Friday, November 16, 2012

LEATHER SKIRT WITH STUDS

Photobucket

Finally it is Friday. I could not wait till the weekend. I just want to relax, but I still have to learn for school. As reward I will have some days off next week. I really need that. The outfit of the today is actually simple, but the skirt with studs makes it unique. I have paired the skirt with a burgundy blouse, to add some colour. Because it got colder, I have worn my faux fur jacket from Forever 21 from Boston. And of course my kitten heels. I went for golden details, since the skirt has golden ones. 


Konečně je pátek. Víkendu jsem se nemohla dočkat. Těším se na to, že nic nebudu dělat, i když se budu muset připravovat na testy do školy. Jako odměnu mám příští týden od středy volno, takže ho pravděpodobně strávím v Praze. Dnešní outfit je celkem jednoduchý, ale sukně se "studs" ho dělá zajímavějším. K ní jsem si oblékla vínovou košili, abych přidala trochu barvy. A jelikož se trochu ochladilo, přehodila jsem to faux kožešinový kabát z bostonského Forever 21 a vyrazila ven. A samozřejmě "kitten" heels. A jelikož má sukně zlaté detaily, zvolila jsem zlaté doplňky.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blouse - Nowistyle (link) / skirt - Romwe (link) / faux fur - Forever 21 / tights - H&M / heels - Zara / bag - Chanel


SHARE:

13 comments

  1. Ten kabát je prekrásny :) pristane ti to.

    ReplyDelete
  2. úžasný kabátek i celkový outfit na mě pěkně působí:)

    ReplyDelete
  3. Nevím, co říct.
    Jsi krásná od hlavy až k patě :).

    ReplyDelete
  4. Skvělý outfit, jeden z nejlepších podle mě (ikdyž to ti sem píšu asi dost často:D:)

    ReplyDelete
  5. Nejen sukně je super, i kabát je bomba! Ale usměj se někdy trochu ;)

    ReplyDelete
  6. Sluší ti to :)

    Chci se zeptat, jestli budou botasky na klínku v módě i na jaře, nebo jestli přijde nějak nový trend, který pohltí botasky na klínku. Děkuju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji moc :) jinak si myslím, že budou in i na jaře, vzhledem k tomu, jak jsou populární :) jestli přijde něco jiného, to bohužel nevím, ale řekla bych, že botasky na klínku in ještě nějakou chvíli budou, díky Isabel Marant :)

      Delete
  7. Moc ti to sluší. :) sukně je dokonalá

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig