Saturday, September 8, 2012

ARMY JACKET WITH LEATHER SLEEVES

Photobucket

As you I already told you - on Friday there was a teacher strike at my school, so I got a day off. I decided to spend it in Prague, where I totally love it. Plus there were these "Marianne Days" which means that you can get sales in selected stores. I decided for a comfortable outfit. I have worn a green army jacket with leather sleeves, which you could already see in my autumn-must-have list. The jacket is really nice and I love how does it looks like. I have paired it with black high waisted shorts, wine top and black tights because it was a little bit colder that day. I put on my Jeffrey Campbell Starburst boots with studs. They are so comfortable and perfect for walking. In Prague I have been in the city. Finally I have bought a simple wine cardigan in H&M with 15% off. I also scored at Topshop, where I could only use my student sale. I will show you all clothes I got later.

Už jsem se zmínila o tom, že v pátek byla na naší škole stávka učitelů, a proto jsem dostala den volna. Rozhodla jsem se ho strávit v Praze, kam se pokaždé ráda vracím. Plus to byl začátek Dnů Marianne, takže jsem v nich sehnala to, co jsem chtěla - vínový svetr z H&M. Byla jsem i v Topshopu, kde bohužel žádná sleva nebyla. Alespoň jsem použila svojí studentskou kartu a nákup měla o 10% levnější. Všechny kousky Vám ukážu. Na sebe jsem si vzala pohodlný outfit, protože jsem hodně chodila. Měla jsem novou vojenskou bundu s koženými rukávy, kterou jste mohli vidět v mém "must-have" listu na podzim. Mě osobně se moc líbí. Mám ráda vojenskou zelenou i kožené křiváky, a proto mi kombinace na bundě přijde dokonalá. Zkombinovala jsem jí s černými kraťasy s vyšším pasem, vínovou halenkou a pohodlnými kozačkami se "studs" od Jeffreyho Campbella.

Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket

sunglasses - Ray Ban / jacket - Sheinside (link) / top - Forever 21 / necklace - Chanel / shorts - Forever 21 / bracelet (cross) - Topshop / bracelet (spikes) - Vj-style (link) / watch - Michael Kors / tights - H&M / boots - Jeffrey Campbell Starburst / bag - DKNY

SHARE:

21 comments

  1. Pretty outfit, darling!
    I love that jacket. :)

    http://www.stefanystrange.com/

    ReplyDelete
  2. Them boots are gorgeous and so is the jacket!
    xx

    ReplyDelete
  3. Ta bunda je krásná, taky bych takovou chtěla! Sluší ti to:))

    ReplyDelete
  4. you look amazing! that jacket is gorgeous!

    ReplyDelete
  5. Bunda je super, ale topánky sú až veľmi prezdobené.

    ReplyDelete
  6. Jsi úžasná <3 Těším se, až nám ukážeš tvoje úlovky :))

    ReplyDelete
  7. Boty,... nohy ♥
    Vypadáš perfektně Barůů !!

    ReplyDelete
  8. Tenhle outfit miluju od hlavy až k patě!! Moc sluší!!! :)

    ReplyDelete
  9. Bunda je nadherna a velmi Ti to pristane :) Ja som obetovala jednu parku a s pomocou kamaratky sme nieco podobne vyrobili, podarilo sa mi zohnat jemnu kozu na rukavy. Stradivarius mal podobnu za 80 €.
    Jana

    ReplyDelete
  10. Where is the jacket from?

    ReplyDelete
    Replies
    1. just click on the link next to "jacket" and you will be directed to the product :)

      Delete
  11. sluší ti to! všechno k sobě krásně pasuje, ale prostě ty boty nejsou mým šálkem čaje...

    ReplyDelete
  12. Mně se zdá, že se taková vojenská bunda hodí téměř ke všemu a je úplně ideální na podzim! Chtěla bych si původně pořídit tuto: http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearcz/en/pullandbear/359505/COATS#/1220020/PARKA WITH FAKE LEATHER SLEEVES , ale nedávno jsem si koupila jinou parku, takže ta s těmi koženkovými rukávy si ještě počká:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě se moc líbí všechny parky - ty "tlusté", tydle na podzim i s koženými rukávy. Ta z Pull&Bear je moc hezká :) Mě by ještě měla přijít jedna s kameny :) Ale jedna teplá by se mi hodila...

      Delete
  13. Replies
    1. Yes, I totally agree! It is perdect - maybe thats why it was in "hot" on lookbook :)

      Delete
  14. Tak tohle se mi hooooooodně líbí :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig