Saturday, December 1, 2012

LINDEX SPRING/SUMMER 2013



Yesterday I have visited the Lindex showroom in Prague where I could get a preview of the S/S 2013 collection. I have to say, that I am very impressed with the collection. I like the colours, but what I especially love this season, is jewerly. I kinda fell in love with the stones necklaces, so I am about to get more statement jewerly. Of coure I met there a lot of amazing bloggers and the food was really delicious. I loved the macaroons (you know that) and the whole atmosphere was amazing. I wish it got a bit warmer outside. I do not like this weather. I wish you a lovely weekend!
And how do you like the collection? Do you have favourites?

Včera jsem byla podívat na kolekci S/S 2013 v showroomu Lindexu. Musím říct, že mě kolekce opravdu nadchla. Líbí se mi barvy i střihy, ale to, co mě především zaujalo, jsou doplňky. Zamilovala jsem si "statement jewerly", hlavně náhrdelníky. Určitě si nějaké ještě hodlám pořídit. Samozřejmě jsem na
 akci viděla i spoustu bloggerek a nechybělo ani vynikající jídlo. Čím mi Lindex udělal obrovskou radost, jsou makronky, které miluju. Celá atmosféra na mě působila přátelsky a už se na kolekci moc těším. Přála bych si, aby se venku alespoň trochu oteplilo, protože zimu ráda nemám. Přeji Vám krásný víkend.
Jak se Vám kolekce líbí? Máte nějaké favority?

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket



SHARE:

14 comments

  1. Tyjo, jsem dost překvapená, nikdy mi Lindex nebyl tak stylově blízko:) Tato kolekce je opravdu krásná a ten náhrdelník-dokonalost<3 Moc se těšm až si ho budu most koupit, takže tohle je můj favorit:))

    ReplyDelete
  2. I absolutely love the leopard print loafers :)

    Lubna | www.ellevox.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jojo, chtělo by to jaro, ty doplňky jsou nádherné :)

    ReplyDelete
  4. Měla bych se od Tebe učit fotit! :D A méně si povídat :D. Protože jak tak na to koukám, tak jsem to své focení pěkně odflákla :D.

    ReplyDelete
  5. Ten statement necklace určitě!! <3 Lindex se podle mě dost předvedl :) Už se na kolekci těším :)

    ReplyDelete
  6. I haven't heard of this brand but I'm LOVING those black floral pants and the accessories!!! Thanks for sharing! x

    www.exoddinary.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. I love the whole collection. (: Especially the accessories and the leopard loafers. <3

    ReplyDelete
  8. toľká závisť, na tých foto nieje nič čo by sa mi nepáčilo :) ešte ani zima poriadne nezačala a už sa teším na jeseň vďaka tebe ;))

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig