Sunday, August 26, 2012

BYE BYE FLORIDA!

Photobucket

And it is here. Today I am going to go back to Czech Republic. I should fly tomorrow, but we rebooked our flight to miss the hurricane Isaac. I spent really nice time in US, have been to many amazing places and bought a lot of new pieces I love. I would say that 20 days on a vacation is really a lot, but it isnt. It seems like a week, not like 3. I did not mentioned about my visit in Orlando. Here are some photos of our Outlet visit. I really fell in love with the Prada outlet store but I spent a lot of money in other stores, so I could only look! Today I was in the city for the very last time and I found a nice bag by Donna Karan New York. I will show it to you soon.

A je to tady, dneska se vracím zpátky do Čech. Měli jsme letět až zítra, ale kvůli hurikánu Isaac jsme odletěli o den dřív. Musím říct, že to tady bylo opravdu úžasné. Člověk by řekl, že 20 dní dovolené je dlouhá doba, ale vlastně to uteče jako týden. Ještě jsem se nestihla zmínit, že jsme před několika dny byli v Orlandu v Premium Outlets. Opravdu jsem si zamilovala outlet Prady - ale už jsem utratila hodně peněz, tak třeba příště! Dnes jsem byla ještě naposled ve městě a našla jsem skvělou kabelku od Donny Karan New York. Ukážu Vám jí brzy!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

SHARE:

19 comments

  1. náádhera, jak já ti závidím:)

    ReplyDelete
  2. Nádherné fotky! Ty obchody a palmy <3

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky:) Šťastný návrat domů:)

    ReplyDelete
  4. What kind of camera do you have? I love your blog :)

    ReplyDelete
  5. Super fotky! Závist :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. You should definitely make a post where you show everything what you bought! :)
    xoxo


    www.fashion-ily.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you love. That would be a very very long post I guess!

      Delete
  7. Vypadá to tam úžasně ;)
    Mám moc ráda tvůj blog :)

    ReplyDelete
  8. Really nice photos, B!
    Have a safe flight. :)

    Stefany from http://www.stefanystrange.com/

    ReplyDelete
  9. Nádherné fotky :)))) muselo to být super ... strávit tolik dní na dovolené v USA! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Snad sis dovolenou pořádně užila. :) Tvoje "úlovky" v Americe jsou snové. To nakupování tam musí stát opravdu za to. Podle toho, co si nám už ukázala. Závidím outlety! Nechápu, proč tohle v Čechách skoro nevedeme. Asi to je i vztahem většiny Čechů k módě, že tady málo kdo chce investovat do dražších značek. Nebo nevím. :) Kabelka od Donny Karan vypadá úžasně a těším se až nám jí pořádně ukážeš. :) Přiznám se, že jsem tenhle typ od DKNY neviděla a vypadá úžasně jednoduše a zároveň prakticky. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dovolenou jsem si tady moc užila a stejně tak i nákupy, které se tu opravdu vyplatí. I H&M je tady levnější, což nechápu. Ale ještě víc se vyplatí outlety. Taková Prada je tam 2x levnější než na netu - takže tak 3x levnější než v Čechách (začínám šetřit :D). Tu kabelku od DKNY jsem také ještě nikde neviděla, a trochu mi připomíná takovou tu ze Zary. Je velice prostorná a líbí se mi ;) v outfitu ji asi uvidíš brzy ;)

      Delete
  11. wow wow wow! to je můj sen se tam podívat !

    ReplyDelete
  12. Nejlepší ta kabelka! Chci do Juicy!<3 A hlavně, že jste si tu dovolenou stihli užít, než přišel ten hurikán, Baru)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, K!! Moc jsme si to užili, ikdyž bylo deštivé období. Hurikán jsme už zažili v Mexiku, tak jsme už věděli, co dělat a co čekat :) a jsem rád, že se ti kabelka líbí ;)

      Delete
  13. hneď by som tam išla :) Myslím, že 20 dní dovolenky je akurát, lebo keď som niekde 12 ujde to strašne rýchlo. Teším sa na tú kabelku

    ReplyDelete
  14. Ja jsem tak hrozne stastna ze jsem byla taky tenhle summer na Floride, je to tam nejlepsi* Uplne, ale zase i also missed home after 2 weeks. :D)

    souvenirspourtoujours.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. did you traveld there with friends?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig