Monday, March 3, 2014

BYE BYE MEXICO


Here is the last outfit from Mexico. I have taken the photos the very last day, because I wanted to post as many outfits from Mexico as possible. I have paired my favorite summer jeans with a striped top and white blazer over it. I went for my PS11 bag and a statement necklace. I miss the sun, although the weather here is really nice as well (this sweater weather is my favorite). The flight back was really stressful, we had to wait 2 hours more in London because of the delayed flight and someone stole my camera on the plane. Nice, isn't it? So, I have ordered a new one and I hope to get it soon to keep the blog updated.

Dneska mám pro Vás poslední outfit z Mexika. Fotila jsem ho poslední den, protože jsem chtěla mít co nejvíc outfitů z Cancunu. Na sobě jsem měla oblíbené džíny, které nosím hlavně v létě, společně s pruhovaným topem a bílým sakem přes to. Přidala jsem PS11 a statement náhrdelník. Už teď mi chybí sluníčko a pláž, ikdyž na počasí tady si stěžovat nemůžu - sweater weather je moje oblíbené. Let zpátky byl hrozný, ještě nám odložili let v Londýně a kromě toho mi někdo na palubě ukradl foťák. Už jsem si objednala nový a doufám, že dorazí co nejdříve, aby blog mohl normálně fungovat.


top - Choies / jeans - Zara / blazer - Sheinside / heels - Steve Madden / bag - Proenza Schouler / watch - Marc Jacobs /
  necklace - HM



SHARE:

15 comments

  1. What, your camera is stolen?! That is seriously f*cked up (sorry for my words) !
    If I were you, definitely report it to the flying company/travel agency!
    xo Lyn
    www.blondebutterflies.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the advice, I have told them, but I am afraid they wont do anything about it :C

      Delete
  2. great outfit!

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  3. velmi dobry outfit jeeej, ten nahrdelnik z HM si pamatam aky to bol boom, krasna postava a pozadie straaaasne zavidiiiim v dobrom, uzi si Mexicooo :)

    ReplyDelete
  4. Prúžky s "boyfriend" nohavicami super kombo <3

    ReplyDelete
  5. seems you enjoyed México! I love this country is my fav. Really nice post.…this is quite a hot outfit! Such an good idea! Today NEW POST

    themaiddiction.wordpress.com

    Xoxo

    ReplyDelete
  6. Tady vypadáš úplně úžasně a elegantně! :)
    EJNET

    ReplyDelete
  7. To s tím foťákem je naprd :-(. Každopádně Mexiko parádní, taky se tam chceme podívat, ale pořád to nějak odkládáme, tak snad příští rok ;-). Koukni ke mě na blog - dala jsem zatím fotky z instagramu z Isla Margarita ;-)

    ReplyDelete
  8. To je hrozný, že někdo na palubě ukradne foťák!!!:/ Jinak outfit nádherný:) moc se mi líbí tvůj náhrdelník:))

    ReplyDelete
  9. super outfit! je to dlouho, cos kupovala džíny?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, kupovala jsem je už v létě :(

      Delete
    2. Aha, děkuju. A nevíš, kde sehnat podobný?

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig