Wednesday, December 4, 2013

HELLO DECEMBRRR


If I should tell you one thing that I was craving for, it would be probably this checked coat. I have seen the same at Zara's. When I came into the store, I couldn't find the coat anymore. That's why I have ordered it from Choies. I really like the print - the colour combination is really amazing, besides the checked print is my favourite. Because the coat is a "stand-out" piece, I have combinated with a simple white top, skinny jeans and my favourite black scarf. I went for my new Alexa, which in my opinion looks with the coat the best. 

Kdybych Vám měla vyjmenovat věc, po které jsem toužila delší dobu, byl to pravděpodobně tenhle kabát. Úplně stejný jsem viděla na stránkách Zary, ale v obchodech jsem ho už bohužel nenašla. Tak jsem si objednala alespoň tenhle z  Choies. Moc se mi líbí potisk (ano, všechno co má kostičky, to je moje) a barevná kombinace, ve které ještě nic nemám. Jelikož je kabát výrazný sám o sobě, doplnila jsem ho jenom basic kousky - bílým topem, černými džíny a oblíbenou kruhovou šálou. K outfitu jsem si vzala novou Mulberry kabelku, která je podle mě k outfitu mnohem zajímavější než klasická černá. 


coat - Choies / top - H&M / jeans - Topshop / boots - Vagabond / bag - Mulberry / scarf - H&M / watch - Michael Kors

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring Ask.fm


SHARE:

17 comments

  1. Ta kabelka bola skvela kupa, s kabatom tvoria super dvojku. ;)

    ReplyDelete
  2. Ten je skvelý, už som ho na pár blogerkách obdivovala! :)) A kabelka je dokonalá ♥

    Stray Alley

    ReplyDelete
  3. V těchto barvách se mi snad tartan líbí mnohem více, než klasický černo-červený! A kabelka je skvělá, ale tu už jsem chválila v minulém postě.:))

    ReplyDelete
  4. Krásné a ty vlasy Ti hrozně sluší! :)

    ReplyDelete
  5. Možná by se mi líbila černá kabelka k té žluté na kabátu:)) ale jinak super!!

    ReplyDelete
  6. Kabát je úžasný! Taky uvažuji, že si ho objednám :)

    ReplyDelete
  7. Ten kabat je nadhernej! Ja si prave dneska koupila taky takovej v panskem strihu, ale jeste si brousim zuby i na kostkovanej:))

    ReplyDelete
  8. Ty jses skvělá a vlasy máš teď mnohem lepší :)

    ReplyDelete
  9. Moc hezký kabát, originální! A moc se mi líbí Tvoje nové vlasy :-)

    Stylová Giveaway

    ReplyDelete
  10. Ahoj, moc hezký outfit =) Chtěla jsem se zeptat, jakou velikost kabátu máš, protože jsem právě objednávala ten samý v XS a já vím, že tam mají rozměry ale zajímalo by mě jak ti sedí, vypadáš, že bychom mohl mít stejnou velikost =) Děkuju =)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig