Monday, October 1, 2012

"NEW  IN"  LONDON  AND  SEPTEMBER


Chelsea boots - Topshop

I promised to show what I bought in London and here I am with the post. I found a lot of amazing clothes. At friday I also went to post office, where I got 2 packages. I love pieces that arrived, so I decided to show them to you as well. I was looking for some Chelsea boots and I am so lucky that I found these in Topshop. I love the "print" on the feet, it makes them more interesting. Finally arrived my blouse with mettal on the collar. I was waiting like 2 weeks and I can not wait till wearing it. In Primark I found lovely burgundy print pants which I am really into and the fact that they were only 12 pounds make them even better and I also found there a burgundy collat studded top, that you can see on the last photo. I also bought there a sweater for winter, that is really warm, but that one is not photogenic, so I will show it to you in an outfit. From Romwe I got a fur vest which looks like the Topshop one. I am so excited and I can not wait till styling it. 

Slíbila jsem Vám ukázat věci, co jsem si koupila v Londýně. Našla jsem tam kousky, které se mi opravdu líbí a které bych u nás rozhodně nenašla. V pátek jsem šla také na poštu a vyzvedla si 2 balíčky. Jelikož se mi líbí věci, které mi přišly, rozhodla jsem se je Vám ukázat také. (Ikdyž ne všechny). Do Londýna jsem jela s cílem kupit si nějaké Chelsea boots. Naštěstí jsem našla tyhle v Topshopu. Strašně se mi líbí i zdobení na špičce, přijdou mi originální. Po 2 týdenním čekání mi přišel i balíček s halenkou se zdobeným límcem. Po takové jsem pokukovala už delší dobu a už se těším na outfit s ní. V Primarku na Oxford Street, který byl přeplněný tak, že jsem si věci musela zkoušet v krámě přes zrcadlem, jsem našla vínové kalhoty. Nezkoušela jsem si je, ale naštěstí mi sedí perfektně. Chtěla jsem nějaké kalhoty se vzorem a tyhle mě opoutaly. Stály jenom 12 liber. Také jsem tam našla halenku se studs z poslední fotky která je z limitované edice. Koupila jsem si tam i teplý svetr, ale ten není moc fotogenický, takže ho pravděpodobně uvidíte až v některém z outfitů. Od Romwe mi přišla krásná vesta. Podobnou měli v Topshopu. Mám z ní velikou radost a těším si jí vezmu na sebe!

Photobucket

blouse - Vj-style (link)

Photobucket

pants - Primark

Photobucket

fur vest - Romwe (link)

Photobucket

blouse - Primark (Limitted Edition)

Today is also end of the Romwe giveaway. A lot of you have entered which makes me happy and I am glad you liked it. I also thank you for leaving such a lovely comments underneath, because I liked reading what would you buy if I won it. The winner is Samreen Salim /proof/. So, congratulations! If you did not win, do not be upset and wait some days, because my other giveaway is in preparation!

Dnes končí moje Romwe giveaway. Strašně mě těší, kolik z Vás se zúčastnilo. Mám radost, že se Vám giveaway líbila a že jste psali i do komentářů, co byste si koupili, kdyby jste vyhráli. Bavilo mě to číst. Vítězem je Samreen Salim /důkaz/. Gratuluji. Pokud jste nevyhráli, určitě nebuďte smutní - nová goveaway je v přípravách a za pár dní se budete znovu zúčastnit.

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter Ask me on Formspring
SHARE:

15 comments

  1. ty boty jsou fajné.... že bych o nich začala přemýšlet....

    ReplyDelete
  2. Ta vínová blúzka je úžasná a už se těším na outfit s vestičkou, vypadá taky úžasně.

    ReplyDelete
  3. Ta vesta je moc pěkná, já si ji plánuji objednat stejnou z Topshopu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu z Topshopu jsem viděla "live" a vypadá moc hezky ;)

      Delete
  4. Moc pěkné kousky,podobnou košili ale v černé mají v Pull& Bear :) Vítezce gratuluji :)

    ReplyDelete
  5. Všechny věci jsou nádherné!:)
    Achjo, to mě teda štve, že jsem zase nevyhrála:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mě mrzí, ale do konce týdne zveřejním další giveaway, takže se zučastni ;)

      Delete
  6. Ta poslední košile a vesta!! <3

    ReplyDelete
  7. veľmi sa mi páči prvá košeľa :)

    ReplyDelete
  8. Love that Romwe fur vest! I want a black sleeveless one too! I can tell I would wear it with so many outfits!!! x

    ReplyDelete
  9. nakoupila sis moc hezké věci, hlavně ty chelsea boots se mi líbí <333

    ReplyDelete
  10. Thank you ..thank you so much. Kisses and love to you:)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig