Sunday, December 30, 2012

STUDDED SLEEVES ON MY COAT

Photobucket

Christmas sale hit the stores and you can find there really amazing pieces. I have gone to Zara where I found this coat. I have a crush on the coat for a longer time so when they put it on sale, I decided to buy it. I love the studded details which makes the coat really unique. Also I really love that the coat is actually dark blue, not black and the turtle neck is just perfect. I was in mood to wear some colours, so I have paired the coat with burgundy jeans. I went for silver details, since the studs on the coat are silver as well. Finally I took my (exchanged) Hamilton bag. I think the bag is really good - it was for an affordable price and the quality is really good. If you are looking for a "timeless" bag, which is not that expensive, definitely go for this one!

V povánočních slevách se dají najít opravdu skvělé věci. Hned když začaly, šla jsem se podívat do Zary, kde jsem si koupila tenhle kabát. Líbil se mi už delší dobu a když ho zlevnili, musela jsem ho mít. Moc se mi líbí jeho rukávy. Vlastně je úplně jednoduchý, ale je zajímavý. Také se mi líbí, že není černý, ale tmavě modrý a taky jsem si zamilovala "rolákový" výstřih. Chtěla jsem si dnes vzít na sebe nějaké barvy, a proto jsem kabát zkombinovala s vínovými kalhoty. Jelikož jsou detaily na kabátu stříbrné, vzala jsem si stříbrné náramky, které byly dárek pod stromeček, Topshop kozačky a Hamilton bag od MK, ze které mám radost. Myslím, že je to nadčasová kabelka, která vydrží, ale její cena je přijatelná. Pokud sháníte kabelku, která není moc drahá a chcete, aby Vám vydržela, určitě bych doporučila tuhle!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

coat - Zara / pants - Topshop / bracelets - Lindex, H&M / bag - Michael Kors / boots - Topshop


SHARE:

15 comments

  1. Ten kabát je vážně moc hezký!
    :) kočka

    ReplyDelete
  2. Pěkné, sluší ti to. Kabát a kabelka vypadají skvěle. :-)

    http://www.lycheeonset.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Kde si prosím kupovala tu Hamilton bag? Taky bych si jí chtěla objednat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu kabelku jsem objednávala na Net-a-porter a teď by měla být in stock :) Clo ani DPH neplatíš, protože je to v EU :)

      Delete
    2. Ale platíš poplatek ca. 19 Euro za dopravu do Čech, protože sem neposílají věci po zemi, ale letecky.

      Delete
  4. Really lovely look! Love it!

    ReplyDelete
  5. Miluju tvojí kabelku ♥♥♥

    http://chilli-chocolate.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig