Thursday, February 20, 2014

NEW IN: LOUIS VUITTON BAG


So, this is the moment that a lot of you have been waiting for. I kept for my myself what I bought at the local Louis Vuitton store, so whats inside of my big brown shopping bag?

Hodně z Vás se na článek nemohlo dočkat a byli jste zvědaví, co jsem si v místním obchodě Louis Vuitton koupila. A co se teda v nákupní tašce skrývá?


Its the classic Neverfull GM in Monogram! This was my first Louis Vuitton bag. I am carrying always a lot of things with me - mostly for blogging, like camera and laptop, and I think that this bag can work perfectly for me. Besides, this would be my college bag as well. 

Je to klasická Neverfull GM v Monogramu a tím pádem i moje první Vuittonka. Vždycky s sebou nosím hodně věcí, hlavně kvůli blogu foťák a počítač, a myslím, že na každodenní nošení bude skvělá. Kromě toho jí budu nosit i na vysokou.


I was thinking about the bag for a longer time. Ive never liked Louis Vuitton a lot, but I have seen Neverfull on so many people recently and I have to admit that it looked really gorgeous. I had this bag on my mind for a longer time, so I went at the local store to check it out. There was a big price difference between Mexico and Europe and my mum said "Go for it!". So, I got my first Louis Vuitton bag. 

O Neverfull jsem přemýšlela už delší dobu. Viděla jsem jí nekolikrát v New Yorku a začala se mi líbit. S mamkou jsme se šly podívat do místního Louise Vuittona na srovnání cen. Tady v Mexiku vychází mnohem levněji než u nás v Evropě. Chvíli jsem váhala, ale kabelka se mi líbí a pravděpodobně bych si tak či tak koupila. Tak alespoň jí mám o něco levnější.


I know that there are many people who hate or love Louis Vuitton bags. I am not really either of those, but I really love this Neverfull and I hope you will too. So, what do you think?

Hodně lidí Louise Vuittona buď nenávidí nebo miluje. Já nepatřím ani do jedné skupiny. Neverfull se mi prostě líbí, když člověk ví, jak jí nosit, tak vypadá skvěle a na každodenní nošení je perfektní. Co si o ní myslíte?



SHARE:

33 comments

  1. Je božská!! Ten tvar je fakt super!!:) Já si taky myslím, že záleží na tom, jak se LV zkombinuje s ostatními kousky outfitu. Ale jak tě znám, tak ty to dokážeš perfektně a nebude u tebe hrozit to, že by kabelka vypadala nějak lacině:))

    ReplyDelete
  2. ježišííííí, ty se ale máš !! paráda

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Looks gorgeous on you! I love it! x

    ReplyDelete
  4. jsem zvědavá jak ji budeš kombinovat, nějak mi k tobě LV takhle moc nejde, ale určitě to neber ve zlém :) mně osobně se Neverfull líbí moc (sice v kostce, ale to je detail) :) těšim se na outfity s ní :)

    www.levne-a-stylove.cz

    ReplyDelete
  5. Your mom is so cute! Great purchase, I like the grey one. :)

    ReplyDelete
  6. Jsem moc zvědavá na outfity :) je nádherná

    ReplyDelete
  7. Sice se mi více neverfullka líbí v kostkované verzi s červeným vnitřkem, ale tahle je taky krásná! :)
    www.whysofabulous.com

    ReplyDelete
  8. OMG love that bag! lucky you! If you have a minute visit my blog, new post up today!

    themaiddiction.wordpress.com

    Xoxo

    ReplyDelete
  9. Také nepatřím ani do jedné skupiny, ale Neverfull se mi líbí moc právě v tomto provedení <3 Naopak v Damien ebene cči azur se mi už tolik nelíbí :)

    ReplyDelete
  10. Adorable! (:

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Mně se moc líbí, jak je propracovaná, hlavně ten tvar. Ale na tenhle potisk jsem vyloženě vysazená.
    Hlavní je, že ty z ní máš radost :)

    ReplyDelete
  12. perfiš... ale nebojíš sa, že pod náporom pc, foťáku a osobných vecí by sa mohli ramienka/putká začať trhať... i keď,samozrejme,od LV sa očakáva,že niečo vydrží ?! je krásna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nebojím :) dívala jsem se na youtube na reviews and taky na net a prý vydrží :) a jsem ráda, že se líbí :)

      Delete
  13. I´m not such a big fan of Louis Vuitton, because there are just so many fakes on the market and everything.
    I still think that this is a really great bag for school and shopping etc.
    I´m looking forward to some outfits with your new beauty :)

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  14. nádherná,snad si ji jednou taky budu moct koupit :)

    ReplyDelete
  15. Stvalo by me, ze nema zip. Navic kdyz s sebou vetsinou nosim zrcadlovku, telefon, a jine cenne veci. Ale je krasna, to je fakt :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bára bude na vysokou určitě jezdit vlastním mercedesem, takže kabelka bez zipu fakt není problém.

      Delete
  16. prosim prezradis o kolko cca ta vysla lacnejsie? ja by som si ju chcela kupit v NY, myslis ze tam bude tiez vyhodnejsia cenovo v porovnani s Europou?
    Dakujem :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tady vyjde levnějš jenom díky tomu, že ti vrátí daň zpátky, což v NYC nejde :) takže být tebou koupila bych jí v Evropě :)

      Delete
    2. já si myslím, že ano kabelky této kategorie jsou v usa tak cca o 2000 levnější

      Delete
  17. Á sakra, nesnáším tě (samozřejmě v dobrém :)) :D Já patřím rozhodně mezi milovníky kabelek značky Louis Vuitton, ačkoliv žádnou nevlastním, a v dohledné době určitě vlastnit nebudu :D, ale i tak po jedné z nich toužím :) Nelíbí se mi ale ty barevné, jsem zastáncem kombinace tmavě hnědé s monogramem :) Neverfull se mi líbí, ale na můj vkus je až moc velká, určitě bych se osobně ohlížela po nějaké menší :) Každopádně ti ji nehorázně závidím! :)

    ReplyDelete
  18. I've never been very keen on Louis Vuitton either, but recently I've also been seeing this bag a lot. It looks great on you and I can't wait to see it in your outfits! :)

    ReplyDelete
  19. též nepatřím ani do jedné kategorie, ale neverull to je klasika co chci mít !

    ReplyDelete
  20. Já jsem pro první drahou jela do outletu Pandorf - toužila jsem děsně po Pradě a tam vyjde opravdu hodně lacině - oproti normálnímu butiku. Každopádně jsem velice zvažovala i Neverfull. Byla jsem jí několikrát vyzkoušet v Pařížšké a stále se mi to nezdálo ono. Takže jsem vzburcovala přítele a jelo se do Pandorfu. Pradu jsem koupila a výsledek můžete vidět zde: http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.cz/2013/05/prada.html . Nicméně jelikož je Prada z velmi těžké kůže (alespoň já bych řekla ;-), tak mi bylo dosti zatěžko s ní např. chodit po obchodech, či procházkách - no prostě na běžné dlouhodobé nošení v ruce či na rameni. Takže jsem nakonec přeci jenom zašla (po mimořádných prémiích a velkém příspěvku od manžela) pro Neverfull v hnědém damieru. Musím říct, že jenom lituji, že jsem si jí nekoupila už kdysi na začátku - kdy jí LV začalo vyrábět!!! V té době totiž stála krásných 12000,- - což pro mě ovšem v té době bylo tak či tak spoustu peněz. Abych to shrnula - nejsem úplný zastánce LV a v podstatě jsem od nich vždy toužila po jedné jediné kabelce a to Neverfull. Co se týče doplňků - o tom raději nemluvím. Skoupila bych nejraději všechno ;-)). http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.cz/2013/12/lv-neverfull.html
    Užívej si té kabelky
    Ps. prodavačka od LV mi říkala, že ty ucha prý vydrží všechno ;-))))

    ReplyDelete
  21. Nejlepsi kabelka, prakticka, velka...a opravdu unese jako kun...ja jsem s ni spokojena moc

    ReplyDelete
  22. neverfull je asi ten nejlepší typ z vuitton kabelek: vypadá úžasně, je prostorná a jednoduchá :) skvělá volba :))

    ReplyDelete
  23. Nadherna,perfeknti,potrebuju ji !!!!! :D

    ReplyDelete
  24. Nadherna,perfeknti,potrebuju ji !!!!! :D

    ReplyDelete
  25. I couldn't agree more, i also love this bag, it was my 1st designer bag and although i am not crazy about the LV monogram i just adore how practical and versatile this bag can be, it the perfect day to work/school/uni bag :)
    Enjoy your Neverfull.

    xoxo

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig