Saturday, June 22, 2013

BLOOMING SUMMER


Today I have gone for a very simple combination. I think that the print of the blouse stands out itself, so I kept the look very simple by adding my skinny jeans only. What I love about the blouse is the cute golden detail on the collar. I have taken my beige Prada, which matched to the print 
of the blouse and goes well with mint as well. I’ve always prefered the Wayfarer sunglasses, but I have to admit that these Ray Bans are my favourites this season. This week I am finishing my exams, so I’ll spend the weekend over books. I am so looking forwards to have it finally behind me. These weeks have been really rough for me. Also I cannot wait till my summer vacation!

Dneska jsem zvolila opravdu jednoduchou kombinaci, ale takové vypadají nakonec nejlíp. Myslím, že potisk halenky je výrazný sám o sobě a proto jsem ho doplnila klasickými skinny džíny. Líbí se mi na ní zlatý detail na límci. K tomu jsem zvolila béžovou Pradu – skvěle ladí nejen k potisku, ale i k mátové samotné. Vždycky jsem preferovala Wayfarery od Ray Ban, ale tohle léto jsem si opravdu oblíbila tento typ. Určitě se tu objeví hodně krát. Tento týden mě čekají poslední zkoušky, takže víkend strávím nad učebnicemi. Už se těším, až školní rok skončí (mě končí až
2. týden v červenci), ale ještě víc se těším na dovolenou!



blouse – Romwe / skinny – Topshop / heels – Zara / bag – Prada / sunglasses –Ray Ban / watch – Michael Kors / bracelet – Topshop / rings - Romwe


SHARE:

21 comments

  1. Strašně teď lituju, že jsem si tyhle boty nekoupila, protože jsou krásné a na tobě je vždy obdivuji! No, příště už nezaváhám:))
    Wayfarery mi k tobě vždy strašně moc seděly, když někdo tohle slovo vyslovil vybavila jsem si tebe, ale musím říct, že tyhle ti taky neskutečně sluší:))

    ReplyDelete
  2. To je úplně super, každý tvůj outfit je jenom lepší a lepší :) A mátová s béžovou je vážně super!

    ReplyDelete
  3. Krásná košile, moc se mi líbí s tou béžovou taškou. <3 krása

    ReplyDelete
  4. ta košile je úžasná :) brýle jsou fajn změna :)

    ReplyDelete
  5. ta košile s tou kabelkou jsou skvělý!:)

    ReplyDelete
  6. wow tá košeľa je krásna a kabelku ani nekomentujem:D

    ReplyDelete
  7. Tyhle barvy ti prostě padnou ! :)

    ReplyDelete
  8. Sluší ti to. Kabelka nádherná... Kam pojedeš na dovolenou?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Do USA a pak možná ještě někam po Evropě, ale to ještě nemám naplánované :)

      Delete
  9. hezké :) a máš tu i hezčí, upravenější vlasy než jindy ;)

    Nicol

    ReplyDelete
  10. Tomuto se jednoduše říká dokonalost! :-)

    ReplyDelete
  11. Ta Prada s modrou košilí tvoří dokonalý pár!

    ReplyDelete
  12. dokonale letní outfit !! tvůj blog mám čím dál tím radši !!! ♥

    ReplyDelete
  13. Mas krasne outfity, jen mala rada: tu kabelku na predlokti uz nikdy nenos tak, jako tady na tech fotkach. Vypada to velmi lacine, lascivne a hlavne neprirozene. Kabelka na predlokti ma pusobit prirozene, ruka volne a dovnitr smerem k telu, nikoli tak divne vytrcena a jeste s neprirozene vytocenym zapestim. Spravne se ma kabelka drzet treba takto: http://www.wendyslookbook.com/wp-content/uploads/2013/05/Weekend-Wear-6-650x433.jpg ;-) Jinak mas krasne obleceni a super vkus! Rada sem chodim a budu dal.

    ReplyDelete
  14. Nesnáším květinové vzory...ALE ;-) Naštěstí jsi to vkusně zkombinovala, že to má šmrnc ;-)

    Sleduji i jiné české módní blogy a když vidím, co jsou schopné na sebe hodit za květinové oblečení, jen žasnu ;-) Ano zřejmě je to nějaký hit pro jaro, léto (květiny, jak originální :-D), ale má se to nosit tak, aby to nepotlačilo věk a mělo to šmrnc...což tobě se dokonale povedlo ;-)

    ReplyDelete
  15. Tak to je super outfit! :-) Paráda!

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. wow, to je super!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig