Monday, May 27, 2013

EVERYDAY COSMETICS ESENTIALS


It has been already some time since I have posted the "What's in my bag" article. Today I want to make a similar one - I would like to introduce to you what's inside my cosmetics bag. These products I use everyday to get my make-up done and I can recommend every single one of them.

Před nějakým časem jsem dělala "What's in my bag". Dneska bych chtěla udělat podobný článek - s tím rozdílem, že se jedná o to, co je v mém kosmetickém pouzdře. Tyto produkty používám každý den a určitě mohu doporučit každý z nich.


Talking about eyes I use two mascaras by MAC - one for volume, one for length  Also I use an eyeliner, which I blear to get the smokey eyes effect. When I want to get dramatic effect, I add some eye shadow from my Naked palette by Urban Decay. I use a light eye shadow in the crease from the same palette or a mouse scum by MAC. I have to use corrector every day, because I have dark circles under my eyes. I have tried a lot of them, but it's totally worth investing into the YSL one - it covers really good. I use lipsticks a lot, because my natural lip colour isn't much bold. Most of the time you can meet me wearing my YSL, Nars or MAC one. These last for hours and make beautiful colours! In summer 
I usually go for some blush.

Před několika lety jsem vyzkoušela několik produktů značky MAC a většině z nich jsem zůstala věrná. Hlavně oční kosmetice - řasenky používám dvě (jednu na objem, druhou na délku). Také používám tužku, kterou štětcem trochu rozetřu, což vytvoří efekt kouřových očí. Když chci docílit dramatičtějšího efektu, přidám ještě stíny z palety Naked od Urban Decay. Do koutku oka pak dávám světlé stíny ze stejné palety nebo použiiju pěnové od MAC. Bohužel trpím na kruhy pod očima a bez korektoru bych se neobešla. Vyzkoušela jsem jich několik a kdybych měla jeden doporučit, byl by od YSL. Ze všech, které jsem vyzkoušela, mi přijde, že kryje nejvíce, ale přitom vypadá přirozeně. Většinou mě potkáte i také 
s rtěnkou. Přírodní barva mých rtů mi přijde nevýrazná. Mezi mé favority patří YSL, Nars a MAC, které mají neuvěřitelný výběr barev a vydrží dlouho. V létě také používám tvářenku.


I use the Nars make-up since my last USA visit, where I have purchased it. It looks natural and covers well. You know that I'm Daisy addicted - I have more kinds of them. Maybe I will purchase one from the newest collection by Marc Jacobs, because my last one is almost empty. 

Co se týče make-upu, tak ten používám od poslední návštěvy USA stejný - a to od Nars, který mi přijde, že vypadá přirozeně a že kryje dobře. Kdo blog navštěvuje (a sleduje na Instagramu), tak asi ví, že Daisy od Marca Jacobse zbožňuju. Momentálně mám 2 druhy této voňavky - ta menší už mi ale dochází, tak přemýšlím, že bych zkusila její nové letní vydání.

SHARE:

19 comments

  1. super článok, od MAC ešte nič nemám ale inšpirovala si ma niečo si od nich konečne zaobstarať :)

    ReplyDelete
  2. to pouzdro je nadherny!!! odkud je prosim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupovala jsem ho už v USA ve Forever 21, ale v H&M teď mají jedno super se 3D růžema :)

      Delete
  3. Kolko mas rokov,ak sa smiem spytat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty kokso,ja ze mas tak 18 a viac ;) haha vopred gratulujem

      Delete
  4. Zase další Naked :)..Mimochodem asi jsem ještě neviděla černý Essie, až tady :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Videla som v parfumérii to letné vydanie tejto úžasnej voňavky <3 a hneď som ju musela samozrejme ovoňať :) a vonia priam úžasne!!!!! Tak ovocne, letne :) Rozhodne odporúčam!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  6. tá daisy! musím ju ísť oňuchať, lebo vyzerá dobre:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Samá úžasná kosmetika, MAC miluji, plánuji si pořídit linky :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. M.A.C. produkty jsou nejlepší a hlavně, jak říkáš, právě jejich rtěnky, také jednu mám a jsem s ní nejvíc spokojená :)

    ReplyDelete
  9. Miluju takovéhle články a ten tvůj mě obzvlášť potěšil! Parfém mám taky a nedám na něj dopustit:)

    ReplyDelete
  10. Na tu naked paletku si dělám už nějaký ten pátek zálusk!

    ReplyDelete
  11. daisy je nejúžasnějšíí <3333)

    ReplyDelete
  12. No na to kolik ti je.. Tolik toho nemá ani moje mamka. Trošku přirozenosti, co?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Řasenka + tužka + korektor + makeup = zmalovaná? Myslim si, že když to umíš používat (a v Barčin případě si tim jsem jistá), tak to vypadá líp než jít s kruhama pod očima :-)

      Delete
  13. Daisy <3 To letní vydání je snad ještě lepší než tohle klasické ;) A máš hezkou kosmetickou taštičku :)

    ReplyDelete
  14. Daisy musím vyzkoušet, zajímala by mě její vůně:) Pěkný článek!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig