Saturday, October 25, 2014

MY SIGNATURE LOOK


Some days ago I have read about "Signature looks" - outfits, which are like your uniform. I think that this outfit might be my signature look. Skinny jeans, leather jacket and big bag are a basis in a lot of outfits. This time I decided to wear my grey skinny jeans, a striped top and my ankle booties. Do you have your own signature outfit? I have worn this in Prague, where I was yesterday. Today in the morning I went to Berlin, where I am staying over the weekend. Right now I am finishing my lunch at "What do you fancy love?", a small coffee place I can only recommend! In next post I'll show to you some of my random photos and maybe even a video!

Nedávno jsem četla článek o "Signature looks", nebo-li outfitech, které Vás jakýmsi způsobem charakterizují a jsou takovou "uniformou". Myslím, že dnešní outfit by mohl být můj signature look. Skinny džíny, koženková bunda a prostorná kabelka je základem většiny mých outfitů. Tentokrát jsem se rozhodla pro kombinaci šedých skinny džínů, pruhovaného topu a kotníkových kozaček. Tuhle kombinaci jsem měla na sobě včera v Praze, kde je outfit také focený - konkrétně se jedná o Florentinum. Dneska jsem už od rána na cestě - víkend trávím v Berlíně. Momentálně ještě obědvám v kavárně "What do you fancy love?", kterou mohu jenom doporučit. V příštím postu se můžete těšit na randnom fotky a možná i video! A nezapomeňte napsat, jestli máte také signature look, případně jaký!


photos shot in Florentinum

Choies shirt
Choies leather jacket
Topshop jeans
Vagabond boots
Celine bag
Michael Kors watch
Celine sunglasses

SHOP MY OUTFIT



SHARE:

20 comments

  1. Čím dál tím lepší Baru, fakt se těším na každej další outfit!!:-)

    ReplyDelete
  2. so chic!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sluší ti to, ty šedé džíny se mi hrozně líbí :) Můj signature look zahrnuje asi vypasované černé kalhoty, halenka nebo košile s límečkem a pravděpodobně nějaký svetr :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  4. my signature look bylo asi volnější tílko hnědý kožený křivák, hnědé kotníkové boty a džíny.. druhý s.look by byl vínové šaty černé silonky kožená bundička a kotníkový boty :D
    ps. sluší ti to Barčo a užij si víkend!

    ReplyDelete
  5. I like it very much! My signature look would be similar to yours ;)
    Greetings from Poland!

    Https://www.redchillilounge.com

    ReplyDelete
  6. Ani jsem neviděla název článku a má první myšlenka byla: "typický Barčin outfit " - samozřejmě myšleno v dobrém. Tohle ti prostě sedí nejvíc :) Sebe bych charakterizovala slovy: simple, mostly black and stylish bag (zakládám outfity na závislosti na kabelkách - podle nich volím zbytek outfitu).

    ReplyDelete
  7. čierna je vždy skvelá ako signature look :) a myslím, že už vieš čo ti pristane a to je super. Vyzerá to pohodlne a nadčasovo. Najviac sa mi páčia hodinky :)

    http://livingbypanicca.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. taky bych rekla ze tohle je tvuj look :)

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  9. Ako vzdy - velmi pekne a jednoduche :) Povedala by som az 'obycajne', no nadherna kabelka a hodinky tomu dodavaju jedinecny smrnc. Taky typicky pre Teba :)
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  10. super outfit a aj to, že vieš, čo také ťa charakterizuje. :) ja sama nosím všeličo a niečo také "moje" som ešte nenašla, tak som sama zvedavá, čo to bude :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. Love this look. It is an easy breezy look for a weekend.
    X
    Miri
    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  12. Máš překrásný hodinky :) jinak celý outfit je pecka :))

    ReplyDelete
  13. Très sympa ton look!

    Un concours est en ligne pour les deux ans du blog!
    http://fashioneiric.blogspot.com
    Coline ♥

    ReplyDelete
  14. Love your outfit! I was wondering about your Céline bag, which type of leather do you have? Does your bag loses its shape? I hope you can reply :-) Lots of love from the Netherlands <3

    ReplyDelete
  15. První a nejvýraznější prvek, který charakterizuje tvůj "signature look" je "sražené". Vše na tobě je malé, krátké, uplé, přehnaně obepnuté. Viz 3. fotka, kde se ti přímo dělají varhánky, jak moc je máš napnuté - samozřejmě do šířky.. Strečový materiál neznamená, že daný kus oděvu má na nás práskát. Druhý moment tvého "signiture look" je, že nemáš cit pro detail. Kombinace bílých zipů na bundě a žlutého kovu na hodinkách křičí nevkusem. Pracuj na svém signature look. Dát k sobě šedé a černé tóny nestačí, aby celkový vzhled byl slušivý, sladěný, vkusný a módní. Pár značkových kousků to nezchrání. Přeji hezký den

    ReplyDelete
  16. spis signature sračka.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig