Friday, December 21, 2012

MY BAG WISHLIST


Christmas is the time of wishes. I wish a lot and I decided to show you "My bag wishlist" that I would love to get in the near future. I am saving my money for them for a longer time. Here are my 3 bags that I love. My Chanel bags got unfortunately ruined (not even Chanel reminds forever), so that is the reason why I would like to get new bags. Before you say anything, my opinion is that it is better to buy a bag that you will love and stands longer, than hunders of bag that you will get bored of. I would rather insvest in less timeless pices.

Vánoce jsou časem přání. Sestavila jsem si "My bag wishlist", který bych Vám chtěla ukázat. Najdete v něm 3 kabelky, na které momentálně šetřím. Důvodem je to, že se mi mé 2 kabelky Chanel rozbily (bohužel i Chanel nevydrží věčně), tak proto bych si chtěla pořídit nové. Předtím, než se tu objeví "zbytečnost, rozmazlenost, apod." chtěla bych říct, že podle mě se vyplatí zainvestovat do nadčasového kousku, který Vám vydrží roky, než mít desítky kabelek, které Vás omrzí. (Já ty svoje měla opravdu dlouho.)

Photobucket Balenciaga Giant 12 City rose gold, in black

I have never liked Balenciaga, but in last weeks I got literally obsessed with this bag. I guess I have never loved bag that much as I love this one. I have never had Balenciaga. First I was not sure wether to go for a black or beige one, but this should be my very first Balenciaga bag and I wanted it to be black. Also they started making "rose gold" details. They look much softer that the classic golden ones. This bag is unfortunately not available, but I am working on to get it. This is my first "to get" bag.

Balenciaga se mi nikdy nijak extra nelíbila, ale v poslední době jsem si ji doslova zamilovala. Předtím se mi žádná kabelka nelíbila tak moc jako právě tahle. Už chápu, proč je viděná jako kabelková klasika. Nejdřív jsem flirtovala s myšlenkou pořídit si jí v béžové, ale nakonec jsem se rozhodla pro klasickou černou. Je to moje první Balenciaga a chci jí v černé. Nedávno začala Balenciaga dělat i detaily v "rose gold", z čehož mám ohromnou radost. Přijdou mi mnohem hezčí než ty klasické zlaté a celou kabelku zjemňují. Bohužel není k dostání online (v Evropě), ale už jsem našla způsob, jak ji objednat. Je to první kabelka, kterou bych si chtěla pořídit.


Photobucket
                              3.1 Phillip Lim Pashli satchel, black/gold

Pashli satchel is on my wishlist for about 5 months. The reason why I still have not buy it is simple. I am waiting till Feburary. I am going to the States (hopefully) where I want to buy it. It is much cheaper than in Europe. The shape reminds me of my Céline Boston bag, which I am really into. This looks the same size (when not even bigger), plus it has a shoulder strap which I am on my Boston bag missing.

Pashli satchel od 3.1 Phillipa Lima je na mém wishlistu už asi 5 měsíců. Jediný důvod, proč jsem si ho ještě nekoupila, je fakt, že v USA vyjde mnohem levněji. Jelikož se do USA chystám v únoru, chci si kabelku pořídit až tam. Tvarem i velikostí mi připomíná mojí Céline, se kterou jsem spokojená. Navíc má ještě "shoulder strap", který ne mé Céline postrádám.

Photobucket

                                   Alexander Wang Rocco bag, beide/gold

And finally I would love to get one bag in a light colour. I have not decided yet which I would like to get, but you know that I am into studs. I love the Rocco bag by Alexander Wang and I am thinking about buying in beige. But I am not really sure, so I want to wait before I will make any desicions about buying a beige one. Maybe I will go for another colour/shape/designer. Also I have for example PS1 or PS11 by Pronza Schouler on my wishlist, but these expensive. So, how do you like these bags? What do you think about them?

A nakonec bych si chtěla pořídit kabelku ve světlé barvě. Úplně jsem se nerozhodla, jestli to bude právě Rocco bag od Alexandra Wanga, kterou si pořídím. Miluju "studs" a líbí se mi, ale nejsem si s ní úplně jistá. Takže s ní ještě počkám. Také mám na wishlistu například PS1 nebo PS11 od Proenzy Schouler, ale ty jsou celkem drahé.A jak se Vám líbí kabelky?

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter Ask me on Formspring

SHARE:

33 comments

  1. Jsou nádherné! Hlavně ta Balenciaga, nepřemýšlela si o nějaké výraznější? Třebaaa červené? :-)

    ReplyDelete
  2. Jsou nádherné! Hlavně ta Balenciaga, nepřemýšlela si o nějaké výraznější? Třebaaa červené? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že se líbí. Přemýšlela jsem nad již zmíněnou krémovou, nebo i vínovou :) Ale nejdřív bych i chtěla pořídit "klasiku" a někdy možná třeba i jinou barvu ;)

      Delete
  3. je ti 16 a Chanel jsi měla opravdu dlouho? :D tohle je fakt k smíchu. to nosíš kabelky od kolika let? pochybuju, že Chanelka vydrží jen 2 nebo 3 roky. a ještě sis na ně sama našetřila, to jsi šetřila od narození? prober se a nepiš takový nesmysly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nosila jsem je od 15, ale to neznamená, že je předtím nikdo nenosil (mamka). Sama jsem si na ně nenašetřila, "zdědila" jsem je po mamce, které se už nelíbily a před tím je měla ca. 4 roky. To znamená 5 let. Takže prosím, příště než něco napíšeš, zkus popřemýšlet o tom, že vím, co píšu.

      Delete
    2. I pět let je na chanelku málo podle mého názoru... Já jsem si koupila 2.55 v Paříži z druhé ruky, je jako nová a podle dokladu jí je skoro 10 let. Doufám, že ji jednou předám mé dceři a ona zase své :).

      Balenciagu doufám dostanu k Vánocům. Ježíškovi jsem zadala, že chci tmavě šedou, ale je to muž, tak nevím, jak se s tím porve :D. Každopádně je to výborná volba.

      Delete
    3. Tak to závidím, že vydržela! Za (ne)výdrž té mojí můžou 2 věci - letecká společnost Delta, která mi zničila kufr (od teď je asi budu vozit v krabicích v kufru) a džíny, které mi ji obarvily :(
      Doudám, že se ti bude líbit :)

      Delete
    4. Tak to chápu, to je ale pech. Chanelku doporučuji strkat do příručního zavazadla. Je fakt, že já si ji hlídám jako oko v hlavě, až se svým manévrům musím někdy smát. Ale kdyby se mi za ty prachy zničila, tak si jdu asi hodit mašli :D. Ale já to mám se všemi lepšími kabelkami, Korsem a teď i Balenciagou. Koukám, že Tvoje už taky dorazila, je nádherná! Jinak musím ještě podotknout, že se mi Tvůj blog hrozně líbí a velice často sem chodím pro inspiraci ;). Jen tak dál!

      Delete
    5. Mě by zajímalo jak je to s těma chanelkama( trochu se ztrácím :D), v jednom postu si psala,že jsi si tuším 2 kabelky Chanel přivezla z Dubaje. A teď píšeš, že si je zdědila po mámce. To jich máš tolik ? :)

      Delete
  4. I want them all! <3

    XO, Mish @ http://starmishie.blogspot.com
    PS, Quick giveaway on my blog! 1 days left! ENTER HERE!

    ReplyDelete
  5. co znamena pre teba "opravdu dlouho"? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyhle nám/mi vydržely 5 let a to o ně nebylo nejlépě pečováno (hlavně v kufrech na cestách). Určitě teď budu pečovat jinak o ty nové a tím pádem by mohly i déle vydržet.

      Delete
  6. Naprosto souhlasím! Pořád lepší jedna kvalitní kabelka, než deset pomalu na nic :) Balenciaga je můj favorit, také na ni šetřím.

    ReplyDelete
  7. tá phillip lim je asi najkrajšia :)

    ReplyDelete
  8. Phillip Lim Pashli satchel je skvělá! :)

    ReplyDelete
  9. Nádherný kabelky!! Jenom ta poslední se mi až tolik nelíbí, ale samozřejmě záleží na tobě :). A stále nechápu, že má někdo potřebu komentovat výdrž chanelky když o tom s prominutím prd ví.. Když na to někdo má, tak ať si takový kabelky pořídí - proto jsou přece vyrobené a co já bych dala za to, aby mi jedna ležela doma! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jo, když na to člověk má, ať si to klidně koupí. ale pochybuju, že by sis chtěla koupit kabelku za 80 000, aby se ti za chvíli poničila, rozpadla nebo co že se stalo s tou její. chanelky maj prostě vydržet víc.

      Delete
  10. Mně by se líbily prostě ty černé :)

    ReplyDelete
  11. I love the Alexander Wang one!! I have currently a lookalike from ebay, but the original one would be such a dream :)

    ReplyDelete
  12. musím souhlasit s některými komentáři, že kabelka jako je chanel by měla vydržet věčnost a ne jen 5 let...navíc mi přijde také vtipné jak píšeš, že šetříš na 3 kabelky za x desítek tisíc v tvém věku, někdo si nemůže takovou kabelku dovolit ani jednu za celý život :) přijde mi to trochu povrchní, promiň

    ReplyDelete
  13. Člověk asi musí ''zničit'' kabelku za víc, aby se o další postaral líp. Moje chanel vydržela rok, protože mi jí okousala naše králičí slečna a lv prostě sešla časem, přeju ať dobře vybereš a ať ta další vydrží dýl :)

    ReplyDelete
  14. Mě kouzlo Balenciagy ještě stále nezmohlo, ale 3.1 Phillipa Lima miluju! Bezmezně a ják nejvíc můžu:DDD

    ReplyDelete
  15. Mě se nejvíce líbí 3.1 Phillip Lim Pashli satchel, black/gold a nevšímej si těch komentářu ohledně kabelky, jen ty sama víš, jak to s chanelkou bylo :)

    ReplyDelete
  16. Balenciaga se mi moc nelíbí/ Nevím no.. Ta od Philipa Lim je ÚŽASNÁ) Do tý bych šla jako první! A ta od Wanga je taky nádherná:)

    ReplyDelete
  17. Philip Lim tento model je na matches fashion ve sleve, stoji tam ted myslim neco pod 600 liber

    ReplyDelete
  18. http://www.matchesfashion.com/product/100503

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, děkuji za info :) Ve slevě je jen béžová verze. A v USA stojí skoro stejně jako tady ve slevě :) Ale děkuji moc!

      Delete
  19. I think I like the Balenciaga most. You should definitely get it in black, that would suit you very much!! xx

    www.exoddinary.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Balenciaga sa mi tiez paci uz par rokov:), videla som na Instagrame, ze sa rozhodujes medzi bledou a tmavou a uz tam som ti chcela napisat, ze som citala, ze tie blede dost zajdu a chytaju farbu od oblecenia, nie je to pravidlo, ale stane sa..takze lepsia je cierna a je to proste klasika:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc za informace! :) Určitě bych nechtěla, aby se mi obarvila - navíc černá je klasika :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig