Monday, May 12, 2014

STRIPES AND CONVERSE


After a longer time, here is an outfit from yesterday. I went to the city before I got on the boarding house - I grabbed a coffee to get some energy and something sweet for Tuesday (which is the day of my exam). I went for more casual and comfy look, wearing black skinny jeans, striped top with a blazer and Converse. I have added my Celine bag and golden jewelry. I am looking forwards having my exams done. I am about to go to Prague on Wednesday and Thursday and I hope to buy these a pair of white skinny jeans and black pumps!

Po delší době mám pro Vás outfit. Včera jsem byla, ještě před tím než jsem odjela na intr, na chvíli v Drážďanech. Zvolila jsem pohodlný outfit - černé skinny, pruhované tričko se sakem a oblíbené tenisky Converse. Přidala jsem ještě kabelku Celine a zlaté doplňky. Poslední dobou nosím hodně bot bez podpatku, hlavně slip ony a Conversky. Myslím, že vypadají dobře a hlavně jsou mnohem pohodlnější. Jak to máte Vy? Už se těším až budu mít matiku za sebou. Ve středu a ve čtvrtek se chystám do Prahy. Chtěla bych si koupit bílé skinny džíny a nové lodičky. Nemáte nějaký tip kde?


top - Choies / blazer - Sheinside / jeans - Topshop / shoes - Converse / bag - Celine / sunglasses - Ray Ban / watch - Michael Kors


SHARE:

21 comments

  1. Krásný outfit, moc se mi líbí. Slip ony a converse jsou jednoznačně lepší, já místo podpatků zase často nosím pouze balerínky. Budu si už ale muset slip ony pořídit :)
    www.bokattyna.blog.cz

    ReplyDelete
  2. ja jsem skvely bily dziny koupila v Mangu. jako byla jsem snad v kazdem obchodu a jenom tady maj takovy ty pevnejsi a neprusvitny bily kalhoty :) ale Levis ma urco taky ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju za tip, podívám se tam! A nevíš, jestli to je klasická džínovina nebo jsou trochu elastičtější? Děkuju :)

      Delete
    2. Já doporučuji bílé džíny z Levisu :)

      Delete
  3. Zdá se mi, že máš pořád ty samé outfity, tentokrát jsi ho akorát obohatila o sako.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdyby si četl/a blog, tak víš, že mám teď trochu jiné starosti než vymýšlet outfity a blogovat :)

      Delete
    2. Nejsem anonym č. 1 ani č. 2, ale musím říct, že to není jen teď, ale už dlouho mi přijde, že moc inspirativních outfitů si nepřidala. Chápu, že máš teď zkoušky/maturitu, nebo já nevim jak tomu říkáte v Německu, ale plno blogerek má taky různé starosti (zkoušky, osobní problémy,...) a inspirativní outfit přidá. Nezlob se na mě, ale tohle je jen výmluva. A příště nemusíš reagovat tak podrážděně, když se někomu něco nelíbí ;)

      Delete
    3. Reaguju úplně normálně :) A každý si pod slovem "inspirace" představí trochu něco jiného. Můžeš brát jako inspiraci, že less is more a že i jednoduché kombinace můžou vypadat dobře. Navíc TOHLE je můj styl a pokud se nelíbí, tak ho nemusíš sledovat. Na ostatních sítích mám odezvu víc jak dobrou, tak bych řekla, že to bude asi něčím jiným než mými outfity :)

      Delete
    4. To vyznělo trochu namyšleně, ale tak co jsem čekala :D Všimla jsem si, že tvoje outfity se lidem líbí, mně taky, neříkám že ne, ale je to nuda.. A nevím, co si měla na mysli tou poslední větou, ale jestli si myslíš, že je to závist, tak ti můžu s klidem říct, že na tohle jsem při psaní komentáře ani nepomyslela, jen jsem napsala svůj názor :)

      Delete
  4. Perfect look as always!
    Greetings from Poland :)

    ReplyDelete
  5. Pruhy a presne takovy outfity mam nejradsi.:) libi se mi, jak casto pridavas clanky a vzdycky jsou super! Jsi krasna:)

    ReplyDelete
  6. Tohle je můj styl :) pěkné. Přesně v tomto stylu chodím teď na jaře já, na nic zajímavějšího nemám náladu :)

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  7. takovým outfitem se nedá nic zkazit, pohodlné do města :)

    www.freckledstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Super! Conversky jsou nej!

    ReplyDelete
  9. Máš skvělý blog :) a tenhle outfit je úžasný. Hlavně ta kabelka ♥

    ReplyDelete
  10. Kašli na toho Anonymouse, moc ti to sluší.

    ReplyDelete
  11. Krasny outfit! Proužky miluju :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig