Tuesday, February 11, 2014

THIS MONTH NEW IN


There were a lot of outfits recently, so I thought that I would make a "New in" post as a little change. I got so many things this month, but here is only a few of them. I personally love articles like this one and maybe I will make one every month. What do you think?

Poslední dobou jsem přidávala hlavně outfitové články, tak jsem si řekla, že bych dneska udělala menší změnu a udělala "new in" článek. Doma se mi nashromáždilo několik věcí, tak tady je část z nich. Možná bych dělala takové články jednou do měsíce, jako takové "shnutí". Co Vy na to? Pokud máte ještě typy na jiné články, tak mi dejte vědět do komentářů :)



Leaving for Mexico makes me feel like I need bunch of new summer clothes (and shoes!). I saw these at Zara's and I had to have them. I really love the golden detail. You will see them in my outfits from Mexico for sure.

Za pár dní odlétám do Mexika. Měla jsem potřebu teď nakupovat jarní a letní věci, které se na blogu určitě objeví. Tyhle boty jsem našla v Zaře v Drážďanech a musela je mít. Moc se mi líbí zlatý detail na pásku. V outfitech z Mexika je uričtě uvidíte.


The next thing I got is the underwear by Triangl.  I really liked their swimsuits, so I thought that their underwear pieces might be perfect as well. I have to say that I love the material!

Dalším kouskem je spodní prádlo od Triangl. Mám od nich už plavky, které mi vyhovují, tak jsem zkusila i jejich spodní prádlo. Musím pochválit hlavně materiál, který je opravdu příjemný.


You have already seen them on my in one of my outfits, but I had to show them to you. I am in love with my new Converse, ordered via Spartoo, which has also a big selection brands, for example Vagabond, Desigual, Supra or Converse. A pair of nice sneakers, like Converse, is perfect for more casual outfit. Maybe I will order one pair in black as well.

Conversky jste sice už na mě viděli v outfitu, ale opravdu jsem si je zamilovala a proto jsem Vám je musela ukázat i v New in. Objednané jsou přes Spartoo, kde kromě Converse naleznete například Vagabond, American Apparel, Sam Edelman Desigual nebo Supra. Ještě bych si chtěla pořídit černý pár, který je víc univerzálnější.



This coat is love. I really love the zebra print and I will definitely wear it soon on my blog, again. I got it at Choies . I would love to get some leopard printed one as well, but I haven't found the perfect one yet. Any tips?

Také jsem si zamilovala tenhle kabát se zebřím potiskem, který se na blogu ještě objeví. Objednaný je z Choies , odkud si věci objednávám poměrně často. Chtěla bych si pořídit i nějaký s leopardím potiskem, ale bohužel jsem žádný, co by seděl, nenašla. Nevíte o nějakém?


A lot of you have asked me what my friend got me from London. Here it is - she brought me some body lotions by Victoria's Secret, which I love! My favourite is the Mango Temptation. She also got me macaroons from Ladurée.

Hodně z Vás se mě ptalo, co jsem dostala z Victoria's Secret od mojí kamarádky - přivezla mi několik body lotions, včetně oblébeného Mango Temptation. Také jsem dostala ještě pár makronek z Ladurée.


The last thing I want to show you is my new tartan top from Frontrowshop. Tartan is my favourite style right now, so I am totally into it. I hope you liked my newies, because you will see them on the blog soon. What do you like the most? And what did you buy in the last week? I am courious, so tell me below!

A jako poslední bych Vám chtěla ukázat nový top z Frontrowshop. Kostkovaný potisk jsem si opravdu oblívbila, takže kostičkované triko bylo must-have. Tak doufám, že se Vám článek líbil. Jaké věci se Vám líbí nejvíce? A co jste si pořídili v poslední době? Budu ráda, když mi to napíšete do komentůřů! :)



SHARE:

25 comments

  1. The golden detail on your Zara heels is the finishing touch, love it!
    Plus I find it a good idea to repeat these posts, it is always nice to see new stuff :)
    xo Lyn
    www.blondebutterflies.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super článek a krásné věci :-) conversky si chci pořídit ty samé, momentálně čekám na výlet do NY :-) můžu se zeptat, tom kabát, jak to objednáváš? Jak dlouho to chodí do ČR, jak se to platí a co poštovné? Díky moc :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jak objednávám? No úplně normálně :D A do ČR to trvá tak 14 pracovních dní, platí se to kartou a poštovné je zdarma :)

      Delete
    2. Takže žádna platba za clo, doručení a tak?

      Delete
    3. Ne, ještě jsem nic neplatila :)

      Delete
  3. Amazing shoes! (:

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Já se do těch plavek vejít, tak do nich taky jdu! :)

    EJNET

    ReplyDelete
  5. miluju věci Triangl!! :) pěkné věci :)

    www.levne-a-stylove.cz Valentýnská akce - všechno oblečení za 299Kč (více info na stránkách)

    ReplyDelete
  6. topánky sú top :) aj spodné prádielko :) pozývam ťa aj ku mne: TU

    ReplyDelete
  7. SKvělý článek! Nejvíce se mi líběj ty botky ze Zary:)) a já bych byla ráda, kdybys udělala článek třeba, co nosíš ve své kabelce nebo opět nějaký room tour:))

    ReplyDelete
  8. Boty ze Zary jsou perfektní👌. Užívej Mexico! :)

    ReplyDelete
  9. Krásný článek! Moc se mi líbí hlavně ty boty ze Zary!
    Jinak já jsem si v poslední době pořídila pouze kalhoty z H&M protože moje už se mi vyšoupaly a pak mám taky úlovek spíše na léto - polobotky Dogo :o) Win.

    ReplyDelete
  10. Jooo takovyhle clanky jsou prijemna zmena:) Tesim se na clanky z Mexica!!! <3)

    ReplyDelete
  11. Tie botky zo Zary su uzasne ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. Wow can I please have your life? I mean you're so young and you're family had to be rich, I even can't afford H&M clothes and you have designer bags, but I'm working a lot, I just have like 800€ a month and I have to pay everything, car, food, living ... You're so lucky!

    ReplyDelete
  13. Myslím, že to s tím shrnutím měsíčních nákupů je dobrý nápad :)) na to se budu určitě těšit. Dál by mě zajímaly tvoje oblíbené blogy, co nosíš v kabelce a obrázky z tvého pokoje :)...Nakoupila si hodně dobře..ty boty jsou krásné a ten Victoria's secret tělový krém ti fakt závidím kokos miluju! :))
    http://monief.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  14. Mě by zajímalo, co bylo v té taštičce od Korse :))

    ReplyDelete
  15. Děkuji moc tak to je super, určitě si brzy nebo objednám, mají skvělou nabídku :-)

    ReplyDelete
  16. Nejvíc se mi líbí sandálky ze Zary:) Vzaře jsem si je zkoušela a vypadají moc hezky! A bílý conversky potřebuju jak sůl! Nechapu, že je ještě nemám:D

    nový post u mě na blogu :) http://worldneedsblondes.blogspot.cz/2014/02/bazaar.html

    ReplyDelete
  17. Tak ty botky ze Zary nemají chybu! Jsou úplně dokonalé, takové bych "potřebovala" :D

    ReplyDelete
  18. Ty boty ze Zary jsem ještě nikde neviděla, ale vypadají fakt skvěle! :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig