Tuesday, January 1, 2013

2012 IN MEMORIES & HAPPY NEW YEAR

Photobucket

I have to admit that I did not want make this kind of post. Somehow I changed my mind and relized that it would be nice to show the best of the year and see all places I have been to. I have to say that 2012 was fulled with amazing moments and I hope 2013 will be even better. When I look at my blog, I have to say, that I have made a big change since I started blogging and I hope you will still read my blog in 2013. I wish you a happy new year!

Tento typ článku jsem nechtěla dělat. Ale pak jsem změnila názor a řekla, že by bylo fajn shrnout rok 2012 a ukázat to nejlepší z něho. Byl plný skvělých momentů, poznala jsem mnoho nových lidí (díky blogu) a doufám, že 2013 bude jen lepší, protože v něm mám velké plány. Když se dívám zpět na blog, musím říct, že prošel velkými změnami. Je to tím, že se můj styl posunul někam dál. Doufám, že Vás blog bude i bavit tento rok a že ho stále budete číst. Přeji Vám krásný Nový rok!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


SHARE:

20 comments

  1. Jde vidět, že sis minulý rok užila :) Já ti přeju do toho nového všechno nejlepší a ať si pořád tak úžasná blogerka jak do teď ;)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mě tvůj blog baví hrozně moc a přeju ti všechno nejlepší do nového roku!

    ReplyDelete
  3. Jseš TAK nádherná! Všechno nejlepší, Baruško!<3

    ReplyDelete
  4. I love every single ook of yours! Your sense of taste is so good:)xxx

    ReplyDelete
  5. Koukám, že si hodně cestovala :)) Sice nebloguju dlouho, ale taky si myslím, že se můj styl posunul dál :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, cestovala :) Nový rok jsem oslavila v USA, v únoru to byla Itálie (fotka hor), pak Dubaj, Paříž, USA a Londýn :) Doufám, že se znovu někam podívám :)

      Delete
  6. Nemůžu si pomoc, ale strašně mi připomínáš jednu postavu že seriálu Gossip Girl :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokud myslíš Jenny (Taylor Momsen), tak to mi řeklo už hodně lidí ;)

      Delete
  7. Všechno nejlepší do Nového roku, opravdu vypadáš jako Taylor :)

    ReplyDelete
  8. skvelé outfity :)
    všetko dobré v novom roku!

    ReplyDelete
  9. Tie rifľové kraťasy sô BOMBA! :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    ReplyDelete
  10. Tvůj blog jsem si oblíbila hned od začátku, kdy jsem na něj narazila. Je pravdou, že se najdou outfity (spíše detaily ale těch je opravdu málo) kterými se mi netrefíš do vkusu - ale to si myslím, že hravě vyrovnají Tvé cestovatelské zážitky. :)

    ReplyDelete
  11. úchvatná rekapitulace, tvůj styl se změnil k lepšímu, no jen tak dál!

    ReplyDelete
  12. Tvůj blog rozhodně patří k nejlepším v Česku :) Přeji mnoho dalších úspěchů!

    ReplyDelete
  13. ten outfit v tom ombré saku je dokonalý!
    a prajem šťastný nový rok!

    ReplyDelete
  14. Při pohleu na tvůj pokojík (myslím ten na 2. fotce, tedy aspon se domnívám, že je to tvůj pokoj) pukám závistí :D jen jsem zahlídla pár chanelek a už mám sliny na jazyku. Jinka se mi moc líbí to tmavěmodré sáčko, odkud je? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, je to můj pokoj a bohužel ne všichni "závidí tím dobrým způsobem". A pokud myslíš ten kabát z první fotky, tak přímý odkaz nalezneš v tomhle článku http://www.voguehaus.com/2012/11/golden-glitters-and-navy-blue.html :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig