Wednesday, December 11, 2013

NEW YORK DIARY PART 2


Today I would like to show the rest of my pictures from NYC. I have to say that I really miss the city and I hope that one day I will come back (maybe in spring, when it's a little bit warmer). Anyways, the last 3 days we went sightseeing a little bit - we have been to the Top of the Rock, ice ring at Rockefeller's Center, Status of Liberty, Brooklyn and Wall Street. The very last day we went on the 5th Avenue to get the last things we wanted to buy (yay, I got my UGGs). I hope you will like the pictures :)

Dneska bych Vám chtěla ukázat zbytek fotek z New Yorku. Musím uznat, že mi město už chybí a doufám, že se tam zase někdy podívám - chtěla bych někdy na jaře, kdy není taková zima a nesněží/neprší. Poslední tří dny jsme strávili především návštěvou památek - byli jsme na Top of the Rock, zabruslili jsem si v Rockfellerově Centru, viděli jsme Sochu svobody, Brooklyn a Wall Street. Poslení den jsme zašli do Central Parku a na 5. Avenue, kde jsme nakoupili poslední věci. Doufám, že se Vám budou fotky líbit :)


View on the Brooklyn Bridge // Brooklynský most


The last shopping on the 5th Avenue (I got a new coat and boots at Zara's // Poslední nákupy na 5.Avenue (aneb nová bunda a kozačky ze Zary)


Times Square in the day time // Denní Times Square


The best view on the Empire State Building from Top of the Rock // Nejlepší výhled (nejenom) na Empire State Building z Top of the Rock


View on Manhattan and Central Park // Manhattan a Central Park


Shopping at Victoria's Secret near Central Park // Nákupy ve Victoria's Secret blízko Central Parku


Central Park // U Central Parku


The Statue of Liberty // Socha svobody



Brooklyn and Manhattan from river Hudson // Brooklyn a Manhattan z řeky Hudson


The best Christmas decoration in the whole city made the atmosphere even better // Po celém NYC byly vánoční dekorace, které dělaly atmosféru ještě krásnější


The best cupcakes from Springles // Nejlepší cupcaky ze Sprinkles


The best view on the Brooklyn Bridge near Wall Street // Nejlepší výhled na Brooklynský most u Wall Street 

I hope that you enjoyed my articles about NYC, because I wanted to share with you some photos I took, because I really liked the city. I would like to make a "new in from NYC" article and maybe even some "NYC Guide" articles. Do you want to?

Tak doufám, že se Vám články o NYC líbili - město jsem si zamilovala a proto jsem Vám chtěla ukázat i nějaké fotky :) Chtěla bych také udělat "New in" článek o NYC a taky tipy ohledně NYC, chtěli byste?


SHARE:

34 comments

  1. Next time you in New York hit me up maybe we can hang out.

    ps Beauty Lounge Magazine coming soon!!!!!

    ReplyDelete
  2. Fotky su krasne, strasne z nich citit tamojsiu atmosferu! :)

    ReplyDelete
  3. ten chlupatý kabátek je ze Zary?

    ReplyDelete
  4. krásné fotky a ta tmavá barva vlasů ti neskutečně sluší!

    ReplyDelete
  5. Určitě udělej new in! :) krásné fotky!

    ReplyDelete
  6. mým největším snem je jet do new yorku :) A překrásné fotky !!

    ReplyDelete
  7. S přítelem tam plánujeme výlet za dva roky, protože tam má rodinu. Moc se těším, tvoje fotky jsou velké lákadlo. :)

    EJNET

    ReplyDelete
  8. to je nádhera :) snad se tam také někdy podívám :))

    ReplyDelete
  9. Jak já ti závidím:) to je krása!

    ReplyDelete
  10. Please make the "new in from NYC" and "NYC Guide" articles!!! :)

    ReplyDelete
  11. Jen by mě zajímalo, kde na to bereš pořád peníze, však tohle ti nějaké placené články nezaplatí. Teda vždycky říkáš, že ti skoro všechno platí právě tato aktivita, ale za takové výlety může asi jiný sponzor co?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tebe kdyby rodiče vzali v 17 na dovolenou, tak bys určitě odmítla a řekla, že pojedeš, až si sama vyděláš, že? :)

      Delete
    2. A říkala jsem někdy, že si za platim dovolený? Ne, platím si oblečení, doplňky a to,co se mi líbí nebo kam si jedu sama. A víš co? Taky se normálně ptáš cizích lidí, jak a kolik a kde vydělávaj?

      Delete
    3. A: neodmitl bych. Proc bych odmitl?
      B: 160 USD za kozačky taky neni zrovna mala suma. To se taky pocita do kapesneho na dovolenou?.. nebo jak rikas .. obleceni atd si platis sama.. Dalsi vec.. neptam se cizich lidi, kolik a jak vydelavaji penize, na to jsem se neptal ani tebe.. ono kazdy cizi nedava na net svuj soukromy zivot a nemusi tak čelit podobnym otazkam, ty s tim mas ale ocividne problem.. Když davas na net svoje soukromi, uz nejsi cizí, pro nikoho nejsi cizi, ani pro idiota pod mostem, ktery si rozklikne tvuj blog v nejake kavarne nejsi cizi a to je si potreba uvedomit.. Nejsi schopna celit podobnym otazkam? Tak to asi jeste nejsi natolik vyspela blogerka na to, abych te vubec jako blogerku mohl brat.. Divej, prostě to přiznej, že bez sponzoringu bys ted sotva mela 300 fanoušků, na tom přece neni nic spatneho. Jen tady nelzi o tom, jak si platis podobne veci sama, je to tak strasne pruhledne.. Myslel jsem, ze nejsi tak arogantni a normalne mi odpovis, jde ale videt, že jsi jen další z mnoha, kdo ma za prdeli bohateho tatinka a pokud ti nekdo sahne na tve ego, už je zle.. Preju ti uspesnou blogovou karieru, nicméně se zpusobem, jakym tady vsechny krmis svými lži, muzes na neco vic, nez je psani tohoto "skromneho" blogu, zapomenout.. pokud ti to stači, pokracuj v tom co delas a podobnych komentu ti tu bude pribyvat a rozhodne ne jenom ode me. Ahoj

      Delete
    4. Aha, tak to jo potom. Jsem ráda, že mě na tolik znáš, že můžeš říct, jaká jsem a nejsem a co kdo za mě platí. Na tuhle otázku jsem odpovídala 98854125698745120258745120258x a štve mě na ní odpovídat znovs. A mšá pravdu, SPONZORING TEN ALE PŘINÁŠÍ FANOUŠKŮ :) Dáš si banner na blog a hned o tobě svět ví :) Ale tak chtěla bych mít tvoje problémy a řešit, co kdo má a nemá na netu :

      Delete
    5. Ja jsem nemyslel bannery, ale neci penezenku ;) ale mne to nevadi.. delej si co chces.je to tvoje vec.. jen se mi nelibi jak vsude pises jak si hadry atd platis sama :) tak bud mas kapesne 15 000 kc a platis si to sama nebo tady nekdo lze )

      Delete
    6. PROTOŽE SI JE PLATIM. Hele víš co, nechci se tady zahazovat s někym, kdo to ani dokáže napsat pod vlastnim jménem. :) Víš, ona existuje věc třeba jako brigáda ;) Nebo tě asi možná nenapadlo, že určtý věci dostávám (ano od sponzorů a řeknu to otevřeně) ;) Kapesný mám, ale to mám jenom proto, že žiju sama 5 dní týdně v cizí zemi už pár let :) Možná kdyby si jenom neseděl(a) a neřešil(a), co kdo má a nemá a sám/sama něco udělala pro to, aby sis určité věci mohl(a) koupit za vlastní, tak by si pochopil(a), že to možné je ;)

      Delete
    7. Píšu pod svým jménem. To, že nepoužívám Google účet na podobné služby snad ničemu nevadí. Pokud se chceš vyhnout anonymům, vypni si tu možnost v nastavení blogu. Jmenuji se Marek H. a jsem z UB (Morava), jestli chceš i přímo adresu domu, není problém v soukromé zprávě.
      Ty mi neříkej nic o brigádě, nedovedu si představit, co bys mohla dělat náročnějšího, než prodávat v nějakém ochodě za pár šupů. Také mám kapesné, nejen proto, že studuju VŠ a také žiju v úplně jiném prostředí, než jsem zvyklý. Divej, mně je jedno, co kdo má a co nemá a vím, že moje slovo pro tebe nemá hodnotu, protože jsem jenom chlap, co se sem náhodně dostal.. (i když ne náhodně, jelikož je tvůj blog VEŘEJNÝ, sem tam se dívám na nějaké fotky a přečtu si nějaký článek)... prostě mi to už začalo smrdět.. a myslím, že nejen mně..

      Delete
    8. Hele fakt to tady s tebou nebudu řešit, jelikož sis udělal názor podle sebe aniž bys mě znal. A mimochodem mi připadá celkem drzý a nevychovaný se ptát cizího člověka, kde na to bere. Někdo si koupí tohle, někdo něco jinýho. Ale to je jedno. A to, že se tady napíšeš jako "Marek"... je úplně stejný jako anonymní. Mimochodem - anonymní komentáře mi nevadí, proto je mám povolené, ale nebudu od nich brát názory :)

      Delete
    9. nebudeš od nich brát názory, protože z Google účtu, který si můžeš dohledat, se do tebe nikdo navážet nebude, aby si sám neuškodil před ostatními. To je celá mentalita zde komentujících.. Pod svým jménem chválu, pod Anonymem kritiku.. To je ti snad jasné a proto bys měla brát anonymy stejně jako normální uživatele. Jak můžeš vědět, že tvoje nejoblíbenější komentátorka blogu, pokud takovou máš, po večerech nekomentuje pod Anonymem tvůj blog? A co když jsou to zrovna tyto komentáře, co píšu já? Nikdy Tě to nenapadlo? A asi poslední věc, kterou ti sem znova napíšu a pak ti dám, bohudík pro tebe, pokoj.. TY NEJSI CIZÍ!! Máš svůj blog, kde téměř denně dáváš nebo popisuješ svůj soukromý život. Já jsem cizí pro tebe, ale ty pro mě cizí nejsi. Vím, co děláš, kde se fotíš, co prodáváš, také ze způsobu, kterým komentuješ příspěvky, mám obrázek o tvém charakteru. Co víc bych měl ještě o tobě vědět? A ty mně budeš říkat, že jsi cizí? Až si toto uvědomíš, možná je to jen tvým věkem a možná si to uvědomíš, až budeš starší, tak si třeba vzpomeneš, co jsem ti sem psal a jak neprofesionálně se chováš. Já si to dovolit můžu, já žádný veřejný blog nemám...

      Delete
    10. AHA VLASTNĚ MÁŠ PRAVDU. NEJSEM CIZÍ. Protože mě znáš osobně, víš, jak reaguju, co dělám, kde jsem. Víš, to že mám blog a že víš, že jsem Barbora Ondráčková... tim mě fakt neznáš. ;) A tím pádem jsem cizí. ;)

      Delete
    11. Mysli si to.. Aspoň jedno pozitivum naše diskuze má, máš tu víc komentářů a to se vždycky hodí ne? ;)

      Delete
    12. Haha, komentářů tu víc mám, ale nevim jestli o takový stojim :)

      Delete
  12. Ahoj článek o NY určitě prosím. Chtěla bych se zeptat, jak vychází finančně Zara v Americe ve srovnání u nás v ČR. Děkuji za odpověď.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara vychází hodně podobně jako u nás, trochu levnější. Moje kozačk ystály 160 dolarů, u nás 4000 :)

      Delete
  13. Nádherné fotky! Hlavně ta s pohledem na Central park mě okouzlila, a to tahle velká města nemusím :)

    http://anesagill.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. určitě toho o nyc napiš co nejvíc

    ReplyDelete
  15. I´ve been to NY in January 2013 for only 3 days, but it was love at first sight and the pictures are amazing. I hope to go back soon, because the city is just amazing :)

    xx Julia


    http://followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  16. NY můj sen ! :D :) krásné fotky

    ReplyDelete
  17. opravdu nádherné fotky!

    ReplyDelete
  18. Ty hnědé vlasy ti neuvěřitelně sluší! :))

    ReplyDelete
  19. víc fotek a víc článků o NYC please! :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig