Thursday, September 13, 2012

THE NEON SWEATER & NECKLACE

Photobucket

Today my mother went into the city where I study and together we went to a next bigger city. We checked some stores and went to Starbucks. It was a really nice afternoon and I wish every Thursday was like that! I have worn the orange neon sweater that Lindex lent me. I really love sweaters for autumn. Neon colours I really do not wear a lot, but it was a nice change. I paired it with a necklage in pink. These necklages are really in right now. I chose simple black pants because the sweater is really shine, so I wanted something classy. I took the only bag I had at my boarding house - the DKNY and my Toshop Ambush boots because it was a bit cold. Tomorrow I am about to go to the Prague Fashion Week and I feel totally excited about it! I really can not wait. Last time I have been there (not as a blogger), I did not like it at all. This year it should be very proffesional, so I am really courious. I will keep you updated!
Dont forget to enter my giveaway here! And please, like my photo in a contest here! Thank you!

Dneska ke mně na intr přijela mamka a spolu jsme vyrazily do Drážďan, které jsou asi 20 km. Byly jsme v nějakých obchodech a také jsme zašly, jako obvykle, do Starbucks. Bylo to super odpoledne a nevadilo by mi, kdyby každé čtvrteční vypadalo takhle. Na sobě jsem měla zářivý svetr z Lindexu z kolekce podzim/zima 2012. Jako náhrdelník jsem zvolila růžovo-stříbrný. Takovédle náhrdelníky naleznete teď skoro všude a i já jsem jim podlehla. Jelikož je svetr sám o sobě výrazný, zkombinovala jsem ho s černými skinny. DKNY kabelka byla ta jediná, kterou jsem na intru měla. Boty byly pro mě jasná volba - Topshop kozačky, protože nebylo nejtepleji. Zítra se chystám na Prague Fashion Week. Jsem pozvaná jako Press, tak uvidím Minule jsem tam byla před 2 lety a to se mi to moc nelíbilo. Tento rok to má profesionální a i program se mi líbí víc. Tak jsem zvědavá. Samozřejmě Vám ukážu fotky a budu Vás informovat. A doufám, že někoho z Vás potkám!
A nezapomeňte se zúčastnit Romwe Giveaway tady, kde můžete vyhrát 100 dolarů na nákup! A prosím, podpořte mě likem v giveaway tady! Děkuji moc!

Photobucket Photobucket Photobucket

sweater - Lindex (fall/winter 2012) / necklace - Lindex / skinny - H&M / boots - Topshop / bag - DKNY

SHARE:

30 comments

  1. mohla by si mi prosím, ak ťa to nebude otravovať, poslať odkaz na tieto topánky z topshopu? :) D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jasně - tady: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=-1&storeId=12556&catalogId=33057&productId=2483446&categoryId=209967&parent_category_rn=208544. Ale kupovala jsem je minulý rok v prosinci, takže už nejsou "in stock".

      Delete
    2. už som ich asi našla sú to tie za 45 libier? Ak áno okamžite si ich objednávam, ďakujem za inšpiráciu :) si naaaj <3

      Delete
    3. pošleš mi odkaz prosím?? Nejsem si jistá :/

      Delete
    4. No sú to asi tie isté, ale sú z brúsenej kože a tie tvoje nie. http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=1&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=5934280&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208544&parent_categoryId=208492&pageSize=200#BVRRWidgetID
      ale aj tak som rada, že som aspoň podobné zohnala :)

      Delete
    5. ano, nejsou to ty stejné, ale jsou hodně moc podobné. Ty moje stál asi 80 euro a objednávala jsem je v prosinci. Každopádně bych si tydle koupila, vypadají skoro jako ty moje a s těmi jsem moc spokojená. Skvěle se kombinují a jsou moc pohodlné :)

      Delete
  2. ta barva je úžasná a tobě tak sluší!

    ReplyDelete
  3. svetr má dokonalou barvu! moc Ti sluší :)

    ReplyDelete
  4. svetr je perfektní! jsi krásná :)

    ReplyDelete
  5. Nádhera, opět vypadáš naprosto bezkonkurenčně!:))

    ReplyDelete
  6. Nejlepší svetr petr !!
    A ty nohy chci, ale za ty bych se asi nedoplatila :(

    ReplyDelete
  7. Ten svetr je perfektní! :) Miluju neon ... naposledy jsem si objednala úžasné oranžově svítivé šaty z Topshopu a jsem z nich hrozně nadšená! Jinak jaké jsou tyhle boty? Chodí se v nich dobře? Jsou pohodlné? :) Přemýšlím, že si je pořídím ...
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji! Já svoje "neonky" z Topshopu také miluji! Jinak ty kozačky jsou nejlepší! Připadám si, že na podpatcích neumím chodit, ale na těhle si tak jako na jedněch z mála nepřipadám. Jsou super, pohodlné a skvěle se kombinují! Doporučuji :)

      Delete
  8. Nádherná barva, skvěle působí s náhrdelníkem :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. super svetr :) A o botech taky uvazuju, protoze za tu cenu jsou skvele:) I kdyz ty co jsou ted na topshop.com jsou mozna trochu jine, ted nevim :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ano, já mám jiné, kupovala jsem je skoro před rokem. Ale vypadají hodně podobně a věřím, že budou i pohodlné!

      Delete
  10. Dokonalá barva svetru. Je super, že jste si to s mamkou užili :) Už se moc těším na PFW. Snad nám to výjde :P

    ReplyDelete
  11. Velmi hezký outfit:) Nemohu se vynadívat na ty botky,jsou dokonalé:)

    ReplyDelete
  12. Vypadáš skvěle :)
    Ta kabelka a boty jsou nádherné!

    ReplyDelete
  13. Ten svetr je nádherný! Moc Ti to sluší:-) Můžu se zeptat, kde jsi svetr kupovala? Dívala jsem se na webové stránky lindex, ale nikde jsme ho nenašla. Myslíš, že bude dostupný normálně ve všech obchodech? Děkuju! Lenka

    ReplyDelete
  14. Very nice necklace and I love the boots!
    It's oddinary from Instagram :)

    ReplyDelete
  15. barvy ♥ konečně! moc Ti sluší, nos je častěji ;-) paráda!!!

    ReplyDelete
  16. super outfit :-)

    a koukám že máš Drážďany co by kamenem dohodil... s kamarádkou se tam chystáme v úterý :-)... takže si nemůžu odpustit otázku kam bys nám určitě doporučila v Drážďanech zajít? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, do Dresden jezdím často. Jediné, kde pokaždé nakupuji, je Prager Strasse. Je to v Altstadt. Na ní najdeš Starbucks, dvě H&M i jiné obchody. Pak jdi třeba do Altmarkt Galerie, kde je třeba Zara. Na sushi chodím do Nové Galerie na Prager Strasse, jmenuje se to Mr.Bien (v -1.patře) a je to tam nejlepší! Užijte si to :)

      Delete
  17. ten svetr ♥ dokonalost!!
    Moc Ti to sluší a ta kabelka DKNY se mi neskutečně líbí ;)

    ReplyDelete
  18. jednoduše skvělá Baruš! ten svetr je parádní.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig