasty Gal přišla dneska a mám z ní neskutečnou radost. Přišly mi "Starburst" od Jeffreyho Campbella, po kterých jsem opravdu toužila. Nemůžu uvěřit, že je vlastním. Jsou tak perfektní. A k tomu ještě "studded".
Co si myslíte o "new in"? Co se Vám líbí nejvíc?

SHARE:

45 comments

  1. i love the gold-plated heels! gorgeous! btw i love your blog & followed! do you think you could give me some tips on my blog and maybe follow or just leave a comment? would love to hear from you :)x

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you :) I am glad you like it! Thank you for the follow! I will check your blog :)

      Delete
  2. Love those sandals with the gold heel! And those Jeffrey Campbells from Nastygal. They look so similar to the Chloe Susanna boot!

    couturing.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, the sandals and JC studded boots are my favourite pieces :) both so comfy!

      Delete
  3. U mě vyhrává peněženka a tenisky! Ale jinak všechno je úžasné :)

    ReplyDelete
  4. Miluju ty poslední boty a peněženku!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, ty poslední jsou krásné! Jsou mými favority!

      Delete
  5. Miluju Victoria´s secret! :))
    Krásné věci :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Ta peněženka se mi moc líbí a samozřejmě studded tenisky, taky mám studded mánii :D

    ReplyDelete
  7. Mít tak v kapse deset tisíc, tak se běžím takhle rozšoupnout :-). Škoda jen, že teď šetřím na vybavení bytu, protože jinak bych si hned běžela koupit nějaké podzimní boty :-).

    A ta peněženka je přesně můj vkus, elegantní :-).

    ReplyDelete
  8. wow, moc krásné věci! brala bych všechno, hned! :D

    ReplyDelete
  9. Bože těch krásných bot!!! Přiznám se, že závidím :D

    ReplyDelete
  10. Nádherné věci:) Nejvíce mě zaujaly sandály od SE a peněženka od MK, nadčasové kousky, které lahodí mému oku:) Super:)

    ReplyDelete
  11. líbí se mi všechno, strašně moc!:)

    ReplyDelete
  12. peněženka je neuvěřitelně luxusní kousek ;)

    ReplyDelete
  13. nejvíce se mi líbí peněženka,plavečky,vínové kalhoty,bílý svetr,top a křížek! <3

    ReplyDelete
  14. Okamžitě mi dej všechny ty boty!:D A tu peněženku, svetr, kalhoty, top, křížek a plavky. No všechny věci jsou nádherný, už jen ty krásný tašky a krabice:D:)

    ReplyDelete
  15. Krásné věci, nejvíc se mi líbí peněženka, takovou potřebuju! :)

    ReplyDelete
  16. Tolik nádherných kousků! :) Závidím :)

    ReplyDelete
  17. Super nákup, hlavně ty plavky :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Skvelé veci, teším sa na outfity s nimi! :)

    ReplyDelete
  19. Chci ty boty. Všechny. Ááá!
    Jenomže takovýhle nákup by mě tak trochu zruinoval :D Minimálně tady v ČR... Chm, asi je potřeba trochu vycestovat :)

    ReplyDelete
  20. ahoj, zrovna jsem narazila na tvůj blog díky diskuzi na formspringu pavlínky jagrové a začínám ti fandit:)

    ReplyDelete
  21. už jsem nestihla reagovat na tvůj nejnovější článek, který si asi smazala :o) nevadí napíšu to sem... Být tebou vůbec se nezatěžuji komentáři, které píšou lidé, kteří ti závidí. Mít možnosti jako ty, určitě si je nechám utéct, sama nejlépe víš jaká si. Moc se mi líbí jak se oblékáš a si jedna z mých nejoblíbenějších bloggerek :o) a myslím že je úplně jedno co si oblékáš a jakou to má značku ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. radši jsem ho smazala v případě, že mi někdo nepochopil tu ironii :D také je nechci řešit, ale prostě mě to dostalo :D děkuji moc :) jsem ráda, že se ti můj blog líbí :)

      Delete
    2. Baruško, opravdu se tímhle netrap... každý se narodíme do určitých poměrů a má za to snad být člověk odsuzovaný? že je bohatý nebo že je chudý? proboha, kdy my se konečně dočkáme, že si u nás v republice lidé nebudou tolik závidět. jsi skvělá, úžasná osoba tak tohle hoď za hlavu, mámě Tě rády!

      Delete
    3. děkuji Kájo :) jsi nejhodnější :)

      Delete
    4. hlavní problém českých lidí je podle mě to, že co ostatní sami nemají, závidí...což by se ještě dalo přejít...ale někoho na základě toho pak urážet apod.? to je ten hlavní problém, jako by člověk mohl za to, kam se narodil :-)zůstaň prostě taková, jaká si :) zlí lidi byli, jsou a vždycky bohužel budou :) tolerance ohledně materiální stránky prostě pro některé neexistuje

      Delete
  22. Opravdu nevím co mám chválit dříve ... všechno se mi moc líbí, ale nejvíce asi ta peněženka, protože od té doby co mám ty MK hodinky začala jsem pokukovat právě také po peněžence. Takže bych si nějakou podobnou brzo také ráda pořídila :)))) a ta cena v USA kolik si za ní dala je naprosto super, ale tam se já asi jen tak bohužel nedostanu v brzké době :(((
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Skvělé úlovky! :) A sem taky pro raději si připlatím za kvalitu než si pořídit kvantitu. :) Ta peněženka je krásná líbila se i podobná od Tory Burch. :)

    ReplyDelete
  24. Ty sandálky jsou super! A je fakt, že člověk teprve v USA zjistí, co znamená slovo "slevy" :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
  25. vsetko je pekne, najviac sa mi pacia tie tenisky od JC :)

    ReplyDelete
  26. Fakt bomba Baru, všechno!!:) Koukám, že ty slevy jsou fakt maso :D Nechceš mi taky něco přivézt? :DD JP

    ReplyDelete
    Replies
    1. ano, slevy byly skvělé! přivezla bych, ale už nejsem na Miami :(

      Delete
  27. Milujem to tu :). Tenisky od JC jsou dokonalý a ta peněženka :*. Užívej si to, doufám, že se taky jednou podívám do USA :)
    Luv, Petule

    ReplyDelete
  28. No, sice nechceš abychom si mysleli, že jsi rozmazlená a hrozně bohatá, ale tak někde ty peníze brát musíš ne? Přeci nerostou na stromech a věci nejsou zadarmo. Takže asi moc chudí nejste. Věřím, že v Americe je všechno levnější, ale taky to něco stojí. Možná si budeš myslet, že ze mě mluví závist, ale já jsem chtěla jen zdůraznit tento zajímavý fakt ve kterém nemám moc jasno :)
    Poslední úlovek od JC a sandály on Sama Edelmana se mi moc nelíbí, zato miluji ten bílý svetr a vínové kalhoty. Tahle barva se stává oblíbenou jak tak koukám :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tady je na objasnění: dostávám kapesné od rodičů a 25 euro měsíčně od státu Sasko, jsem součástí "affiate" programů 4 značek, takže výrobky pak prodám, prodávám staré věci online a něco málo mi přijde i z reklam na tumblru :)

      Delete
  29. oboje Sam Edelman boty jsou perfektní, ty kotníčkové jsem taky chtěla, ale už bohužel nikde nesehnala v mojí velikosti. a peněženka je skvělá, mam jednu od MK teď objednanou :)

    ReplyDelete
  30. Asi som divná,ale mňa bavia blogy,na ktorých sú okrem bežne dostupných vecí aj luxusné kúsky. Vôbec mi neprídeš ako nejaká rozmaznaná "tatínkova holčička",práve naopak. Podľa písania mi prídeš veľmi milá ! Milujem tvoje outfity s chanel kabelkami,s céline,s hermés. Hrozne ti to všetko prajem , pretože to dokážeš vkusne a pekne nosiť :) si skvelá ! A veci z tohto článku sú perfektné :) milujem Victoria's secret !

    Aneta.

    ReplyDelete
  31. krásné úlovky, nejvíc se mi líbí peněženka, ta je dokonalá ♥ a pak taky plavky od VS jde vidět, že je to kvalita ;) takové krásky by se u nás hledaly těžko.
    Jinak ze závistivých lidí si nic nedělej, myslím, že se to asi nikdy nezmění, vždy se najde někdo kdo Ti bude závidět, kdo Tě bude pomlouvat kvůli tomu, že máš peníze apod.. Tací lidí byli, jsou a budou - bohužel ;)

    ReplyDelete
  32. jagrova najskor napise ze tvoj blog moc nesleduje ze par krat pozrela ale zrazu ta tu komentuje ved si sama citala ako ta zhodila ze kombinujes fejky s drahymi vecami

    ReplyDelete
  33. Rozhodně mi nepřijde, že bys byla rozmazlená, naopak razím stejný názor...radši si třeba delší dobu nekoupit nic a pak si zajet do ciziny a za stejné peníze co tady, nakoupit dvojnásob kvalitnějších věcí. Osobně v Česku už skoro nenakupuju, nedávno jsem si koupila v Zaře v Polsku kabelku, která je na české dražší o 600 korun..nevím čím to je, ale je to smutné...
    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že je tu někdo podobného názoru. V Čechách je všechno strašně předražené!

      Delete
    2. Jo šíleně! co koupíme tady, tak za to můžeme mít pomalu dvoje jinde! Peklo :/

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig