Monday, February 3, 2014

FEBRUARY WISHLIST


I haven't done a wishlist post for a while and I thought that I would share with you some things that I would like to purchase. Also, I am going to Mexico in less than two weeks and I am always planning what I want to get when I am about to have a vacation, mostly because most of the clothes and cosmetics is cheaper abroad. Anyways, here is what I would like to get.

Wishlist se na blogu už dlouho neobjevil a jelikož za necelé dva týdny odlétám do Mexika, udělala jsem si seznam toho, co bych si ráda pořídila.  Oblečení i kosmetika v zahraničí vychází levněji, tak si vždycky nakoupím věci tam. Pár věcí z wishlistu už mám objednaných a na blogu se určitě brzy objeví. :)

1. Simple white knit is something I was looking for since Christmas, but when I like the shape and the size, it doesn't look very good or it's see through. Any tips?
2. I am into the plaid so much, so a plaid coat is a must have!
3. Last weeks I started thinking about getting a new Michael Kors watch. To be honest, I don't really like my silver anymore, so I will probably sell it and buy this one instead.
4. When it comes to cosmetics, I am craving for the Rihanna's dark red lipstick by Mac, new highlighter by YSL and make-up by Nars.
5. I always have cold hands, so gloves are a must-have in winter. I would like to buy some leather ones with studs on it.
6. I really like combining materials, so I thought that a zipper leather skirt might be perfect for spring.
7. Right now I am deciding between the 2.55 and Le Boy Chanel bags. 2.55 is really classy (and expensive) and the Le Boy has more modern look. I will probably make the decision in the store. What is your opionion? I would really apperciate if you could leave a comment and tell me what do you think :)
8. For spring, I simply need a pair of white Converse. These shoes will be perfect for more casual outfits and I can't wait till showing you how I wear it.
9. The last two things I would like to get are a metallic belt, which is perfect for all-black outfits and "It" by Alexa Chung.
And what is on your wishlist?

1. Už od Vánoc sháním obyčejný bílý svetr. Když už se mi líbí tvarově, tak mi nesedí nebo je průhledný. Nemáte nějaký tip?
2. Kostkovaný vzor jsem si opravdu zamilovala a do šatníku mi přibylo opravdu hned několik věcí s tímto potiskem. Chtěla bych si pořídit také kostkovaný kabát.
3. V poslední době také přemýšlím o koupi stříbrných Michael Kors hodinek. Ty moje od Marca Jacobse se mi už moc nelíbí. Pravděpodobně je prodám a místo nich si pořídím nějaké od Korse.
4. Z kosmetiky bych si chtěla pořídit tmavě červenou rtěnku z kolekce Rihanny pro Mac, korektor YSL a také make-up od Nars.
5. V zimě se neobejdu bez rukavic. Chtěla bych si pořídit nějaké kožené se studs. Hezké jsem viděla v Zaře.
6. Mám ráda kombinace materiálů. Myslím, že koženková bodycon sukně se zipem bude skvělá na jaro.
7. Ti, co mě sledují na facebooku, vědí, že se rozhoduji mezi 2.55 a Le Boy od Chanelu. 2.55 je klasika, Le Boy je naopak moderní. Pravděpodobně se rozhodnu až v obchodě. Co si myslíte Vy? Budu ráda, když mi napíšete, co si myslíte do komentářů. :)
8. Na jaro jsem si objednala bílé Converse. Podle mě jsou Conversky skvělá obuv na takové casual outfity a už se těšim až Vám je ukážu na blogu.
9. Poslední dvě věci na wishlistu jsou metalický pásek, který bude super na "all-black" outfity, a knížka "It" do Alexy Chung. Nemáte někdo?
A co máte na wishlistu Vy? :)


SHARE:

22 comments

  1. conversky<3 bojím se jít do bílých,mě by se hned zašpinily

    ReplyDelete
  2. Vybrala si si skvele kusky, naozaj sa mi paci kazdy jeden! :) A ja by som sla radsej do 2.55, ale k tebe by mi mozno tak nejako viac pasovala Le Boy. ;)

    ReplyDelete
  3. Všechno krom kabátu bych taky brala...já té kostce až tak nepodlehla, ale nevadí mi...hodinky jsou naprosto perfektní po knížce už jsem se taky koukala :)

    ReplyDelete
  4. 2.55 je sice klasika, ale je to klasika tak velká, že pravou 2.55 nebo její imitaci má kdekdo... Mně osobně se víc líbí Le Boy a myslím, že svou modernější verzí 2.55 dostane celý outfit třešničku na dortu! :)

    ReplyDelete
  5. tak ta sukně je naposto výborná :) a souhlasím s elle - Boy Chanel mi k tobě sedne víc, ale možná to je o zvyku nebo představě přímo na tobě :)
    x

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Já bych šla určitě do klasiky, ta Le Boy se mi moc nelíbí, ale to samozřejmě záleží na tobě! :)

    ReplyDelete
  7. Ty hodinky a rtěnka by se mi také líbily!!:))

    ReplyDelete
  8. Líbí se mi všechno! Kabát je suprový, i ten střih, taky bych takový chtěla :) A pokud Chanelka, tak za mě 2.55, která je nesmrtelná a vydrží věky, a budeš ji mít napořád. Le boy je fajn, ale když už Chanel, tak klasika. :)

    ReplyDelete
  9. Na biele svetre môžem odporučiť Stradivarius :-)
    Biele conversky sú to najlepšie čo môže byť, jedinou chybou je, že sa veľmi rýchlo ušpinia. Mám ešte vínové, tie krásne oživia tmavé outfity a na jar si chcem kúpiť aj tmavomodré :)

    ReplyDelete
  10. Lovely coat. Nice wishlist I also want that purse! I invite you to visit my blog, NEW POST

    themaiddiction.wordpress.com

    Xoxo

    ReplyDelete
  11. I think the Le Boy Chanel would be great on you!

    ReplyDelete
  12. I struggled for the longest time to find a white simple sweater as well! They are all decorated some how oddly or are thin like you said! I finally found one at Gant, which I never usually shop at! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. já být tebou tak si hodinky od MJ nechám, jsou hezčí než od Korse ;)
    a ta Chanelka se milíbí víc Le Boy :)

    www.levne-a-stylove.cz

    ReplyDelete
  14. Taky si chci, co nejdříve, pořídit hodinky. Každopádně tápu, jakou značku. :-/

    http://karolinasimova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. Le Boy budou mít normálně v butiku? Já myslím, že je jen na objednávku, ne ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já myslela, že ano :D Tak uvidíme v Londýně :)

      Delete
  16. I love that leather skirt! Where is it from?

    ReplyDelete
  17. mě se víc líbí 2.55 je prostě nádherná

    ReplyDelete
  18. prave som IT docitala, odporucam:)

    ReplyDelete
  19. Taky mám problém sehnat bílý svetr...každopádně, ta sukně je perfektní!
    Já jsem na 100% pro Le Boy<3!

    ReplyDelete
  20. Alexu jsem četla prvních pár free kapitol na wattpadu a nutně ji potřebuju, bude to ale muset počkat po maturitě. :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig