Saturday, November 10, 2012

IN BERLIN FOR MMM x H&M AND THE SPRING COLLECTION



On Wednesday I had an oppurtinity to see the MMM x H&M collection in Berlin. First I thought I would not be even able to get there, because of my school, but in the end I visited the showroom and I have to say that it was amazing. The Margiela collection is a real master-piece. He designed the collection in 
a minimalitic way, with a lot of oversized elements, like big coats or sweaters. The materials are very high quality. They said to me "that the whole showroom is like an appartement". I would die to live there. The whole showroom had about 6 rooms in a minimalistic designed. The people in the showroom were very kind and nice to me. So, I hope to return there again. My favourite piece from the collection is the platforms with a see-through 
heel. 
What about you? What is your favourite piece? 
Do not fotget to see the whole collection on November, 15th, because that day it will get in the stores!


Ve středu jsem měla příležitost se jít podívat do showroomu H&M na prezentaci kolekce MMM x H&M v Berlíně. Byla jsem štěstím bez sebe, když mi přišla pozvánka do jejich showroomu. Do poslední chvíle jsem nevěděla, jestli na akci budu moct přijít nebo ne (kvůli škole), ale nakonec jsem to do Berlína stihla a musím říct, že celá akce byla úžasná. Celá kolekce Margiely je opravdovým dílem a každý kousek je originální. V kolekci najdete hodně "oversized" elementů, jako velké kabáty, svetry nebo rukávy. Co se týče materiálů, tak jsou velmi kvalitní a na dotek velice příjemné. Oblečení i doplňky jsou minimalistické, a ve stejném duchu je i navržený showroom. Celkem má asi 6 pokojů (MMM x H&M, jarní kolekce a H&M home) a bylo mi řečeno, "že celý showroom je takový byt". Bydet v něm by mi určitě nevadilo. Všichni v něm byli milí a příjemní. Doufám, že se tam ještě někdy podívám. Mojím absolutním favoritem jsou boty s průhlednou platformou.
A co Vy? Máte nějaké favority?
Určitě se nezapomeňte podívat do H&M Na Příkopě v Myslbeku 15.listopadu, protože právě tam MMM x H&M kolekci naleznete. K dostání bude i na internetu.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket


H&M SPRING 2013 COLLECTION

Also I was suprised by the spring collection. I have to admit that H&M got really better, for example in comparison to 5 years ago. The collection for spring will be in tunes of red/orange, black and white. H&M has it designed with a lot of details (like stones, textures), which I really love. My favourite piece from this collection is the gray boots with rhinestones. They are totally amazing. I am really looking forwards to this collection in stores!


Také mě překvapila i kolekce na jaro 2013. Musím přiznat, že kvalita oblečení a vypracovanosti se v H&M opravdu zlepšila, třeba ve srovnání před 5 lety. V této kolekci najdete hodně oranžovo-červených, krémových a černých tónů. H&M oblečení opravdu propracovalo - například přidalo hodně detailů, jako jsou kameny nebo textury. Mě zaujaly kotníkové kozačky v šedé s tyrkysovými kameny. Už se těším až tahle kolekce bude v obchodech, protože vypadá úžasně!

Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket



SHARE:

15 comments

  1. kolekce vypadá nádherně ! :) Líbí se mi všechny boty:D! :)

    ReplyDelete
  2. Líbí se mi obě kolekce a favoritů mám tolik, že bych se upsala:D Taky jsem si všimla, že se H AND M velmi zlepšilo v kvalitě!

    ReplyDelete
  3. beautiful collection! I'm in love with the shoes at the last picture! x

    ReplyDelete
  4. Lucky you! H&M is one of my absolute favourite stores and some of these pieces look incredible x

    ReplyDelete
  5. Od MMM se mi nejvíc líbí ty boty- jsou boží:) jinak už se moc těším na jarní a letní kolekce, na krásně barevné oblečení- to můžu:)

    ReplyDelete
  6. Kolekce MMM vypadá skvěle, miluju minimalismus takže bych si pár věcí určitě vybrala! Jarní kolekce vypadá taky hezky, moc se mi líbí ty boty <3

    ReplyDelete
  7. mne sa najviac asi páčia topánky :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. ty boty z poslední fotky? uááá!

    ReplyDelete
  9. ty boty na poslední fotce? panebože!!!

    ReplyDelete
  10. Kolekce vypadá úžasně ♥ až na ty jejich ceny :-/

    ReplyDelete
  11. máme úplne rovnakých favoritov :)
    celá kolekcia je neskutočná!

    ReplyDelete
  12. Celá kolekce je super a miluju ty boty!

    ReplyDelete
  13. Jééé, musíš mě vzít někdy sebou :D (do kabelky) :D

    ReplyDelete
  14. Hi there! I could have sworn I've been to this site before but after browsing
    through some of the post I realized it's new to me.
    Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be book-marking and checking back frequently!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig